DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özlem’ce; Katkı Olsun

Sesli Dinle

Bu köşe yazısı sadece sizlerin hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek içindi. Ve bu son yazımla birlikte her birinizin kendince bir şeyler alabildiğini umut ediyorum.

Özlem’ce; Katkı Olsun
03.09.2021
5.948
A+
A-

Her biriniz gerçekten birer mucizesiniz. Yaradılışınızdan bu yana kadar geçen her saniye, sizlerin kendi yolculuğunuzun farkındalığına ulaşma çabası ile geçiyor. Kimimiz çoktan bu bilince ulaştı ancak bazılarımız hala bu tekamül yolculuğunda devam ediyor. Yaşadıklarımız her zaman kolay değildi. Bu bilinç yolculuğunda, gerçekten sıkıştığımız çok anlar oldu. Ancak farkındaydık ki enerji değişimi kolay olmayabiliyordu. Değişim dönüşüm süreci bazen zorlayabiliyordu. Akışta olduk. Teslimiyette olduk. Gelen her şeyin bir hediyesi olduğunu bilerek yolumuza şükürlerle devam ettik. Sonuçta aldığımız mükafatlar bize doğru yolda olduğumuzun sinyallerini verdi ve devam ettik.

20 haftadır sizlere önce kendiniz olmanız gerektiğini hatırlatmaya çalıştım. Önce siz. Geri kalan her şey zaten otomatik olarak gelir dedim. Olduğunuz mucizenin, içinizde zaten var olan müthiş enerjinin farkına varın ki, yapabileceklerinizin sonsuz ve sınırsız olduğunu keşfedin dedim.

Seçim yapmaktan bahsettim. Sonsuz olasılıklarınızın açığa çıkmasına izin vermeniz için. Yaratanın, yaratım kapasitesinin sonsuz olduğunu hepimiz biliyoruz ancak istemekten imtina ediyoruz. Neden? Neyi kendimize layık görmüyoruz? Biz de eksik olan ne? Hiçbir şey sevgili okurlar. Hepimiz yaratanın mucizeleri ve biricikleriyiz. Bu nedenle korkmayın. İsteyin. O hepimiz için en uygun zamanda, en uygun koşullarda, en uygun olanını verecektir. Şüphe asla olmasın.

Hep çok merak edilen, hep çok arzulanan ama en kolay da vazgeçilen konu paradan bahsettik uzun uzun. Alıp, kabul etme enerjisinin para ile ilişkisini açıkladım. Nasıl ki hepimiz bir enerji isek, paranın da bir enerji olduğunu, sizden farklı olmadığını, sizin dışınızda bulunmadığını söyledim. Siz ne kadar alıp, kabul etmeye gönüllü olursanız, parayı da hayatınıza bir o kadar hızlı ve kolay çekersiniz dedim. Para ile ilgili pek çok alıştırma önerdim sizlere. Uygulamayı seçenlerin yaşadığı mucizeler saymakla bitmez. Bir kere o konfor alanınızdan çıkmayı başarırsanız gerisi kolaylıkla akacaktır hayatınıza.

Bu köşe yazısı sadece sizlerin hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek içindi. Ve bu son yazımla birlikte her birinizin kendince bir şeyler alabildiğini umut ediyorum. Özlem’ce düşüncelerdir bunlar. Benim hayatımı kolaylaştıran, mucizeye çeviren, en önemlisi benim kendi mucizeliğimi fark etmeme yardımcı olan bakış açılarımı paylaştım sizlerle. Umarım katkı olmuştur.

Hayatın hepimiz için her zaman kolaylıkla, neşeyle ve ihtişamla geldiğini unutmadan, sadece seçimlerinizle yol aldığınız, kimsenin yargı alanına girmeden kimsenin de sizin alanınıza müdahale etmesine izin vermediğiniz bir yaşam seçiyorum sizlere. Alıp, kabul ederseniz tabi ki. Ben Beliz Özlem Yaylacı. Bundan sonrasında kendi seçimlerimle, kendi yolumda devam etmeyi seçiyorum. Her birinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Hayatınızın dümenine oturun ve hep devam edin. Sevgiyle kalın. Hoş çakalın.

YORUMLAR

  1. Hanifi AKTAŞ dedi ki:

    Üzgünüz, üzdünüz…