DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

04.10.2021
3.068
A+
A-

4 – 10 Ekim 2021

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm, bağışıklık arttırıcı takviye ve kürlerden alabilirsiniz. Diş ve burun bölgeniz de bu hafta hassas olabilir. İkili ilişkilerinizde hafta ortalarına doğru yanlış anlaşılma ihtimalinize karşı dikkatli olmalısınız. Küçük tartışmalar yeni ayın etkisiyle büyüyebilir. Hafta sonuna doğru ise çevrenizden gelecek maddi kaynaklara açık olacaksınız. Eğitim veya seyahat hafta sonu ilgi alanlarınız olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başı aşk ve çocuklar, hobi ve spor faaliyetleri ile ilgilenebileceğiniz birkaç gün olabilir. Hafta ortalarına doğru iş çevrenizde meslektaşlarınızla aranızda gerilimler olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışmanızda fayda var. Haftanın sonuna doğru İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizden veya süregelen davanızdan gelecek ani bir maddi kazancınız olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya özel hayatınıza ve ailenize odaklı giriyorsunuz. Evinizde birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hafta ortalarına doğru aşk ilişkilerinizde veya çocuğunuzla gerilim yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Eğlence ve hobi faaliyetleri istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hafta sonunda ise günlük rutinlerinize ağırlık verebilir, iş çevrenizden arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz ancak sağlığınıza bu dönemde dikkat etmelisiniz. Eşinizle bir seyahate çıkabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başına yakın çevrenize odaklı başlıyorsunuz. Yakınlarınız için hizmet etmek isteyebilirsiniz. Hafta ortalarına doğru aile içinde gerilimler ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Burada sakin kalmanızda fayda var çünkü tartışmalar büyümeye yatkın bu dönemde. Hafta sonuna doğru çocuk ve aşk temalı faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyalleşmek isteyeceğiniz birkaç gün olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya maddi değerlerle ilgili organizasyonlar, planlar yaparak başlayabilirsiniz. Sağlık konularında para harcayabilirsiniz. 6 Ekim ve sonrası birkaç gün yakın çevrenizle tartışmalara girmemenizi, kısa seyahatlerde ise özellikle araç kullanırken dikkat etmenizi öneririm. Hafta sonuna doğru ailevi konularla ilgilenebilir, evinizi düzenleyebilirsiniz. Eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başındaki birkaç gün sağlığınıza önem vermelisiniz. Bağışıklığınızı güçlü tutmak için önleyici tedavilere başvurabilirsiniz. Diyete başlamak için ise uygun birkaç gün. Hafta ortalarına doğru maddi konularda çok açılmamanızda fayda var. Bu dönemde yaptığınız harcamalar pişmanlık getirebilir. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizle vakit geçirebilirsiniz. Aile içinde kalacağınız bir hafta sonu olacak gibi.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında maneviyatınız yüksek olabilir. İbadet veya yoga için uygun birkaç gün. Yardım ve bağış işlerine yönelmeniz duygu durumunuzu olumlu yönde toplayabilir. Hafta ortalarında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle kemikleriniz bu dönemde hassas olabilir. hafta sonuna doğru ise maddi konularla ilgilenebilir ve yakın çevrenizle vakit geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında sosyal ortamlarda bulunabilir, vakıf, dernek toplantılarına katılabilirsiniz. Hafta ortalarında gizli düşmanlardan zarar görmeye müsaitsiniz. Ancak sakin kalmanız sağlığınız için önemli çünkü ani krizler sağlığınıza zarar verebilir. Hafta sonuna doğru dış görünüşünüzle ve bedeninizle ilgilenebilirsiniz. Bu konularla ilgili para harcayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında kariyerinize odaklanabilirsiniz. İş konusunda gayet verimli birkaç gün geçireceksiniz. Ancak sosyal çevrenizde gerilimlere açık bir yeniay hafta ortasında gerçekleşecek. Bu yüzden arkadaşlıklarınızla ilgili daha hassas davranmalısınız. Hafta sonuna doğru yalnız kalmak isteyebilir, maviyata yönelebilirsiniz. Bu birkaç günü psikolojinizi toparlamak ve öz bakımınızı yapmaya ayırabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında seyahat planlarınız olabilir veya akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortalarına doğru kariyer çevrenizde tartışmalara girmemenizde fayda var çünkü işler istediğiniz gibi gitmeyebilir ve tartışmalar büyüyüp bazı kopuşlara neden olabilir. hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle vakit geçirebilir, felsefi düşüncelere dalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Haftaya yakın çevrenizden beklediğiniz maddi bir kaynakla ilgili çalışmalara yaparak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizin maddi kaynaklarını yönetmede yardımcı olabilirsiniz. Hafta ortalarına doğru seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Kaza riskiniz olabilir. Akademik çalışmalarınız varsa akademik çevreyle gerilim yaşamamaya özen göstermelisiniz bu hafta. Hafta sonu ise kariyer ve kariyer çevresiyle bir arada olabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında evliliğiniz ve ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Burada birtakım işleri üstlenebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. Hafta ortalarında yeniayla beraber miras, tazminat, nafaka konuları gündeme gelebilir. Bu konularla ilgili bir mücadeleniz olabilir. Hafta sonu ise seyahatler yapabilir, eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.