DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gökyüzü Gündemi

Astrolojik açıdan önemli olayları barındıran bir haftaya giriyoruz. Hafta başında Venüs- Plüto kavuşumu 25 derece oğlak burcunda gerçekleşiyor. Etkisi tüm hafta devam edecek.

13.12.2021
5.454
A+
A-

13 -19 Aralık Haftası

Sevgili dostlar,

Astrolojik açıdan önemli olayları barındıran bir haftaya giriyoruz. Hafta başında Venüs- Plüto kavuşumu 25 derece oğlak burcunda gerçekleşiyor. Etkisi tüm hafta devam edecek. Aynı zamanda yine bugün içinde Mars yay burcuna geçiyor.  15 Aralık’ta ise GAD ile kavuşacak. Diğer yandan hafta sonundan itibaren Venüs geri harekete geçiyor.

Venüs – Plüto kavuşumu:

11 Aralık’ta tam kavuşumlarını gerçekleştirmiş olan bu iki gezegen Venüs’ün Retro yapmasıyla 25 Aralık ve 3 Mart’ta tekrar kavuşacaklar. Geçtiğimiz hafta ve bu hafta aşk, ilişkiler, arkadaşlıklar, finansal durumunuzla ilgili sınandığınız konular 3 bölümlük dizi gibi, her kavuşum zamanı sizlere bir olay yaşatacak. Bu gezegenler öğrenmemiz gerekenleri bizlere öğretmek için çok kararlılar. Hayatlarımızda bu konularla ilgili köklü ve geri dönüşü olmayan değişimler yaşayabiliriz. Oğlak burcunda bu kavuşum ciddii ilişkiler ve evlilikleri getirebileceği gibi sağlık nedenleriyle yaşanabilecek kopuklukları ve ayrılıkları da işaret edebilir. Maddi konularla ilgili imzalar atılabilir. Sosyal çevrenizden birileriyle bağlarınızı koparabilir veya daha da kenetleneceğiniz bir döneme giriş yapabilirsiniz. Kavuşumun bulunduğu sabit yıldız süslülük veriyor. Kişiliklerde değişikliğe neden olabilecek bir tutulma yaşadık. Üstüne bu kavuşumla beraber bir anda insanların dış görünüşlerini değiştirdiklerini, süslendiklerini, estetik işlemlerle bambaşka kişilere dönüştüklerini göreceksiniz. Ancak şunu söylemeliyim, estetik işlemler için aslında hiç uygun bir kavuşum değil çünkü sağlık problemleri yaşatma ihtimali çok yüksek. Estetikler mümkün olduğunca 29 Ocak sonrasına bırakılmalı. Toplumsal açıdan sağlıkla ilgili problemlerin finansal kriz nedeniyle çözülememesi söz konusu olabilir. Venüs retrosu da kapıda olunca maddi sıkıntılar hem bireysel hem toplumsal olarak yaşanacak, artış gösterecek. Bu göksel olay sene ekonomik açıdan zor bir dönemden geçeceğimiz için kapanma gerekse bile kapanamayacağımızı işaret ediyor olabilir. Diğer taraftan dünya genelinde ülkelerin karantina sürecine girmesi yaşanabileceği gibi ünlü evlilikler de duyulabilir.

Kimler etkilenir? Özellikle Oğlak burcunun 6-21 Ocak tarihleri arasında doğanları, ikizler burcunun ilk 22 Mayıs – 2 Haziran arası doğanları, Terazi burcunun 10-21 Ekim arası doğanları.

Mars Yay burcunda:

Mars Yay’a yani dost burca giriş yapıyor. Eğitim ve akademi alanında enerji yüksek, yeni atılımlar için çok uygun. Akademi, mahkemeler, deniz aşırı seyahatler, sosyal medya, din ve politika konularında önümüzdeki 1 buçuk ay boyunca enerjimiz yoğun olacak. 24 Ocak’ta yükseköğretim kurumları ile ilgili gerginlik yaşanabilir. Manipülasyonlar ve bölücü adımlar üniversite öğrencileri arasında gerilime neden olabilir. Diğer yandan Mars Yay’dayken 25 Ocak’a kadar fikir ve düşüncelerimizi daha rahat ifade edebileceğimiz bir dönemin göstergesidir. Aynı zamanda fevridir, girişimlerimiz ani kararlarla olacaktır.

Mars –GAD kavuşumu:

Geçmişten beri düşünülen bir eğitim, satış-pazarlama, teknolojik alet alımı, Araç alım-satımı gibi konularda harekete geçiliyor. Sağlıkla ilgili maalesef sıkıntılı çalışacak bir kavuşum olacak. Ani kazalar, ateşli hastalıklar, nefes yolları, bağışıklık sistemi açısından riskli bir haftadayız. Çevremizden ani ölüm haberi duyabiliriz.  Diğer yandan fikir ve düşüncelerde çok fanatik ve tutucu olunursa ilişkilerin sonlanma riski var. Siyaset ve politikada gerilim yaşatabilir. Akademik, siyasi dünyadan veya bir sosyal medya fenomeninin ölümünü duyabiliriz.

Kimler etkilenecek? Yay, ikizler, başak ve balık burçlarının ilk 10 günü doğanlar.

Sevgilerimle

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.