DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumu

Sesli Dinle
Haftalık Burç Yorumu
20.09.2021
4.826
A+
A-

Burçlarda 21 Eylül Balık Dolunayı

Koç ve Yükselen Koç: Önümüzdeki iki haftalık dönemde zehirlenmeler, kusma ishal salgınları ve nefes sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Bağışıklık güçlendirici önlemler almanızı tavsiye ederim. Manevi ve spiritüel konulara meraklıysanız bunlarla ilgili başlangıçlar için çok uygun. Yardım, bağış aktivitelerinde bulunabilir, gönüllülük esaslı işler yapabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Önümüzdeki iki haftalık dönemde arkadaşlık ve aşk ilişkileriniz, sosyal çevrenizle ilgili bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kurban rolünde hissettiğiniz konuları sona erdirebilirsiniz. Çocuk isteyen boğa kadınları, hamilelik için uygun bir dönem olacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına bu dönemde attığınız adımların karşılığını fazlasıyla göreceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Önümüzdeki iki haftalık dönemde kariyer hayatınızda bir dönemi kapatıp yepyeni bir dönem açabilirsiniz. Şimdiye kadar verdiğinizi emeklerin karşılığını görememiş olsanız da bu dolunayla beraber elinize bir fırsat geçebilir. Ev, yuva, gayrimenkul konularında bir takım düzenlemeler düşünülebilir. Taşınmalar da bu dönemde gerçekleşebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Önümüzdeki iki haftalık dönemde kendinizi feda ettiğiniz ticaret, uluslararası işler veya akademi alanlarında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir devam eden yazım, sözleşmeler, belgeler, imzalar bu dönemde sonuç verebilir. Araç seyahatlerinizde dalgınlık ve uykusuzluk nedenli kazalara müsaitsiniz, dikkat etmenizi öneririm. Yakın çevrenizle ilgili tartışmalar yaşayabilirsiniz, bu konuda da dikkatli olmanızda fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan: Önümüzdeki iki haftalık dönemde miras, eş geliri tazminat davalarında uzun zamandır verilen mücadelelerin sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz. Sindirim sistemi veya ayaklarla ilgili operasyon geçirme ihtimaliniz var. Gökyüzü bu dönemde atıldığınız girişimlerin karşılığını azminizi kaybetmezseniz ve pes etmezseniz alabileceğinizi işaret ediyor. Ancak para hırsı ile kendinize acı çektirecek eylemlerden kaçınmalısınız. Anne veya büyükannenizle ilgili bir sağlık problemi yaşanabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Önümüzdeki iki haftalık dönemde evlilik ve ortaklıklarda alttan aldığınız, kendinizi kurban rolüne soktuğunuzu düşündüğünüz ve zarar gördüğünüzü düşündüğünüz konularda değişimi tetiklemek için uygun bir zamandasınız. Emeklerinizin ve verdiğiniz mücadelenin karşılığını bu dönemde alabilirsiniz. Bedeninizle ve imajınızla ilgili birtakım yenilikler düşünebilirsiniz. Spora ve diyete başlamak için çok uygun bir zaman dilimindesiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Önümüzdeki iki haftalık dönemde hayatınıza yeni bir evcil hayvan girebilir. Bağımlılık, depresyon, psikolojik rahatsızlıklar, ayak problemleri, zehirlenmelerle ilgili dikkat etmelisiniz. Ancak bu gibi süregelen rahatsızlıklarınız varsa tedavi için atacağınız atılımlarda şans sizden yana olacak. Mesleki çevrenizde ve gündelik hayatınızda değeriniz anlaşılacak bu dolunayla beraber. Astlarınızla olan ilişkileriniz de düzene girecek, gizli düşmanlıklar son bulacak.

Akrep ve Yükselen Akrep: Önümüzdeki iki haftalık dönemde aşkta güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir spor dalı ile ilgilenmeye başlayıp uzun süre devam ettirebilirsiniz, özellikle dövüş sporlarıyla ilgilenebilirsiniz. Diğer yandan sanat ve müzikle ilgili de şanslı bir döneminizdesiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen akrepler, bu dönem çok uygun. Çocuklarınızla aranızdaki duygusal bağın kuvvetleneceği bir dönem. Sosyal çevrenizde ise bir gerginlik yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Önümüzdeki iki haftalık dönemde gündeminizde aileniz ve özel hayatınız olabilir. Ne yapıyorsam ailem için dediğiniz bir süreçte emeklerinizin karşılığını alabilir, aileniz tarafından duygusal anlamda destek görebilirsiniz. Diğer yandan kariyerinizde yeni atılımlar yapmayı düşünüyorsanız bu iki haftayı değerlendirebilirsiniz. Bekârsanız evlilikle ilgili, evliyseniz çocuk veya ev sahibi olma gibi konularda ciddi bir dönemeçtesiniz. Belirsizliklerin netleştiği kararlı ve sağlam adımların atılacağı bir süreç sizi bekliyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Önümüzdeki iki haftalık dönemde yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgili bir gelişme yaşanabilir. Kısa seyahatlerden yana yoğunluk yaşayabilirsiniz. Diğer yandan belirsizlik içeren alım-satım, pazarlama işleriniz, imzalar, anlaşmalar bu dönemde tamamlanabilir. Yeni bir eğitime başlamak için atılım yapabilirsiniz veya yurtdışı seyahat planı yapabilirsiniz. Uluslararası ilişkiler veya akademik konularla ilgili devam eden işlerinizde bir hareketlilik olabilir. Bu dönemde bir araç veya teknolojik alet satın almayı düşünebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Önümüzdeki iki haftalık dönemde maddi konularla ilgili uzun zamandır uğraş verdiğiniz, belirsizlik içeren konularda netleşme yaşayabilirsiniz. Uğruna kendinizi feda ettiğiniz ve acı çektiğiniz maddi konularda artık şans sizden yana olacak. Eş geliri, miras, davalardan gelecek paralarla ilgili bir hareketlilik de yaşayabilirsiniz. Diğer yandan kendi öz değerinizi sorgulayacağınız ve anlamlandıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Sindirim sisteminize dikkat etmenizde fayda var. Çevrenizde bir erkek otorite figürü ile ilgili ameliyat veya vefat haberi alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Önümüzdeki iki haftalık dönemde dış görünüşünüz ve imajınıza bir şey eklenebilir. Bu sizin uzun zamandır acı çektiğiniz, kendinizi feda ettiğiniz bir konu ile ilgili bir sonlanışla beraber gerçekleşebilir. Bir eğitim almışsanız karşılığında bir unvan kazanabilirsiniz. Spiritüalizm ve maneviyata dair bir olay yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gerilime açık bir dönem, temkinli olmanızda fayda var. Ancak bu sınavı atlatırsanız uzun zamandır karşı tarafa verdiğiniz özen ve ihtimam neticesinde ikili ilişkilerinizde değeriniz anlaşılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.