DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

22 – 28 Şubat 2021, Başak Dolunayı ve Jupiter – Kuzay Ay Düğümü Üçgeni

Astroloji bir olasılık çalışmasıdır. Kur’an-Kerim’de yıldızların öneminden bahsedilmiştir. Bu ilmin fal, büyü, kehanet ile ilgisi yoktur. Çalışmalarımda herhangi sezgisel, enerjisel bir süreç söz konusu olmamaktadır. Astroloji son derece teknik ve matematik bilgisi gerektiren bir ilimdir. Gezegenlerin zamanda birbirlerine göre aldığı konumlar ve yaşamlarımızdaki gelişmelerin benzeşmesi ise eşzamanlılık ile açıklanabilmektedir.

22 – 28 Şubat 2021, Başak Dolunayı ve Jupiter – Kuzay Ay Düğümü Üçgeni
22.02.2021
10.058
A+
A-

Bu hafta güzel haberlerle geldim. Genel olarak kolay bir hafta bizi bekliyor. 27 Şubat’ta haftaya damgasını vuran bir başak dolunayımız var. İkinci olarak, Mars- Plüton üçgeni yine çok önemli ve güzel gelişmeler getirecek bizlere. Son olarak, ikizler burcundaki kadersel, toplumsal, iyicil etkileri olan kuzey ay düğümü ile kova burcundaki yine iyicil, büyütme efektli Jüpiter’in üçgen açısından bahsedeceğim.

Dolunayda bir şeyler tamamlanır ve biterken yeni başlangıçların temeli atılır. Diğer yandan dolunayda gece karanlığının ay ışığı ile aydınlanması gibi, hayatlarımızda da gizli gerçeklerin ortaya çıkmasını, belirsizliklerin netleşmesini ve kişisel gelişimimiz açısından da aydınlanmamızı gösterir.

  • Başak dolunayı ile sağlık, ziraat ve kamusal işlerde bazı gerçeklerin ortaya çıkması veya tamamlanışlara şahit olabiliriz.
  • Eğitim, hukuk, bilim, teknoloji, hava yolları, uzay ve uzaylılarla iletişim konularında çok yeni gelişmeler duyabiliriz.
  • Maddi konular, gayrimenkul, iş kariyer ile ilgili büyük değişim dönüşüm.

Türkiye’de;

  • Hukuk ve eğitim konularında güzel gelişmeler duyabiliriz, bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin açılması gerçekleşebilir. Bu dolunayın, yüz yüze eğitimin yeniden başlayacağı bu dönemde Türkiye’nin eğitim evlerinde gerçekleşmesi burada bir eşzamanlılık örneği olabilir.
  • Yardım ve bağış işlerinde bazı gelişmeler söz konusu olabilir, bununla ilgili sevindirici kanunlar çıkabilir.
  • Petrol, doğalgaz, hastane, hapishanelerle ilgili yeni sevindirici haberler duyabiliriz.
  • Bazı gizli kalmış suçların ve suçluların açığa çıkarılması ve bunlarla ilgili sevindirici hükümlerin çıkması söz konusu olabilir.
  • Bunun yanında tutukluluk gerektiren bazı suçlarda tutukluluk halinin kalması ve denetimli serbestlik gibi bazı kararlar alınabilir.

Yükselen burçların bir haftası:

Önemli notlar:

  • Yorumları okurken, eğer yükselen çizginiz yükselen burcunuzun son derecelerine denk geliyorsa bir sonraki burcun etkilerine de sahip olacağından, yükselen burcunuzun yanında özellikle sizinkinden sonra gelen burcun yorumlarını da dikkate almanızı öneririm.
  • Astroloji bir olasılık çalışmasıdır. Kur’an-Kerim’de yıldızların öneminden bahsedilmiştir. Bu ilmin fal, büyü, kehanet ile ilgisi yoktur. Çalışmalarımda herhangi sezgisel, enerjisel bir süreç söz konusu olmamaktadır. Astroloji son derece teknik ve matematik bilgisi gerektiren bir ilimdir. Gezegenlerin zamanda birbirlerine göre aldığı konumlar ve yaşamlarımızdaki gelişmelerin benzeşmesi ise eşzamanlılık ile açıklanabilmektedir.

Yükselen Koç: Karın bölgesi, bağırsaklar ve sindirim sistemiyle ilgili dikkatli olmalısınız. Hastane, hapishane gibi kapalı alanda geçirmeniz gereken bir dönem sona erebilir veya yeni başlayabilir. Yakın çevrenizden güzel haberler duyabilir, hayatınıza yeni bir dost kazandırabilirsiniz. Özellikle maddiyatla ilgili umut ettiğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Yükselen Boğa: Bir yer değişimi veya eğitim ile ilgili kariyerinizde köklü bir değişim gerçekleşebilir. Bu beklenmedik veya ani bir gelişme ile geliriniz artışı da olabilir.  Aşk hayatınızda yeni bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Finans konularıyla ilgili dikkatli olmalısınız. Çocuk isteyen Boğa’lar bu dolunay ve sonrası birkaç gün şanslısınız. Yeni bir hobi edinmek için de bu dolunay tam zamanı.

