DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yılın son Dolunayı – Yengeç Dolunayı – 30 Aralık 2020

Sesli Dinle

Şimdiye kadar fark edemediğimiz hislerimiz ben buradayım diyor.

Yılın son Dolunayı – Yengeç Dolunayı – 30 Aralık 2020
30.12.2020
2.484
A+
A-

Dolunay bir şeylerin açığa çıkmasıyla ilgilidir. Yengeç dolunayında, bastırılmış tüm duygularımız, hislerimiz açığa çıkıyor. Yıl boyunca içimize attığımız korku ve kaygılar gün yüzüne çıkıyor. Şimdiye kadar fark edemediğimiz hislerimiz ben buradayım diyor. Ayrıca Uranüs etkisiyle bu farkındalık değişim ve yeniliklerle sonuçlanıyor. Beklenmedik duygusal açılmalar, yeni kurulan sevgi bağları bu dolunayın konusu.

Koç: Sosyal çevreden biraz uzaklaşıp, konfor alanında kalmak iyi gelecek. Eski yaralarla yüzleşme ve en yakınlarının yanında şifalanma zamanı. Anne şefkati kurtarıcı gibi duruyor. Harcamalara dikkat, bu aralar maddi girişimleriniz zararla sonuçlanabilir.

 

Boğa: İletişim kanallarınız açık ve doğrularınızı dile getirmekten çekinmiyorsunuz. Çevrenizle olan iletişiminizde duygusal bir dil hâkim, içinizde ne var ne yoksa ortaya döküyorsunuz. Bu aralar eril enerjinizi sosyal çevreyle tartışmak yerine kariyere yönlendirirseniz olumlu sıra dışı gelişmeler gerçekleşebilir.

 

İkizler: Bugün ruhunuza iyi gelecek bir şeylerle ilgilenin. Bu dolunay size diğerlerini bir kenara bırakıp kendinizle ilgilenme görevi veriyor. Beklediğiniz maddi kazancın haberini alabilirsiniz. Sorunuz şu: Vermeli miyim, ben de mi kalmalı? Özel hayat ve kariyer arasında maddi ve manevi açıdan dengeyi sağlamaya çalışıp biraz zorlanabilirsiniz.

 

Yengeç: Duygusal ihtiyaçlarınıza katı, soğuk bir karşılık gelebilir. Bu nedenle ilişkilerinizde stresli bir dönem geçiriyor olabilirsiniz. Ancak bunu yönetme şekliniz geçen bir yılda o kadar değişti ki, kişisel gelişiminizde ne kadar ilerlediğinizi bu dolunayla beraber daha iyi anlayacaksınız. Eş geliri, miras, tazminat konularında şans sizden yana. Basım-yayım, eğitim, felsefi alanlara yönelme zamanı. Bu ara kitleniz büyüyebilir.

 

Aslan: Altıncı hissiniz çok kuvvetli bu ara. Ruhunuz seviye atlıyor. Dinlenin, meditasyon yapın ve bol bol uyuyun çünkü gördüğünüz rüyalarda bilinçaltınız şifanızı nereden ve nasıl bulacağınızı anlatacak. Hizmetlerinizin karşılığını maddi anlamda alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ve ailesine yönelip eski yaraları da şifalandıracağınız ilişkiler anlamında daha yoğun günlerdesiniz.

 

Başak: Sosyal gruplar ve arkadaşlıklarınızla ilgili fedakâr, anaç yanınızı çalıştırmanın tam zamanı. Onlar için ne kadar değerli olduğunuzun farkına varıyorsunuz. Kolektif işler yapın. Beraber çalışın, birlikte şifalanın. Tazminat, miras, nafaka, ev, gayrimenkul konularında çözmekte zorlandığınız devlet kurumlarıyla ilgili meseleler varsa bu ara çözülecek gibi.

 

Terazi: Kariyerinizle ilgili tüm çabalarınızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ancak bunun sizi iyice işkolik hale getirmesini engelleyip ailenizle beraber başarılarınızı kutlamak size iyi gelecek. Uluslararası işler ve seyahatler, yükseköğretim alanlarında şans sizden yana.

 

Akrep: Yüksek bilinç düzeyindeki hayalleriniz ve hedefleriniz bu dolunayla beraber ortaya çıkıyor. Sevginin her şeyi büyüttüğünü unutmayın ve sınırlarınızı nezaket ve sevgiyle genişletin. Yuva, aşk ve çocuk konularıyla ilgili değer verip değer alacağınız bir dönem. Ancak toprak, taşınmazlar, gayrimenkul alım, satım, pazarlama konularında ani kararlardan kaçının.

 

Yay: İlişkilerinizde Karşı tarafla ilgili aldığınız yoğun sorumluluk duygusundan biraz arınmalısınız. İlişkinizin geçmişinde içinizde biriktirdikleriniz veya önceki ilişkilerinizden şimdiye taşıdığınız duygusal birikimler bu dolunayla gün yüzüne çıkıyor. Bunu değerlendirin ve kişisel dönüşüm için bir fırsat olarak görün. Duygusal destek yuva ve aile alanından geliyor.

 

Oğlak:  İlişkilerinizde mantık duygu dengesini sağlamakla sınandığınız günlerdesiniz. İlişkilerinizde romantik dramlara açıksınız ancak böyle bir durumda daha merhametli olmayı deneyin. Kemik, cilt ve mide sorunlarınız artış gösterebilir. Kariyerde sıçramalar, terfiler veya güzel değişimlerden yana şanslısınız.

 

Kova: Bu dolunay kovaları da sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Kariyere kendinizi çok kaptırıp en temel bedensel ihtiyaçlarınızı geri plana atabilirsiniz. Arkadaşlık ve aşk ilişkilerinizde içinizde biriktirdiklerinizi tutkuyla dile getirebilirsiniz. Ancak bunu yaparken katı, soğuk bir tutumdan ziyade daha naif ve empatik bir dil kullanmanız yarar sağlayacaktır.

 

Balık: Yuva, aşk konularında şanslısınız. Bu ara kendinizi çocuklarınızla daha fazla vakit geçirirken de bulabilirsiniz. Parasal konularda harcamalarınıza çok dikkat edin. Taşınma, yer değişikliği, eve ve ev ahalisine yapılan harcamalar gündemde. Bilinçaltınıza attığınız yaralarınız gün yüzüne çıkıyor ancak nasıl şifalanacağınızı biliyorsunuz. Sezgilerinize kulak verin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.