DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
23.08.2021
3.552
A+
A-

23-29 Ağustos

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında biraz kendinizle baş başa kalıp son zamanlarda yaşadıklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortalarında sağlığınıza ve öz bakımınıza odaklanabilir, dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda ise maddi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ani, beklenmedik para girişi veya çıkışı olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftanın başında sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza normalden daha fazla odaklanabilirsiniz. Onlar için bazı fedakârlıklarda bulunabilir veya onlardan bu yönde adımlar görebilirsiniz. Hafta ortasında iç hesaplaşmalarla geçebilir, maneviyata yönelebilirsiniz. Yardım çalışmalarında bulunmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinizle ilgili farkındalıklarınız oluşabilir. Dış görünüşünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya kariyeriniz ve kariyer çevreniz için ölüp biterek başlıyorsunuz. Zihniniz ve duygularınızı tamamen işe vereceksiniz ve bazı belirsizlikleri ortadan kaldırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Hafta ortasında sosyal çevrenizde yaşayacağınız gerilimlere dikkat etmenizde fayda var. Stresli birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise maddi konularla ilgili oturup düşüneceğiniz, kendinizi dinleyeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında dini ve felsefi yönünüzü geliştireceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. Diğer yandan eğitim ve seyahatlerle ilgili gündeminiz olabilir. Hafta ortasında işinize odaklanabilir, kariyer konularında bol enerji sarf edeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta sonunda ise sosyal çevrenizde güven duygunuzu pekiştireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla parasal konularla ilgili bir gündeminiz olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Haftaya sezgisel başlıyorsunuz. Gündeminiz gizli düşmanlar, arkanızdan çevrilen dolapları anlama, fark etme üzerine olabilir. Hafta ortasında uluslararası veya uzak yerlerle iletişim kurabilir, söz konusu kişilerle gerilime veya ticari bir takım işlere yoğunlaşabilirsiniz. Hafta sonunda ise kariyer planları yapacak, yaptığınız işle ilgili özellikle maddi kaygılarınız gündeminizde olabilir. Bu hafta lüks ve konfor sizin için önemli bir tema olacak.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında odak noktanız ikili ilişkileriniz veya ortaklıklarınız olabilir. Diğer yandan rakiplerinizle ilgili belirsizlikleri çözmeye çalışabilirsiniz.  Hafta ortasında çevresel kaynaklardan gelecek olan beklediğiniz bir para ile ilgili gelişme olabilir. Ani ameliyat veya operasyonlara açıksınız bu hafta. Hafta sonunda gündeminizde taşınma planları olabilir. Diğer yandan ticari işlerle ilgili maddi konularla ilgilenebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında gündeminizde rutin işleriniz olabilir. Mesai çevreniz ve günlük ilişkilerinizle bağlarınızı kuvvetlendirici aktivitelerle gerçekleştirebilirsiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerinize ağırlık vereceksiniz. Burada gerilim biraz yükselebilir, dikkat etmenizi öneririm. Diğer yandan ortak bir işe başlayabilirsiniz.  Hafta sonunda ise miras, eş geliri, tazminatlar gibi maddi kaynaklara yoğunlaşacağınız birkaç gün geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Haftaya doludizgin duygularla aşk veya çocuk ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Hafta ortasında ise kalabalıklar içine çıkıp kendinizi göstereceğiniz, mesai çevrenizde liderlik yapacağınız günler geçireceksiniz. Çevrenizden biri ile ufak tartışmanız olabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde atacağınız adımlarla ilişkinizde güven duygusunu pekiştirebilir, sadakatinizi gösterebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında duygu ve düşüncelerinizde ev ve yuva teması ağır basacak. Ailenizle aranızdaki duygusal bağları pekiştirebilirsiniz. Hafta ortasında ise daha eğlenceli, spor ve hobilerinize yönelik geçebilir. Bir flörtünüz veya çocuğunuz varsa tartışmalara dikkat etmenizi öneririm. Hafta sonu rutin işlerinize odaklanacağınız, işinizle ilgili maddi kaygılarınızı gündeme alacağınız birkaç gün geçirebilirsiniz.  Mesai çevrenizle ilgili bir değişimin haberini alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında yakın çevrenize yönelebilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızı pekiştireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Hafta ortasında ailevi meselelerle ilgilenebilir aile içinde ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. Taşınma veya ev tadilatı da mümkün görünüyor. Hafta sonunda ise biraz eğlence, lüks konfor temaları gündeme gelebilir. Flörtünüzle aranızdaki güven ve sadakati güçlendireceğiniz adımlar atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında maddi konular gündeminizde olacak. Beklenmedik ani bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında alım satım işleri ile ilgilenebilirsinis. Diğer yandan kısa seyahatleriniz olabilir. Yakın çevrenizle bir gerilim yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise ailevi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Aile içindeki bir para konusu veya bir gayrimenkul konusu gündeme gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında sağlığınız, öz bakımınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal konuşmalar gerçekleşebilir. Hafta ortasında maddi bir takım harcamalarınız olabilir. Beklenmedik masraflar çıkabilir. Hafta sonunda ise yakın çevrenizle aranızdaki güven bağlarını sağlamlaştırabilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Kısa seyahatleriniz olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.