DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
09.08.2021
3.716
A+
A-

9 – 15 Ağustos

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başına hara gürele rutin işler, mesailerle başlıyorsunuz. Bu konudaki ilişkilerinizde bir takım gerilimler veya işlerinizde bir takım mücadeleler verebilirsiniz. Hafta ortasında özel hayatınıza veya yakın ikili ilişkilerinize odaklanarak daha uyumlu, empatisi yğksek günler geçireceksiniz. Haftanın sonunda ise gizli gerçekler su yüzüne çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: haftaya keyfinize düşkün başlıyorsunuz. Bunun yanısıra çocuğunuzla veya flörtünüzle vakit geçirebilir, ufak tartışmalar içine girebilirsiniz. Ani ve yüklü miktarda harcamalardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Haftanın ortasında daha sosyal ve işe güce odaklı olurken hafta sonunda ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başını aile ev yuva konularına odaklı, burada birtakım gerilimlerle veya mücadelelerle geçirebilirsiniz. Hafta ortasında güzellik, hobi faaliyetleri veya aşk gündeminizde olacak. Hafta sonu ise sosyal ortamlarda bulunabilir, mesai arkadaşlarınız ve rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Burada arkanızdan çevrilen dolaplara karşı dikkatli olmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Haftanın başında yakın çevrenizden destek aldığınız ve yardımlaştığınız günler geçirebilirsiniz. Ufak seyahatleriniz olabilir. Taşınma veya evde değişiklik gibi temalarınız olabilir. Hafta ortasına doğru aile içinde biraz daha sükûnet ve huzurun hâkim olacağı zamanlar geçirmek isteyeceksiniz. Haftanın sonunda ise aşk hayatınızla ilgili tutkulu bir gündeminiz olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan:  Haftanın başında maddi konularla ilgileneceksiniz. Bir girişiminiz olabilir veya ani bir harcamanız çıkabilir. Bu sağlık konularında veya kamu işleri ile ilgili olabilir. Hafta ortasında yakın çevrenizle muhabbet dolu tatlı günler geçirebilirsiniz. Haftanın sonunda ise özel hayatınıza dönük olabilirsiniz. Aile içinde derin konular hâkim olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. Özellikle bağışıklık sisteminiz ve bağırsaklarınızla ilgili önleyici tedbirler almanızda fayda var. Hafta ortalarında finansal birtakım gelişmelere odaklanabilirsiniz. Sizin için özel olan birinden güzel bir hediye alabilirsiniz veya siz bir hediye verebilirsiniz. Hafta sonunda ise yakın çevrenizde maddi konular ve gizlilik içeren işlerle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında dış dünyadan uzak, kendi başınıza kalmak isteyeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Gizli düşmanlara ve sağlık problemlerine dikkat etmenizi öneririm. Hafta ortasında dış görünüşünüze odaklanabilirsiniz, spor, diyet, estetik, giyim gibi konular gündeminizde olabilir. Haftanın sonunda ise maddi konular gündeminizde olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında topluluklar içinde olacağınız, burada kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Sosyal yardımlaşmalara odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerinizle ilgili üzüleceğiniz konular yaşayabilirsiniz. Ortaklıklarınıza da dikkat etmenizi öneririm. Hafta sonu ise beden sağlığınıza ve dış görünüşünüze odaklanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Haftanın başında kariyere odaklı olacaksınız. Bir takım girişimlerde bulunabilir, işle ilgili belli konularda inisiyatif alabilir ve mücadele verebilirsiniz. Haftanın ortasında sosyal ortamınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonunda ise gizli düşmanlara dikkat etmenizi öneririm. iç dünyanıza çekilip bazı konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Haftanın başında seyahat planları yapabilir, uluslararası işler veya akademik işlere odaklanabilirsiniz. Burada birtakım mücadeleler içine girebilirsiniz. Hafta ortasında kariyer çevrenizde ilişkilerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Hafta sonunda ise arkadaşlarınızla derin veya okült konular hakkında konuşup tartışabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:  Hafta başında paylaşılan kaynaklar veya tazminat gibi mahkeme ile bağlantılı konular gündemde olabilir. Ameliyat veya operasyon gerektiren sağlık sıkıntılarınız olabilir.  Haftanın ortasında bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Uzak yerler, sosyal medya, akademi gibi konular gündeminizde olabilir, yeni tanışmalar ve anlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonunda ise kariyerinizle ilgili derin araştırmalar içine girebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Haftaya evlilik ve ortaklığınızla ilgili mücadele vererek başlayabilirsiniz. Tartışma yaşamamak için sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Hafta ortasında hayatınızda ilişkiler anlamında bir dönemin kapanması ve yepyeni bir dönemin açılması söz konusu olabilir. Hafta sonunda ise akademik konular, yurtdışı işler, sosyal medya veya seyahatlerle ilgili derin araştırma içine gireceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.