DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Sesli Dinle
Haftalık Burç Yorumları
06.09.2021
3.998
A+
A-

6 – 12 Eylül 2021 

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Özellikle bağışıklık sisteminiz ve üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı önlem almanızı öneririm. Hafta ortalarında ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak. Sürmekte olan bir davanız varsa bir imza veya belge işiniz olabilir. Hafta sonu ise aileden gelen maddi kaynaklar ve miras, tazminat işleriyle ilgilenebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftanın başını hobi, spor, çocuk, aşk temalarına yönelik geçirebilirsiniz. Çocuk isteyen boğalar, hamilelik için uygun birkaç gün olacak. Hafta ortasında gündelik hayattaki ve mesai çevresindeki ilişkilerinizde tartışmalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.  Böbreklerle ilgili sorun yaşayabilirsiniz, bu hafta su alımımıza özen gösterelim. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ve ortaklıklarda gizli gerçekler gün yüzüne çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya aile ve yuvaya yönelik başlıyorsunuz. Özel hayatınızda sorumluluk alacağınız birkaç gün. Ancak eleştirilerin dozu kaçabilir, tartışmalara neden olabilir. Hafta ortası ise aşk ilişkileri açısından çok güzel birkaç güne işaret ediyor. Flörtünüzle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonunda ise işe gömülebilir, derin araştırmalara girebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında yakın çevrenize ve onların sağlığına odaklı olabilirsiniz. Kısa seyahatler için de uygun birkaç gün. Hafta ortasında aile içinde hoş, uyumlu ilişkiler geliştirebileceğiniz birkaç gün sizi bekliyor. Gündemde aileye evlilik yoluyla girecek olan birileri olabilir. Hafta sonu ise aşk ilişkileri ve çocuklarla ilgili derin düşüncelere kapılabilirsiniz. Yeni bir spor veya hobi faaliyetine başlayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya maddi konularla başlıyorsunuz. Birtakım sağlık harcamaları yapabilirsiniz. Arkadaş, aşk veya çocuk temalı harcamalarınız olabilir. Hafta ortasında ise yakın çevrenizle hoşça vakit geçireceğiniz, ilişkilerinizin ahenk içinde ilerleyeceği birkaç gün geçirebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru özel hayatınıza yönelebilir, aile ve yuva içinde yeni başlangıçlara odaklanabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında sağlığınız, dış görünüşünüz ve dışarıdan algılanan imajınızla ilgileneceksiniz. Spor, diyet veya bir detoks programına başlayabilirsiniz. Diğer yandan ikili ilişkilerde gerilim yaşayabilirsiniz, daha sakin konuşmalar yapmanızı öneririm. Hafta ortasında kurduğunuz ikili ilişkiler ve verimli iletişim size maddi kazanç olarak dönebilir. Hafta sonu yakın çevrenizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında gündeminizde yardım ve bağış konuları olabilir. Diğer yandan kendinizi hasta veya depresif hissedebilirsiniz, bu yüzden birkaç gün kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında kendinize yönelip özellikle ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Estetik ve giyim alışverişleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru ise maddi konulara yoğunlaşacaksınız. Dolandırıcılıklara ve hakkınızın yenmesine karşı tedbirli olmanızı öneririm.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında topluma ve sosyal çevrenize faydalı işlerle ilgilenebilirsiniz ancak diğer yandan arkadaşlarınızla bir gerilim yaşayabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi ifade ederken daha sıcak konuşmalar yapmanız işe yarayacaktır. Hafta ortasında olup biteni analiz edip derin düşünce içine girmek isteyebilirsiniz. Mesai çevrenizde ise işler yolunda gidiyor. Hafta sonuna doğru kendinize yönelip hayatınızda dış görünüşünüz ve imajınız ile ilgili yeni başlangıçlar yapmaya karar verebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında kariyer ve iş dünyasına odaklı, burada mücadele edeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Mükemmeliyetçilik, detaycılık temelli katı eleştiriler söz konusu olabilir. Hafta ortasında biraz mola vermek isteyebilir, sosyal çevrenizle eğlenceli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Aşktan yana şanslı olacaksınız. Hafta sonunda ise hızlı geçen haftanın yorgunluğunu sakin, huzurlu ve kalabalıklarda uzak kalarak atmak isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında akademik işler, uluslararası görüşmeler, ticaret veya sosyal medya temalarına yoğunlaşarak geçirmeniz olası. Bu konularla ilgili bir mücadeleniz söz konusu olabilir. Hafta ortasında kariyer çevrenizle olumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz, yeni iş ortaklıkları için çok uygun birkaç gün olacak. Hafta sonuna doğru ise yeni hayaller ve umutların başlangıcını yaşayabilirsiniz. Aşk ve çocuk konularında derinleşebilir, bir sanat dalı ile ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında paylaşılan kaynaklarla ilgili bir mücadele söz konusu. Bu eş geliri, miras veya tazminat gibi bir konu olabilir. Hafta ortasında arkadaşlarınızla veya çocuklarınızla seyahate çıkabilirsiniz. Farklı kültürlerden kişilerle tanışabilir veya ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyerinize odaklanabilir, işinizle ilgili derin araştırmalar içine girebilirsiniz. Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmak için uygun birkaç gün olacak.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında ikili ilişkilerinizde eleştirel ve soğuk günler yaşayabilirsiniz. Duyguların gizlenmesi tartışmalara sebep olabilir. Daha samimi ve sıcak konuşmalar yapmanızda fayda var. Hafta ortasında ise eş geliri, miras veya tazminat konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde size verilen değer karşısında sevinebileceğiniz, aşk hayatınızda yeni bir boyuta geçebileceğiniz birkaç gün olacak. Hafta sonu akademik araştırmalar, uzak ilişkiler veya seyahatler gündemde olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.