DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Akrep Yeniayı

Sesli Dinle

Bu dönemde başladığınız okült veya sanatsal aktivitelerde ise yaratıcılığınız yüksek ve zehir gibi bir akla sahip olabilirsiniz. Bu olumlu açıyı değerlendirelim.

Akrep Yeniayı
02.11.2021
3.870
A+
A-

5 Kasım 2021 

Bu hafta Akrep yeniayı 5 Kasım’da 12 derece akrepte gerçekleşecek.

Bu derecede ay ve güneşin kavuşum yaptığı Alpheca yıldızının özelliği ünlü ve onurlu bir hayat vermesiyle beraber cinsellik yönünden sapkın davranışlar yaşatması. Özellikle ay kavuşumu kadın ve çocuklarla ilgili taciz ve tecavüzleri tetikleyebilir. Dünya genelinde pedofili ile ilgili özellikle sosyal medyaya çok konuşulacak olayları yaşatabilir. Bu olay şimdi yaşanıp önümüzdeki 19 Kasım akrep tutulmasında da ortaya çıkabilir.

Bu dönemde ani başlayan ilişkiler olabilir. Arkadaşınızdır bir anda aşka dönüşebilir ancak bu dönemde başlayan ilişkilerde sonraki dönemlerde ihanetler yaşanabilir veya bir taraf diğerine göre her istediğini yapan, kul köle olan bir ilişki modeli yaşayabilirsiniz. Özellikle 5. Evinize akrep düşüyorsa – yükselen yengeçlerde büyük olasılıkla –  ve bekârsanız dikkat etmenizi öneririm.  Çocukluysanız çocuğunuzla ilgili bir üzüntü yaşatabilir. Tutulmalar ve diğer gökyüzü olaylarının da bir süredir işaret ettiği gibi özellikle kız çocuklarımızı çok iyi korumamız gereken bir döneme giriyoruz.

8.’ ci evinize akrep düşüyorsa – olasılıkla yükselen balık ve koçlar – hamilelik, doğum, ölüm konuları bireysel hayatlarınızda gündeme gelebilir.

Yeniayın marsla yakın durumu 9 derecelik orb ile sosyal medyada seri katillerle ilgili konuların ortaya çıkabileceğini gösterebilir. Ünlü bir akademisyen, siyasetçi, din adamı ile ilgili skandallar çıkabilir; taciz, tecavüz, pedofili, cinayet gibi. Bu etkiler Türkiye’den ziyade dünya çapında değerlendirilmelidir.

Aile içi şiddet, özellikle çocuklara karşı, bu dönemde artış gösterebilir. Çocukları korumalıyız.

Para, alacak, miras konularında kimseye güvenmeyin ve haklarınızdan haberdar olun. Kardeş, kuzen, yakın çevre ile ummadığınız bir para çekişmesine girebilirsiniz.

Bu dönemde başladığınız okült veya sanatsal aktivitelerde ise yaratıcılığınız yüksek ve zehir gibi bir akla sahip olabilirsiniz. Bu olumlu açıyı değerlendirelim.

Estetikle ilgili özellikle 5 Kasım’da yapacağınız ani adımlar pişmanlık getirebilir çünkü Venüs anaritik derecede olacak bir yeniay yaşayacağız.

Türkiye’de eğlence sektörünün ve turizmin etkileneceği bir yeniay olabilir. Restoran ve sivil hizmet veren toplulukların olduğu alanlarla ilgili pandemi düzenlemeleri gelebilir. Borsa ile ilgili ani değişimler Türkiye ile ilgili bizleri bekleyen başka bir konu.

Koç ve Yükselen Koç: Miras, eş geliri,  okült konular, doğum-ölüm, eş veya ortak ile ilişkiler

Boğa ve Yükselen Boğa: Eş ve ortaklarla ilişkiler, iş ilişkileri, gündelik çevre, kamu işleri

İkizler ve Yükselen İkizler: İş ve mesai arkadaşları, çocuklar, aşk ve eğlence hayatı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Çocuklar, finans, eğlence, ev-aile

Aslan ve Yükselen Aslan: Ev ve aile,  yakın çevre, kısa seyahatler, alım, satım pazarlama işleri, eğitim

Başak ve Yükselen Başak: Yakın çevre, eğitim, alım-satım, pazarlama, maddi konular, kendi kazancınızla ilgili gelişmeler

Terazi ve Yükselen Terazi: Maddi gelir, bedensel değişimler, sağlık, dış görünüş

Akrep ve Yükselen Akrep: İmajınız ve dış görünüşünüz, sağlığınız, gizli düşmanlar, spiritüel ve manevi konular, yardım ve bağış işleri

Yay ve Yükselen Yay: Kapalı alanlardaki işler, gizli düşmanlar, manevi ve spiritüel konular, yardım-bağış işleri, arkadaşlar, aşk, sosyal çevre, hayaller ve umutlar

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sosyal çevre ve arkadaşlar, aşk, kariyer, anne

Kova ve Yükselen Kova: Kariyer, anne, seyahatler, akademik faaliyetler, sosyal medya, uzak akrabalar

Balık ve Yükselen Balık: Akademik faaliyetler, uzak seyahatler, yurtdışı ve yabancılar, sosyal medya, uzak akrabalar, doğum-ölüm-hamilelik konuları, eş geliri, miras, okült ilimler, gizli gerçekler konularında etki almaya müsaitler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.