DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
27.09.2021
3.606
A+
A-

27 Eylül – 3 Ekim 2021 

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında yakın çevrenizle, özellikle kardeş ve kuzenlerle iletişim halinde olabilirsiniz. Hafta ortalarına doğru ise özel hayatınıza yönelebilirsiniz. Mide rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz, bu dönem daha hafif beslenmelisiniz. Hafta sonu ise daha eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, flörtünüz veya çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftanın başında maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Alım-satım, pazarlama işleriyle ilgilenmek için çok uygun. Hafta ortasında ise yakın çevrenizle vakit geçirebilir, kardeşlerinizin veya yakın arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise aile ve özel hayatınızda kendinizi daha net ve samimi şekilde ifade etmeniz için çok uygun bir zaman. Otoriter tavırlar sergileyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya beden sağlığınıza, dış görünüşünüze ve imajınıza yönelik girebilirsiniz. Özellikle akciğer rahatsızlıkları ve böbreklerle ilgili sorunlar yaşanabilir. Su alımınızı bu dönem ihmal etmeyin. Hafta ortalarında evinize harcama yapabilir veya aile içinde para alışverişi yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda yakın çevrenizle eğlenceli kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başına sakin ve kendi kendinize vakit geçirerek girebilirsiniz. Yoga, meditasyon, spiritüel ve manevi konulara odaklanmak için çok doğru bir zaman. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Hafta ortasında ise mide ve göğüs rahatsızlıklarınız olabilir, sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Çevrenize karşı daha anaç tavırlar içinde olabilirsiniz. Hafta sonu ise maddi hesaplar yapabilirsiniz. Lükse gereğinden fazla para harcamak isteyebilirsiniz, kendinizi frenleyin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya sosyal çevrenizle iç içe başlıyorsunuz. Alım-satım pazarlama konularıyla ilgileniyorsanız bu birkaç gün içinde vereceğiniz reklamlardan güzel gelir elde edebilirsiniz. Topluluklara yönelik işlerde genel olarak avantajlı olacaksınız. Hafta ortalarında ise kendinizle baş başa kalmayı tercih edebilirsiniz. Siz de bu hafta mide hassasiyeti yaşama riski taşıyan burç grubundasınız, dikkatli olun. Hafta sonunda dış görünüşünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Saçınızla ilgilenmek için uygun zaman.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında gündeminizde kariyeriniz olacak. Telefon ve mail trafiği çok bol olabilir, birçok toplantıya giriş çıkış yapabilirsiniz. Yeni iş başvuruları için de çok uygun bir zaman. Hafta ortasında arkadaşlarınızın özel işleri ile ilgilenebilir, siz de destek görebilirsiniz. Bazılarıyla samimiyeti arttırabilirsiniz. Hafta sonunda ise kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yardım işleri, gönüllü işlerle ilgilenmek için doğru bir zaman olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında akademik yazım işleri veya uzak seyahat planlarınız olabilir. Yurtdışı ile bağlantılı işler ve kişilerden yana para kazancınız olabilir. Hafta ortalarına kariyere odaklı halde devam edeceksiniz. Kariyer çevrenizle samimiyeti ilerletmek istiyorsanız bu birkaç günde evinizde bir toplantı organize edebilirsiniz. Diğer yandan annenizle ilgili bir gündeminiz olabilir. Hafta sonunda ise arkadaşlarınızla eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında miras ve eş geliri ile ilgili konular gündemde olabilir. Bir tazminat davanız varsa gelişmeler yaşanabilir. El-kol veya duyu organlarıyla ilgili bir operasyon geçirebilir veya bir yakınınızın ameliyat haberini alabilirsiniz. Hafta ortasında uzak akrabalarınızla görüşebilirsiniz veya uzaklarda olan bir yakınınızla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu ise kariyerde kendinizi göstermek için çok uygun birkaç gün.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında eşiniz veya ortağınızla bol iletişim halinde geçebilir. Danışmanlık yapıyorsanız bu dönemde işleriniz yoğunlaşabilir. Ortak bir iş girişiminde bulunmak için çok uygun bir zaman. Hafta ortasında ailenizle maddi açıdan destekleşebilirsiniz. Miras beklentiniz varsa bu dönemde gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda ise uzak akrabalarla bir araya gelebilir, yabancı kültürlerle kaynaşabilirsiniz. Eğitim konularında öne çıkıp kendinizi göstermek için çok uygun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında gündelik işlere yoğunlaşabilir, mesai çevrenizle bol iletişim halinde olabilirsiniz. Bu birkaç gün kısa seyahatlere çıkmak ve pazarlama, alım satım yapmak için uygun. Hafta ortasında ikili ilişkilerinizde samimiyeti arttırabilirsiniz. Evliyseniz çocuk konuları gündemde olabilir veya evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonu ise paylaşılan maddi kaynakların yönetimiyle ilgilenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başındaki birkaç gün eğlenceli vakit geçirmek, spor ve hobi faaliyetleriyle ilgilenmek için çok uygun. Çocuk konuları veya aşk ilişkileri gündemde olabilir. Hafta ortasında çevrenizdekilere karşı daha anaç tavırlar içine girebilirsiniz. Evcil hayvanlarınıza ilgi göstermeniz gerekebilir. Diğer yandan mesleki çevrenizle samimiyeti ilerletmek için uygun zamanlar. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde otorite savaşı olabilir. Ortak işlerden yana ise şanslı birkaç gün olabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında ailevi konular gündeminizde olacak. Aile fertleriyle bol iletişim halinde geçireceksiniz. Beraber kısa bir seyahatlere çıkmak için çok uygun. Hafta ortasında çocuğunuzla veya flörtünüzle ilgilenebilir, eğlenceli sofralarda vakit geçirebilirsiniz. Bu birkaç günde meraklıysanız mini bir aşçılık kursuna yazılabilirsiniz. Hafta sonu ise gündelik işlerle meşgul olabilir, mesleki çevrenizle ilgili idare-yönetim gruplarının içinde yer alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.