DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astrolojik Yorum

Astrolojik Yorum
25.10.2021
4.176
A+
A-

25 – 31 Ekim Haftası

27 Ekim Venüs Neptün Karesi

Sanata duyulan ilgi ve hassasiyet bu dönemde artabilir. Sanatta yenilikler yaşanabilir, yeni eğitim kurumları açılabilir.

İlişkilerde romantik fantezilerin yaşanabileceği, aldatma aldatılma hikâyelerinin yaşanabileceği bir dönem. Ya da bir ilişkiye başlıyorsunuz ama sonradan aslında hali hazırda başka bir ilişkisi olduğunu öğreniyorsunuz. Bu yüzden bu dönemde başlayan ilişkilerde gözden kaçan olası detaylarla ilgili dikkatli olunmalı. Tam zıttı da olabilir. Beni aldatıyor dersiniz, aslında öyle bir şey yoktur, kendi kendinizi doldurmuşsunuzdur. Yani önyargılı davranıp boş yere günah almak da söz konusu olabilir.

Karşı tarafla ilgili hayal kırıklığı ve buna bağlı olarak derin üzüntü hali söz konusu olabilir. Çünkü bu dönemde bize zarar verebilecek düzeyde fazla tutkulu ve gerçeklerden kopmuş, ilişkilerle ilgili fazlasıyla hayal dünyasında yaşıyor olabiliriz. Bu sadece aşkta değil, her türlü ikili ilişkide de etkisini gösterebilir.

Toplumsal konularda yanlış yönlendirmeler ve kötü niyetli tavsiyelerle iki grubun arasında çıkabilecek çatışmalar söz konusu olabilir. Yaklaşmakta olan Güneş Satürn karesi ise bunun yönetimde bazı sıkıntılara ve değişimlere yol açabileceğini gösteriyor.

Spor karşılaşmalarında iki takıma ait taraftarın arasında bundan yarar sağlayacak kişilerce çıkarılmaya çalışılan kavgalar olabilir.

Etkisi en çok Yay, Balık, Başak ve İkizler burcunda görülebilir.

 

30 Ekim Güneş Satürn Karesi

Altın ve Dolar yükselişi alınacak bazı tedbirlerle geçici süre kontrol altına alınabilir.

Bu dönemde güneş de akrepteyken birilerinin hayatının kontrolünü fazlasıyla elimizde tutmak isteyebiliriz veya bizimki kontrol edilmeye çalışılıyor ve biz de bu durumdan fazlasıyla sıkılmış olabiliriz. Ancak bu dönemde bu kontrol arzusuna yenik düşülse bile işler çok yolunda gitmeyecektir.

Üst makamlarla yapılacak olan resmi işlerde ise problemler, kısıtlanmalar, bazı engeller ve gecikmeler yaşanabilir.

Kişiliğimizi ortaya koyarken ve kendimizi ifade ederken zorlanabiliriz. Özgüven eksikliği duyabiliriz.

Bu dönemde yargıda yanlış kararlar alınabilir.

Toplulukların başındaki yöneticilerle ilgili sorunlar ve değişimler gözlenebilir.

Bu dönemde yeni iş girişimleri yapmamanızı, kariyerde köklü değişimlerde bulunmamanızı tavsiye ederim.

En çok etkilenecek burçlar; Boğa, Akrep, Kova, Oğlak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.