DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
30.08.2021
3.728
A+
A-

30 Ağustos – 1 Eylül 2021 

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında yakın çevrenizle bilgi alışverişine gireceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Alım-satım, pazarlama, kısa seyahatler, araçlar ve teknolojik aletler ve eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortalarında aileye ve yuvaya yöneldiğiniz, sevgi dolu, anaç davranışların hâkim olduğu günler geçireceksiniz. Hafta sonunda ise eğlence, hobiler, aşk ve çocuk konuları gündemde olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftanın başında özellikle pazarlama satış konuları ile ilgili maddi açıdan şanslı olacağınız, kazançlarınıza odaklanacağınız birkaç gün geçirebilirsiniz. Eğitim harcamaları gündeme gelebilir. Hafta ortasında yakın çevrenizle geçmişe dair meseleler konuşabilir, evde bir kardeş-kuzen buluşması yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise aile içinde söz sahibi olmak ve kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya kendinize yönelik başlıyorsunuz. Dışarıdan nasıl göründüğünüze, imajınıza önem verebilir, iletişim şeklinize kafa yorabilirsiniz. Akciğer ve nefes yolları ile ilgili riskli birkaç gün olabilir, sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. Hafta ortasında ev ve gıda alışverişlerine odaklanabilir, ailenizden birileriyle maddi açıdan destekleşebilirsiniz. Geçmişe dair para meseleleri gündeme gelebilir. Hafta sonunda ise yakın çevrenizi samimiyet ve sıcakkanlılıkla yöneteceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başına duygusal ve içe dönük başlayabilirsiniz. Son zamanlarda çevrenizle ilgili hayal kırıklıklarından ders çıkarmaya odaklanacağınız birkaç gün olabilir. Hafta ortasında bir takım mide ve göğüs problemleri yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak işinize odaklanacağınız ve kariyerde daha verici olabileceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise maddi konular gündeme gelebilir. Kendi yöneticiliğinizde veya yaratıcılığınızı kullanarak gerçekleşebilecek kazanç yollarını araştırabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya sosyal çevrenizle iletişim halinde başlayabilirsiniz. Gündeminizde ise birtakım ihanetler olabilir.  Diğer taraftan arkadaş çevrenizle ortak para kazançlarınız gündeme gelebilir. Hafta ortasında kariyerinizde yeni başlangıçlara gebe, kimseyle henüz paylaşmadığınız araştırmalar içine girebilirsiniz. Hafta sonu ise dış görünüşünüze ve imajınıza önem vereceğiniz, lüks giyimve aksesuar alışverişleri yapabileceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında gündeminizde kariyer olacak. Para kazancınız artabilir, diğer yandan ayağınızı kaydırmak isteyen birilerine odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında ise iş arkadaşlarınızın desteğiniz görebilir, kendinizi korunmada ve güvende hissedebilirsiniz. Hafta sonu yardım-bağış organizasyonlarında görev alabilirsiniz, diğer yandan kendinizi yoga, meditasyon veya ibadet ile keşfedebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında gündeminizde eğitim, seyahatler veya uluslararası işler olabilir. Diğer yandan sosyal medya ve e-ticaret ile ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında kariyere odaklanacağınız, kariyer çevrenizle karşılıklı anaç tavırlar sergileyeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta sonunda ise arkadaşlarınız arasında eğlenceli vakit geçirebilir, samimi ve hoş sohbet bir atmosfer yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında aklınızda gizli gerçekleri açığa çıkarmak, okült konularla ilgilenmek olabilir. Arkanızdan konuşulan bazı konular kulağınıza gelebilir. Paylaşılan kaynaklarla ilgili maddi konular gündeme gelebilir. Hafta ortasında ise akademik işler, ticaret veya uluslararası işlere odaklanabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru kariyer planları yapabilir, sizin yöneticiliğinizde olabilecek işlerle ilgili yaratıcı öneriler geliştirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında ikili ilişkiler ve evlilik, ortaklıklarınız ve danışmanlıklar gündeminizde olabilir. Bu kişilerle sürekli iletişim halinde olacağınız birkaç gün geçireceksiniz. Hafta ortasında eş geliri, miras, tazminat, nafaka gibi paylaşılan kaynaklarla ilgilenebilirsiniz. Aklınızda bu tip bir maddi gelirle iş kurma düşüncesi olabilir. Haftanın sonlarına doğru ise eğlenceli bir seyahate çıkmak isteyebilir, sosyal medyaya odaklanabilir veya e-ticaret, uluslararası ticaret gibi bir girişimle ilgili düşünceler geliştirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında planlarınızda rutin işleriniz ve mesleki konularla ilgilenmek olabilir. Bu birkaç gün kariyeriniz ve para kazancınız üzerine düşünebilirsiniz. Hafta ortasında ise ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız, danışmanlık işlerinizle ilgileneceğiniz bir gündeminiz olabilir. Hafta sonunda miras, tazminat veya eş geliri gibi konulara odaklanabilir, bu tip kaynakları yönetmede yaratıcı düşünceler geliştirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında spor, hobi, eğlence faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Diğer yandan çocuğunuzla veya flörtünüzle vakit geçireceğiniz, bol iletişim kuracağınız birkaç gün olabilir. Hafta ortasında günlük rutininize geri dönebilir, biriken işlerinizi toparlamaya vakit ayırabilirsiniz. Bu günlerde meslektaşlarınızdan ve çevrenizden daha samimi ve sıcak davranışlar görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ortak iş girişimleriniz olabileceği gibi tek yürüttüğünüz danışmanlık işlerinden yana da şanslı olabilirsiniz. Diğer yandan eşinizle eğlenceli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında ailenizle bol iletişim halinde olabilir, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Aile içinde bir dedikodu ile ilgili konuşmalar olabilir. Hafta ortalarında çocuğunuza odaklanabilir veya flörtünüzle daha sevgi dolu ve şefkatli bir ilişki içine girebilirsiniz. Evde kalmayı tercih edebilir ancak eğlenceli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonunda ise bir çalışma planı yapabilir, mesleki hayatta sizin önderliğinizde gerçekleşecek olan organizasyonlara ağırlık verebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.