DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji Gündemi

Astroloji Gündemi
09.05.2022
4.588
A+
A-

9-16 Mayıs 2022

Merkür 10 Mayıs itibari ile 3 hafta sürecek olan retro günlerine başlıyor. İkizler burcunda retroya girecek olan Merkür iletişimi, genç yaştakileri, ulaşımı ve sağlıkta eller, kollar, akciğerleri temsil ediyor.

İletişimde yanlış anlaşılmalar, belge ve formlarda, beklenen haberlerde gecikmeler ve yanlışlıklar yaşanabilir. 15 Mayıs’ta Mars ve Güney Ay Düğümü arasındaki trine olumlu gibi dursa da Markab yıldızı üzerinde olduğundan muhtemelen iletişim krizleri ilişki bitişlerine ve ardından gelecek olan üzüntü ve depresyona neden olacak. Bu olasılığı destekleyen Venüs Şiron kavuşumu da aynı güne denk geliyor. Bu yüzden mümkün olduğunca bu 3 haftalık dönemde, özellikle 15- 16 Mayıs’ta tartışmalardan kaçınmalıyız.

Özellikle genç yaşta üst solunum yolu enfeksiyonları sıklaşabilir ve akciğerler biraz daha hassas olabilir.

Ulaşım araçlarında problemler çıkabilir. 15 Mayıs civarı doğalgaz ve petrol ile ilgili yine bir zam haberi maalesef alabiliriz.

16 Mayıs’taki ay tutulması ise 19 Kasım’da yaşadıklarımızın bir devamı ve tamamlanışı niteliğinde olacak. Finansal açıdan zor günlere giriyoruz. Bireysel hayatlarımızda ise evlilik ve ikili ilişkilerde bazı döngüler tamamlanıyor. Bitişler ve ardından yeni başlangıçlar, bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin açılması akrep burcunda gerçekleşecek bu ay tutulması ile ilgili. Gizli kalmış bazı konular açığa çıkabilir, söylenmemiş sözler son raddede söylenebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.