DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2022’de Burçlar

Yükselen burcunuzla birlikte okuyunuz. Mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle…

2022’de Burçlar
03.01.2022
6.398
A+
A-

Yükselen burcunuzla birlikte okuyunuz. Mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle…

Koçlar: Senenin ilk yarısı ilahi yardım sizinle olacak. Manevi gelişim yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yardım ve bağış yapmanızı tavsiye ederim. 16 Mayıs tutulması ölüm, vefat, doğum, ameliyatlar, miras konularını gündeme getirebilir. Senenin ikinci yarısı imaj değişikliği, akademik yenilikler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde sorumluluk alabilir, vakıf dernek kuruluşlarda görev alabilirsiniz. Arkadaşlıklarda bazı sorunlar olabilir.

Boğalar: Sağlığınıza bu sene çok dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda ise her şeyi kurala uygun yapmaya özen göstermelisiniz. Günlük ortamlarınız bu sene değişebilir, iş çevrenizde de değişiklik olabilir. Bazı boğalar evlilik, ortaklıklar, danışmanlıklarla ilgili adımlar atabilirler. Yılın ilk yarısı sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili çok şanslı bir dönem yaşarken yılın ikinci yarısı ruhsal gelişim yaşayabilirsiniz. Yardım ve bağış konularına bu dönemde ağırlık vermelisiniz. İş kurmak isteyen boğalar bu sene kurabilirler. İşte yer yer kısıtlanmalar, zorlanmalar, çok çalışmanız gereken disiplini elden bırakmamanız gereken bir sene olabilir.

İkizler: Aşk, çocuk, sosyal çevre, arkadaşlıklar konularında yer yer değerlerinizi korumanız gerektiğini, yer yer de krizleri yönetmeniz gerektiğini unutmayın. İşle ilgili atacağınız adımlara çok dikkat edin. Çocuk, aşk ve hobilerle ilgili 30 Nisan tutulmasıyla olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Senenin ilk yarısı kariyerde şanslısınız. İkinci yarıda ise sosyal çevre ve arkadaşlıklarınız gelişecek. Yeni insanlarla tanıştığınız, hayallerinizi ve umutlarınızı genişlettiğiniz bir dönem olacak. Uluslararası işlerde ve akademik konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeçler: Aile, yuva, gayrimenkuller, kariyer hayatı ile ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir sene. Arkadaşlıklar, aşk, çocuk, hobi faaliyetleri de gündeminizde olacak. Uluslararası işler, akademik konular, uzak seyahatler, ticaret ile ilgili senenin ilk yarısı çok şanslı bir süreçken senenin ikinci yarısı şans kariyer hayatınızda etkin olacak. Miras, eş geliri, vefat, doğum konularında krizler yaşayabilirsiniz.

Aslanlar: Bu sene bol seyahat edebilir, yakın çevrenizle ilgili olaylar yaşayabilirsiniz. Aile ile ilgili krizlerle baş edebilmeyi öğrenmelisiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Akademik ve uluslararası temalar bu senenin ana konuları olacaktır. Eş geliri, miras, paylaşılan kaynaklarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evliliğinizde veya ortaklığınızda zorlayıcı bir süreç geçirebilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla iletişiminiz kısıtlanabilir.

Başaklar: Senenin ilk yarısı evlilik ve ortaklık konularında şanslısınız. İkinci yarıda ise miras, eş geliri, doğum konuları gündeme gelebilir. İşte disiplinli ve çok çalışmanız gereken bir dönem olabilir. Kendinizi göstermelisiniz. Bu sene sağlığınızı ciddiye almanız gerekiyor. Yakın çevreniz, eğitimler, akademik hayat, uluslararası işler bu sene gündeminizde olacak. Eş geliri ve miras ile ilgili konularda hareketlilik olabilir. Ameliyatlar, doğumlar, ölümler söz konusu olabilir. Bu sene kazancınızı korumayı öğrenmelisiniz.

Teraziler: Evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, anlaşmalar, iş birlikleri yaşayacağınız bir sene. 16 Mayıs civarı finansal konularda dikkatli olmalısınız. Hastalıklarınız bu sene nüksedebilir. Diğer yandan evcil hayvan edinebilirsiniz. İş hayatında büyüdüğünüz çok şanslı bir seneye girdiniz. Çocuk, aşk, hobilerle ilgili sorumluluğunuz artabilir veya bu konularda zorluklar ve kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz.

Akrepler: Bu sene sağlığınıza ve psikolojik durumunuza çok özen göstermelisiniz. Evlilik ve ortaklıklar, iş birlikleriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvanınız olabilir. Özellikle yılın ilk yarısı çocuk, aşk, hobilerle ilgili şanslı bir süreçte olacaksınız. Yıl boyunca aile içinde sorumluluğunuz artabilir veya aile büyükleriyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yaylar: Hayaller umutlar, sosyal çevre, aşk, çocuk konuları gündemde olabilir. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Finansal yatırımlara önem verebilirsiniz. 16 Mayıs civarı sağlık, gizli düşmanlar, vefat gibi konular gündeminizde olabilir. Ailenizde senenin ilk yarısı ailenizde veya gayrimenkulde büyüme gerçekleşebilirken, senenin ikinci yarısı çocuk, aşk, hobiler, sanat, spor konuları gündemde olacak. Sene boyunca yakın çevreniz, kardeş, kuzen, yakın arkadaşlarla problemler yaşayabilirsiniz. Diğer yandan bu kişilerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Eğitimle ilgili zorluklar veya sorumluluklarda artış olabilir.

Oğlaklar: Aile ve yuva kurabilir, gayrimenkul alabilirsiniz. Aile içine yeni bir üye gelebilir. Arkadaş çevrenizde yer yer kriz deneyimleyebilirsiniz. Yılın ilk yarısı eğitimlere başlayabilir, anlaşma ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Teknolojik aletler veya araba alma planlarınız varsa yılın ilk yarısında gerçekleştirme ihtimaliniz çok yüksek. Kariyerde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz ancak bu konuda hem sahip olduğunuz değerleri korumalı hem de krizleri iyi yönetmelisiniz.

Kovalar: Yakın çevreniz, seyahatler, eğitim, uluslararası işlerle ilgili yenilikler veya krizler deneyimleyeceğiniz bir seneye girdiniz. Bu konularla ilgili değerlerinizi de korumayı öğreneceksiniz. Kariyer ve anne ile ilgili krizler deneyimleyebilirsiniz. Yılın ilk yarısı para kazancınız artabilir, ikinci yarısı ise yeni eğitimlere başlayabilir, yakın çevrenizle bol vakit geçirebilirsiniz. Bu sene sağlığınıza ve imajınıza önem vereceğiniz, bu konularda zorluklar yaşayabileceğiniz bir sene.

Balıklar: Bu sene parasal konular gündeminizde olacak, dikkatli olmalısınız. Öz değerle ilgili kendi içinizde çözüme ulaşmanız gereken bir sürece girdiniz. Eş geliri, miras, danışmanlıklardan gelen kazanç, ortaklıklardan gelen kazançta azalma veya bitiş olabilir. Yurtdışı, seyahatler ve eğitimde kriz deneyimleyebilirsiniz. Yılın ilk yarısı kilo almamaya dikkat edin. İkinci yarıda ise paranıza sahip çıkmalısınız. Fazla kazanabilirsiniz ama elinizde tutmalısınız.

YORUMLAR

  1. Kezban Haktanır dedi ki:

    Boğa burcu yorumu içimi ferahlattı. Teşekkürler…