DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

18 Mart Alkaid Başak Dolunayı

Borsa, dijital paralar gibi finansal elementlerde dalgalanmalar olabilir.

18 Mart Alkaid Başak Dolunayı
14.03.2022
7.002
A+
A-

Bu hafta 18 Mart’ta gerçekleşecek olan dolunay Başak burcunun sembolize ettiği sağlık, kamu işleri, kamusal sektör ve tarım işleri ile ilgili olayları açığa çıkarabilir. Dolunay anında yükselende konumlanmış Ceres ise daha çok bu dolunayda tarım ve tarım ürünleri ile ilgili problemler yaşanabileceğini gösteriyor.

Neptün’ün sembolize ettiği kar, dolu gibi yağış olayları, don, su basmaları etken olabilir. Diğer yandan Uranüs- Mars karşıtlığı Neptünyen dolunayda gemi kazalarını getirebilir. Beklenmedik ve yıkıcı doğa olayları yaşanabilir. Volkan patlamaları, yanardağlar, toprak kayması, maden kazaları tetiklenebilir.

Aşk ve ilişkilerde ani gerilimler ve değişimler mümkün. Depresif hissedebiliriz.

Her türlü zehirlenme ve bağımlılık olayına dikkat edelim. Tüp patlaması gibi gaz patlamaları yaşanabilir.

Toplu bir ölüm, sevilen bir sanatçının veya ünlünün vefatını duyabiliriz. Kişisel haritalarımızda ise kavuşum etkisinde beklenmedik birinin kaybıyla yas tutabiliriz. Ancak bir vefat durumunda bu ölümden çıkar sağlamaya çalışan kişiler ortaya çıkabilir. Cenaze ve yas işleri ile yoğunlukla ilgilenileceği bir iki hafta olabilir.

Borsa, dijital paralar gibi finansal elementlerde dalgalanmalar olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.