DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Astroloji Gündemi

Astroloji Gündemi
18.04.2022
2.440
A+
A-

18 – 24 Nisan 2022

Merhaba,

Bu hafta sonu 16 Nisan’da terazi burcunda bir dolunay yaşadık. Etkisi önümüzdeki iki hafta devam edecek. Bu dönemde ilişkilerde bencillikten kaçınmamız gerekiyor. Dolunay ayın ışığının en üst noktaya ulaşmasıyla hayatlarımızda bazı konulara ışık tutar. Tam olarak bilemediklerimiz, gizli kalanlar, söylenmemiş sözler bu dönemde açığa çıkabilir. İtiraflar ve açılmalar bu dolunay sayesinde tetiklenebilir. Etkisini bu hafta sonu da yaşamış olabilirsiniz. Diğer taraftan arkanızdan çevrilen işler de bu dönemde önünüze düşebilir. Bu dönemde ilişkilerde seviye atlamak veya yeni bir ilişkiye başlamak mümkün ama burada temkinli olmak gerekiyor. Çünkü dolunay sonrası küçülen ay olduğu için ilişkiler saman alevi gibi başlayıp bitebilir.  Dikkat çekme içgüdüsüyle başlayan bencil amaçları olan ilişkiler yaşanabilir. İlişki başlangıcı için terazi yeniayı bu anlamda daha olumlu görülebilir.

Sağlığımızda ilgili bu dolunay parazit, enfeksiyon gibi problemleri arttırabilir. Bağırsaklarımıza, böbreklerimize ve hormonal dengemize dikkat edelim.

Finansal adımlara da aynı şekilde bu dönemde dikkat etmeliyiz. Öngöremediğimiz bir takım zorluklar olabilir. Ancak bu haftaki Merkür Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ve Venüs’ten aldığı güzel açı dikkatli adımlar attığımız takdirde para kazancımızın çoğalacağını gösterebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.