DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Sesli Dinle
Haftalık Burç Yorumları
13.09.2021
3.856
A+
A-

13 – 19 Eylül 2021

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında akademik işlerle ilgilenebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Hafta ortasında ise kariyer odaklı, istikrarlı ve çalışkan olacaksınız. Yarım bırakmak istemediğiniz işlere bu hafta ortalarında başlayabilirsiniz. Hafta sonunda ise arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftanın başında kadim ilimler ve okült konulara ilginiz yüksek. Bu tip konularda bir eğitime başlamak için çok uygun zaman. Hafta ortasında da yine eğitim konusu gündeminizde olabilir. E-ticaret ve sosyal medyada ciddi bir sorumluluk edinebilirsiniz. Hafta sonu ise kariyerinizle ilgili değişiklik planları yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya ortaklıklar ikili ilişkilerinize odaklı, bu kişilerle eğlenceli ve bol iletişim halinde birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta ortasında paylaşılan kaynaklarla ilgili bir gündeminiz olabilir, çevrenizdekilerin parasını yönetmeniz gerekebilir. Hafta sonu ise yeni, beklenmedik bir eğitim veya seyahat planı çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında rutin işleriniz ve mesai arkadaşlarınızla eğitim veya eğlence odaklı günler geçirebilirsiniz. Hafta ortalarında ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgilenebilir, hukuksal bir süreçteyseniz bununla ilgili bir davanızı takip edebilirsiniz. Hafta sonu ise tazminat, çevresel kaynaklar, eş geliri veya miras konularında beklenmedik bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya hobiler, spor, eğlence, sanat, çocuk veya aşk temaları ile başlıyorsunuz. Hafta ortalarında rutin işleriniz ve astlarınızla olan ilişkinize yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir hayvan sahiplenmek için uygun günler olacak.  Hafta sonu ise ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda agresyon artabilir, bu yüzden sakin kalmanızda fayda var.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında gündeminizde özel hayatınız ve aileniz olacak. Hafta ortasında ise aşk hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Bu nedenle flörtünüzü ailenizle tanıştırmak için uygun zamanlar. Diğer yandan yeni bir spor, sanat veya hobi faaliyetine başlarsanız istikrarla devam ettirebilirsiniz. Hafta sonu ise iş çevrenizle farklı bir şeyler yapmak isteyebilir, rutinin dışına çıkabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında satış, pazarlama işleri ile ilgilenebilir, ani sözleşmeler ve belgelerle uğraşabilirsiniz. Bir anda karar verip eğlenceli kısa bir seyahat planlayabilirsiniz. Hafta ortasında özel hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Hafta sonu ise sorumlulukları bir kenara bırakıp arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için çok uygun.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında gündeminizde maddi konular olabilir. Ani çıkan harcamalar olabileceği gibi beklediğiniz bir para aniden sizi bulabilir. Hafta ortasında satış, pazarlama işleri ile ilgilenebilir, sözleşme ve belgeler imzalayabilirsiniz. Hafta sonunda ise ailenize ve özel hayatınıza vakit ayırabilirsiniz ancak beklenmedik gerilimlere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında iştahınızın nedensiz yere arttığını fark edebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim konularına odaklanabilirsiniz. Sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili ani birtakım gelişmeler olabilir. Özellikle metabolizma problemlerine karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Hafta ortasında maddi konulara odaklanabilirsiniz. Yeni bir yatırım hesabı açmak ve yeni bir işe başlamak için uygun bir zaman. Hafta sonu ise beklenmedik bir kısa seyahatiniz olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında biraz kendi halinizde ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ortam değişikliği kaynaklı bir içe dönüş olabilir bu. Hafta ortasında bedensel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İmajınızda yapacağınız değişimler uzun soluklu olacaktır. Hafta sonunda ise gündeminizde maddi konular olabilir. Ani bir harcamanız çıkabilir diğer yandan beklenmedik bir gelir kaynağınız çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir, gezi planları yapabilirsiniz. Hafta ortaları yardım-bağış konularına odaklanmak veya ruhunuzu şifalandıracak uzun soluklu aktivitelere başlamak için uygun bir zaman. Hafta sonunda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ani beklenmedik sağlık problemleriniz çıkabilir. Bedeniniz ve dış görünüşünüzle ilgili sıra dışı yenilikler yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında kariyere odaklı olabilirsiniz. İş seyahatlerine çıkabilir, kariyer eğitimleri alabilirsiniz. Hafta ortasında sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız gündeminizde olabilir. Diğer yandan hayalleriniz ve umutlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iş planları yapabilirsiniz. Hafta sonu ise birilerine yardım edebilir, bağış yapabilirsiniz. Sıra dışı rüyalar görmeye hazırlıklı olun. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.