DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

4-10 Nisan Haftalık Öngörü

4-10 Nisan Haftalık Öngörü
04.04.2022
5.654
A+
A-

Bu hafta 5 Nisan’da Satürn ve Mars Kova burcunda tam kavuşum yapıyorlar. Satürn’ün kısıtlayıcı etkisiyle savaş bir süre donabilir veya çok ciddi yaptırımlar uygulanmaya başlayabilir. Savaşın gidişatıyla ilgili yeni kararların alındığını duyabiliriz.

Hayatlarımızda Juno eşliğinde gerçekleşecek bir tutulma. Bir süredir ilişkilerle sınanıyoruz. İlişkilerimizde de yeni kararların alınacağı, yeni kuralların konacağı bir dönem olabilir. Zorlayıcı etkilerle bitişler yaşanabilir.

Venüs’ün aynı gün Balık burcuna geçmesi ile ilişkilerde gizlilik gündeme gelmeye başlayacak, ihanet teması hâkim. Venüs 28 gün Balık burcunda seyredecek. İlişkilerde gizliliğin yanı sıra bol duygusallık da yaşanabilir. Neptün – Jupiter kavuşumu da hala etkiliyken çok depresif de hissedebiliriz. Para konularıyla ilgili dolandırıcılıklara, yanlış yatırımlara, dikkatsiz harcamalara önümüzdeki 1 ay dikkat edelim.

10 Nisan’da ise Merkür ve Plüton arasında zorlayıcı bir açı gerçekleşecek. İletişim dilimize dikkat etmeliyiz çünkü fevri davranış ve sözlerle iletişimi tamamen bitirecek hamleler yapılması bu dönemde çok olası.  Manipülatör karakterler ilişkilerimize zarar verebilir, bu yüzden bu dönemde iyi konuşuyor gibi görünüp arabozuculuk yapan kişiliklere karşı temkinli olmalıyız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.