DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zirve konuğu Tülin Oygür

Prof. Dr. Tülin Oygür ve Uluslararası ilişikiler Uzmanı Özge Yahşi Ergen katılımıyla Vatan Partisi temsil edildi.

07.10.2019
7.090
A+
A-

https://youtu.be/u1NOQZnTiP8

Moderatörlüğünü Fatih Özben’ in, Medya Sponsorluğunu www.mevzuhaber.com’ un yaptığı, Türkiye – Afrika Yatırım ve Ticaret Zirvesine Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Tülin Oygür ve Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu Koordinatörü Sayın Özge Yahşi Ergen hanımefendiler katılım sağladılar.

Programda konuşmacı olarak yer alan Sayın Prof. Dr. Tülin Oygür hanımefendi şehir dışında olması sebebiyle katılım sağlayamayan Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek beyin selamlarını ve desteklerini belirterek başladığı konuşmasında, organizasyonun öneminden, ülkelerin karşılıklı olarak birbirlerine olan bağlarından ve ortak paydalar sayesinde oluşan sinerjiden bahisle durumu bir devrim olarak nitelendirdi.

Benzeri çalışmaların artarak devam ettirilmesinin hem Türkiye hem de Afrika ülkelerine büyük katkı sağlayacağına inandıklarını, bu anlamda Vatan Partisi olarak destek vereceklerini belirtti.

Video Haber ….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.