Yükselen İkizler: Eğitiminiz, kişisel gelişiminiz, seyahatler ile ilgili beklenmedik, ani gelişmelerle sevinebilirsiniz. Kariyer, ev, gayrimenkul, yuva konularında da bu dolunayla beraber bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin açılması söz konusu olacak. Yeni bir eve taşınabilir, kariyerinizde bir sıçrama yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yengeç: Bu hafta yapacağınız yardımlar, bağışlar ruhunuza çok iyi gelecek. Olumlu etkilerini daha net yaşayacaksınız. Gizli kalmış gerçeklerin veya bazı belirsizliklerin açığa çıkmasıyla sizde yeni bir dönem başlayabilir. Paylaşılan kaynaklar, özellikle eş geliri yönünde beklenmedik bir gelişmeyle umduğunuz para kazancınız gerçekleşebilir. Ancak siz de bağırsaklar ve sindirim sisteminize bu hafta dikkat etmelisiniz.

Yükselen Aslan: Maddiyat konularında paylaşılan kaynaklarla ilgili önemli bir gelir elde edebilir, yeni bir dönem başlatabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklarınız, evlilik konularında ani bir değişim yaşanıp umut ettiğiniz bazı gelişmeleri konuşabilirsiniz. Kariyerinizde belki de buna bağlı olarak köklü bir değişim ve güçlenme söz konusu olacak. Eşin ailesinden de maddi destek görebilirsiniz.

Yükselen Başak: Bedeninize ve ikili ilişkilerinize yöneldiğiniz bir hafta geçireceksiniz. Evlilik yönünde bazı kararlar alınabilir veya ilişkiniz boyut değiştirebilir. İş veya aşk nedenli bir seyahate çıkabilirsiniz. Bir eğitim veya uluslararası bir etkileşim ile kariyerinizde olumlu yönde köklü bir değişim başlatabilirsiniz.

Yükselen Terazi: Ailenizden gelen maddi destekle veya mirasla sizi çok sevindirecek köklü bir kazanım yaşayabilirsiniz. Çıkacağınız bir seyahat, uluslararası etkileşimleriniz, sosyal medya veya alacağınız bir eğitim vesilesiyle aşk hayatınızda harika bir değişim olabilir. Ayaklar, sindirim sistemi, bağırsaklar veya bağımlılıklar temalı bazı rahatsızlıklarınızdan bu dolunayla beraber kurtulabilir veya yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Yükselen Akrep: Araç alım satım, satış pazarlama konularında kazançlı olabileceğiniz bir hafta. Yakın çevre ile kuracağınız ortaklıklardan yana şanslısınız. Bazı gizli gerçeklerin ortaya çıkmasıyla aile arasında ciddi ve olumlu bir değişim yaşanabilir. Paylaşılan kaynaklarda artış yaşayabilirsiniz. Aşk, arkadaşlık, çocuk konularında yeni bir döneme merhaba diyorsunuz.

Yükselen Yay: Siz de kariyerden gelen gelir konusunda bu hafta çok şanslı olacaksınız. İŞ ortamınızda gelirinizi olumlu etkileyecek köklü bir değişim gerçekleşebilir. Eşiniz ve yakın çevreniz arasında yeni bir iletişim kurulabilir. Beraber kısa bir seyahate çıkıp çok keyif alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ortaklıklarınızdan da fayda sağlayabilirsiniz. Kariyerinizde boyut değiştiriyorsunuz.

Yükselen Oğlak: Kariyerinizde yaptığınız bir girişim sonucu köklü bir değişim söz konusu. Aşk hayatınızla ilgili bir teklif sonucu ilişkiniz ciddiyet kazanabilir. Kariyerinizde ise para kazancınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Bir anda yüklü miktar para kesenize girebilir. Yakın çevreniz, eğitim, uluslararası işler, hukuki davalar, seyahatler ile ilgili hayatınızda bir dönüm noktası gerçekleşebilir.

Yükselen Kova: Bu hafta hobilerinize yönelebilir, spora başlayabilir, hayatınıza sanat ve edebiyatla ilgili bir yenilik getirebilirsiniz. Ev, gayrimenkul, toprak, arsa ile ilgili köklü bir değişim geçirebilirsiniz. Belirsizlikte olan taşınma işleriniz netleşebilir. Maddiyatla ilgili hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir.

Yükselen Balık: İlişkilerinizde gizli kalan bazı gerçeklerin açığa çıkması, bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin başlaması söz konusu olabilir. Aileniz ve yakın çevrenizle aranızdaki bağları kuvvetlendirebilir, onlardan manevi destek görebilir, belirsiz bazı konuları aranızda netleştirebilirsiniz.  Yakın çevreniz ve arkadaşlıklarınızda kurduğunuz yeni bağlar maddi kazanımla sonuçlanabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.