DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
11.10.2021
3.508
A+
A-

11 – 17 Ekim 2021 

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında akademik konular, eğitimler ve kariyerle ilgili uğraşlarınız olabilir. Özellikle haftanın ilk yarısı çok çalışkan hissedebilirsiniz. Bu yüzden kendinizi eğitim ve kariyer konularına vermenizi ve enerjinizi bu işlere yoğunlaştırmanızı öneririm. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aşkta güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda kendinizle baş başa kalmak iyi gelecektir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başı çevresel maddi kaynaklarda ani artış yaşayabilirsiniz. Bu artışla beraber bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Sosyal medya ve eğitim-akademi ile ilgili işlerde hayli ilerleyebilirsiniz bu hafta. Hafta sonuna doğru kariyerde bir takım yenilikler yaşayabilirsiniz. Bu yenilikleri sizi umut ettiğiniz noktaya ulaştırmak için basamak olarak örmelisiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek sizi mutlu edecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında ikili ilişkiler ve davalarla ilgilenebilirsiniz. Ani yaşanacak gelişmelerle parasal kaynaklarınızda değişim yaşanabilir. Bu hafta ilginiz varsa okült konulara yoğunlaşırsanız çalışmalarınızın devamını sistemli bir şekilde getirirsiniz. Hafta sonuna doğru eğitim ve seyahatlerle ilgili alışılagelmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz için bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başına mesleki eğitimlerle başlayabilirsiniz. Bu hafta ortağınız veya eşinizle önemli planlamalar yapabilirsiniz. İlişkilerde geleceğe yönelik kararlı adımlar atmak için doğru birkaç gün olabilir. Danışmanlık işlerine de bu günlerde başlamanızı tavsiye ederim. Haftanın devamında paylaşılan maddi kaynaklarda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir yerlerden gelecek maddi imkânla beraber yeni seyahat planları yapabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya eğlenceli başlıyorsunuz. Özellikle pazartesiyi eğlence, hobi spor faaliyetlerine ayırabilirsiniz. Haftanın devamında ise günlük hayatınız ve mesleki çevrenizle ilgili kalıcı değişimler yaratabilirsiniz. Bu hafta atacağınız adımlar sizi uzun süreli etkileyecektir. Bu hafta kemik, eklem, diş rahatsızlıklarına dikkat etmenizi öneririm. Hafta sonuna doğru evlilik veya ortaklıklarda gelişmeler yaşanabilir, eşiniz için bazı fedakârlıklarda bulunmanız gerekebilir.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında ailevi konular ve özel hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu hafta sizin için daha eğlenceli geçebilir. Yeni bir hobi veya spor aktivitesine, bir sanat dalı ile ilgilenmeye başlarsanız, bu konuda alacağınız eğitimler gibi, hayatınızda kalıcı olacaktır. Haftanın devamında mesleki hayatınız ve evlilik-ortaklık konuları ön planda olacaktır. Nefes ve kalp dolaşımı ile ilgili hassasiyetiniz olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında yakın çevrenizle ilgili uzaklardan bir haber alabilirsiniz, uzak bir yerden gelen bir arkadaşınızla vakit geçirmek gibi. Ailevi konular ve özel hayatta atacağınız yeni adımlar olabilir. Evde kalıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Bu hafta aile içinde güvenirliğiniz daha fazla olacağından başlatmak istediğiniz işlerle ilgili daha ikna edici olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha eğlenceli hissedebilir, günlerinizi kalabalık bir çevreyle geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle bağlarınızı kuvvetlendirdiğiniz zamanlar yaşayacaksınız. Eğitim ve pazarlama konularında yepyeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz, bir öğretmenseniz yeni bir işe başlamak gibi. Hafta sonuna doğru yaşayacağınız önemli gelişmeler özel yaşamınızda da etkisini gösterecektir. Hafta sonu ise çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında bedeniniz ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız normalden daha açık olabilir. Maddi açıdan gelirinizde bir değişim yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, kariyerinizde gelirinizi etkileyen değişimler yaşayabilirsiniz. Bu hafta yapacağınız yatırımlar daha mantıklı olacaktır ve daha çok kazandırabilir. Hafta sonuna doğru yakın çevreniz ve özel hayatınız, aile içine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınız kuvvetlenebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında kendi içinize dönük, enerjiniz ise normale göre daha düşük olabilir. Sağlığınızla ilgilenebilir, dış görünüşünüzde bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu hafta dışarıdan görünen imajınız diğer haftalara göre daha soğuk ve sert olabilir. Mesafeli olmak yerine biraz daha ikili ilişkilerde dengeyi bulmanızı öneririm. Önemli maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşanılan gelişmeler uzun süreli etkin olacaktır. Hafta sonunu yakın çevrenizle geçirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Haftaya arkadaşlar, vakıf, dernek işleri, genel olarak sosyalleşerek başlayabilirsiniz. Ancak haftanın devamında kendi içinize yönelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bu hafta hassas olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek, huzurlu manevi çalışmalar yapmanızı öneririm. Haftanın devamında ana konunuz sağlığınız veya bedeniniz olabilir. Bu konularda kalıcı değişimler yapabilirsiniz. hafta sonu ise maddi gelişmeler yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündemde olabilir. Haftanın devamında kariyer çevrenizden arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal platforma girebilirsiniz. Bu sizin hayatınızda uzun süre etkin olacak bir mecra olacaktır. Bu hafta hayatınıza aldığınız yeni insanlar ise uzun süre hayatınızda kalabilir. Hafta sonuna doğru manevi alana yönelebilirsiniz. Yoga ve meditasyon iyi gelecektir. Ayak sağlığınızla ilgilenmenizi ve detoks yapmanızı öneririm.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.