DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tokatlı Hemşeriler İftar Programında Buluştu

Tokatlı Hemşeriler İftar Programında Buluştu
07.04.2022
5.998
A+
A-

Ramazan ayının vazgeçilmez etkinliklerinden olan iftar program ve etkinlikleri de başladı. Tokatlı Bürokrat ve İş adamları Derneği tarafından Ankara Balgat’ta bulunan Sivas Has Döner isimli Restoran’da düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü.

Tokat ilinden Ankara’ ya gelerek programa katılan çok sayıda Belediye Başkanı, Bürokrat ve Oda Başkanlarına, Ankara’da ikamet eden hemşerileri eşlik etti. Tokat milletvekillerinin de katılım sağladığı etkinliğe Ankara Ticaret Odası Başkanı, Anayasa Mahkemesi Üyesi, Türkiye Noterler Birliği, TNB Teknoloji İl Temsilcisi başta olmak üzere çok sayıda davetli ilgi göstererek katılım sağladı.

İftar sonrası yapılan genel konuşmaların ardından gündem ülke gündemleri doğrultusunda temenni ve dilekler ile sürdü. Yaşanılan süreçler ve çözüm yollarının da konuşulan konular arasında yer alması, özellikle Tokat ili için düşünülen projelerin ve hizmetlerin hayata geçirilebilmesi için çözüm yollarının değerlendirildiği geniş kapsamlı program gece ilerleyen saatlere kadar sürdü.

Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasetçilerin yer aldığı programda zaman zaman Erken Seçim, Baskın Seçim veya Seçimlerin zamanında yapılması olasılıkları hakkında yapılan sohbetler ise ilgi çekici oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.