28 Ekim 2026, 17:04:41
Dolar 49,8378
Euro 55,3912
Altın 6.461,97
BİST 11.151,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Başkan Erkan Aydın, miniklerin Cumhuriyet sevincine ortak oldu

Başkan Erkan Aydın, miniklerin Cumhuriyet sevincine ortak oldu
28 Ekim 2026 11:57
162
A+
A-

BURSA – BHA 

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret programına Ayça Azak Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden başladı. Öğretmenlerinin rehberliğinde Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlık yapan öğrenciler, sergiledikleri gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldı. Miniklerin performanslarını ilgiyle takip eden Aydın, ardından çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyen öğrencilere eşlik eden Başkan Aydın, onların neşesine ortak olarak 29 Ekim’in gururunu birlikte yaşadı.

Kutlamaların bir sonraki adresi ise Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakımevi oldu. Burada minik öğrenciler, Cumhuriyet temalı pastalar hazırlayarak hayal güçlerini ve el becerilerini ortaya koydu. Çocukların büyük bir özenle gerçekleştirdiği çalışmaya Başkan Aydın da katılarak pasta tasarımlarına eşlik etti. Türk bayrağının renkleri ve Cumhuriyet temasıyla şekillenen pastalar, bayram heyecanına farklı bir renk kattı.

“Cumhuriyet’in Nice 103 Yılları Olması Dileğiyle”

Cumhuriyet’in 103’üncü kuruluş yıl dönümünü çocuklarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sözlerinde şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin 103’üncü yılını Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde çocuklarımızla birlikte kutladık. Daha önce de Hamitler, Yunuseli, Kükürtlü ve diğer kreşlerimizde kutlamalar gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i çocuklara ve gençlere emanet ettiğinin bilinciyle, nice 103 yıllara ulaşmak dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.”
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.