DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Algol Tutulması

Tutulma yöneticisi Venüs’tür, Venüs’ün etkisi ise Algol ile daha da artıyor. Bu yüzden Venüs’e iyi gelecek kuş ve kedi besleme aktiviteleri gerçekleştirebiliriz.

Algol Tutulması
22.11.2021
5.216
A+
A-

19 Kasım 

Geçtiğimiz haftaki tutulmadan bu hafta biraz daha bahsetmek istiyorum. Bu tutulma micromoon özelliğine sahip, yani Ay ve dünyanın en uzak olduğu 405 bin km’de gerçekleşti. Normal dışı bir seyir izlemesi nedeniyle anomalik bir tutulma. Ay ve Güneşin hareketleri çok yavaşladığı için normal tutulma süresinden daha uzun sürdü . Bu yüzden bu tutulmanın etki süresi 3 yıl. 16 Mayıs’taki tutulmayla beraber iki ardışık kardeş tutulma da Algol üzerinde olacak. Algol ise şeytan yıldızı olarak bilinir. 3’lü bir yıldız kümesidir aslında ve birbirlerinin enerjisini çalan vampir yıldızlardır. Aralarında manipülasyon vardır. Algol A’yı güçlü bir erkek, Algol B’yi kadın olarak düşünürsek, erkeği sömüren bir kadın izlenimi var. Erkek kadını gücüyle esir etmiş, kadın bu çekim alanından kaçamıyor ancak kadın da erkeğin kaynaklarını tüketiyor. Dolayısıyla yozlaşmış bir kadın erkek ilişkisine işaret ediyor.

Dolayısıyla bu tutulma bizlerde de kadın erkek ilişkilerinin yozlaşmasını, kadın erkek arasında karşılıklı güç ve çıkar çatışmalarını, manipülasyonları gösteriyor. Erkek kadını tuttuğu sürece kadın erkeği sömürecek. Negatif bağımlılık simgeleniyor.

Diğer yandan ekonomik yozlaşma da yaşanacak.

19 Mayıs’taki tutulma bu 3’lü yıldızlardan görünür olan ikisinin üstünde ancak Medusa’nın (Algol A), Algol B tarafından kapatıldığı Algol tutulması anında gerçekleştiği için biraz daha iyicil bir etkiye sahipken 16 Mayıs’taki tutulma 3’lü Algol serisinden gözle görülemeyen sadece elektron mikroskoplarıyla gözlemlenebilen Sthenno (Algol C) üzerinde olacak ve bu özelliğiyle daha kötücül bir etkiye sahip.

Tutulmayla ilgili iyi haberler de var. 2022 Nisan süper ayıyla beraber, ki bu yılın tek iyicil denebilecek tutulması 30 Nisan’da olacak, tıpta büyük gelişmeler yaşanacak. Anti kanser ilaçlar, aşılar ve COVID ilaçlarıyla COVID tamamen bitebilir. Ancak bu ilaçların duygusal hassasiyet yaratma ihtimali var.

Bu tutulmada 23 – 28 dereceler arasında, 23 ve 28 dahil, Boğa, Akrep, Kova ve Aslan’da gezegenleri olanlar maksimum etkilenecek. Sabit burçlar üzerinde bir etki olduğundan hayatlarımızda geri dönüşü olmayacak değişimler yaşayacağımız, hayatlarımızın değişeceği bir etki alacağız.

Medusa yıldızı turuncu bir yıldızdır, bu tutulma ertesi haftada turuncu giyebiliriz.

Tutulma yöneticisi Venüs’tür, Venüs’ün etkisi ise Algol ile daha da artıyor. Bu yüzden Venüs’e iyi gelecek kuş ve kedi besleme aktiviteleri gerçekleştirebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.