DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Satürn – Uranüs Karesi

Yorumları okurken, eğer yükselen çizginiz yükselen burcunuzun son derecelerine denk geliyorsa bir sonraki burcun etkilerine de sahip olacağından, yükselen burcunuzun yanında özellikle sizinkinden sonra gelen burcun yorumlarını da dikkate almanızı öneririm.

Satürn – Uranüs Karesi
17.02.2021
6.379
A+
A-

Satürn- Uranüs etkileşimi bugün itibariyle başladı. Ancak 14 yılda bir gelen bir olay olduğu için aslına bakarsanız büyük bir gökyüzü olayı bugün itibariyle gerçekleşti. Büyük bir olay olması sebebiyle büyük etkileri birkaç günlük değil, öncesi ve sonrasındaki bir ayı kapsayacaktır. Hayatlarımızda kural olan, sistematik hale gelmiş olan her türlü unsurda beklenmedik ve/veya ani değişimler yaşayabiliriz. Hava durumunun bizleri kısıtlaması zaten kar yağışıyla etkisini biraz göstermişti. Ancak bu aralar aslında büyük, unutulmayacak değişimler söz konusu olabilir. Olasılık dâhilinde dünya çapında şu gelişmeler yaşanabilir;

  • Elektrik, radyasyon, teknoloji, hava yolları, hava olayları, uzay ve uzaylılar ile ilgili yeni düzenler, kurallar veya sistemler, belki bu konularda yaşanacak sınavlar, kısıtlanmalar.
  • Din ve devlet işlerinde ani, beklenmedik olaylar ve değişimler.
  • Astroloji ilmiyle ilgili negatif algı artabilir ve astrologlar da beklenmedik bir sınavdan geçebilir bu dönemde.

Türkiye’de ise; transitler bu ara çok zorlu. Transit lilith Türkiye’nin 11. Evindeki lilith ile kavuştu ve 8. Evdeki Jüpiter’den kare açı alıyor. Bunun yanında Satürn Uranüs karesi de yine bu evler üstünde yaşanıyor. Maalesef yakın zamanda yaşanan terör saldırısı sonucu verdiğimiz 13 şehit haberini duyduğumda da aklıma yaklaşan Satürn- Uranüs karesi gelmişti. Terörü lanetliyorum.

Olasılık çalışmalarım sonucu Türkiye’de gerçekleşmesine ihtimal verdiğim bazı olaylar ise şu şekilde;

  • Borsa, krediler ile ilgili dış ülkelerin etken olduğu bir değişim ve yapılanma söz konusu olabilir.
  • Finans konularıyla ilgili ülkemizi etkileyecek uluslar arası bir skandal söz konusu olabilir.
  • Sınırlarımızda hareketlenme, topraklarımıza yönelik beklenmedik tehditler, ani terör eylemleri gerçekleşebilir.
  • Son olarak, depremler de tetiklenebilir.

Ay Boğa’da

Boğa burcu astrolojide boğaz ve boyun bölgesini temsil eder. Boğaz enfeksiyonları, bademcik şişmesi, boyun tutulmasına dikkat etmeliyiz. İştahımız bu birkaç gün açık olabilir, aynı zamanda bizlere hareketsizlik verebilir. Güvenli alanımızda kalmak isteyip değişime direneceğimiz bir dönem geçirebiliriz ancak hayat bizi Satürn- Uranüs karesinden de güç alarak ani değişikliklere sürükleyebilir. Yapmamız gereken kabul edilebilir riskler alarak hayatımızı özellikle ihtiyaç duyduğumuz noktadan değişikliklere açıp değişimi fırsata çevirmek olmalı.

Dip not: Astroloji bir olasılık çalışmasıdır. Kur’an-Kerim’de yıldızların öneminden bahsedilmiştir. Bu ilmin fal, büyü, kehanet ile ilgisi yoktur. Çalışmalarımda herhangi sezgisel, enerjisel bir süreç söz konusu olmamaktadır. Astroloji son derece teknik ve matematik bilgisi gerektiren bir ilimdir. Gezegenlerin zamanda birbirlerine göre aldığı konumlar ve yaşamlarımızdaki gelişmelerin benzeşmesi ise eşzamanlılık ile açıklanabilmektedir.

Yükselen burçlara göre Satürn Uranüs Karesi etkileri:

Öneri: Yorumları okurken, eğer yükselen çizginiz yükselen burcunuzun son derecelerine denk geliyorsa bir sonraki burcun etkilerine de sahip olacağından, yükselen burcunuzun yanında özellikle sizinkinden sonra gelen burcun yorumlarını da dikkate almanızı öneririm.

Yükselen Koç: Maddi konularda yaşayabileceğiniz ani ve beklenmedik değişim sonrası sosyal ilişkileriniz ve hayalleriniz, umut ettiklerinizle ilgili kısıtlamalar, korku ve kaygılar yaşayabilirsiniz. Güzel haber, iş ortamınız ile ilgili koruma altındasınız.

Yükselen Boğa: Sağlığınızla ilgili boyun ve boğaz bölgesini kapsayan ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu da kariyerinizi bir süre kısıtlayabilir ancak bu durum gelirinize yansımayacak. Bu dönemi hobilerinize yönelip geçirebilirsiniz.

Yükselen İkizler: Uzak yerler ve uzaktaki insanlarla ilgili, uluslar arası işlerde veya eğitim konularında gizli düşmanlıklara açıksınız. Gizliden yapılan bazı işler ani kısıtlanmalara neden olabilir. İletişim yeteneklerinizi devreye sokun. Aileniz arkanızda.

Yükselen Yengeç: Sosyal çevrenize çok güvenmeyin bu dönem. Yaşanan ani olaylar sonrası paylaşılan kaynaklarla ilgili bazı umutsuzluklara düşebilirsiniz veya bir ameliyat ya da ölüm haberi alabilirsiniz. Yardımlarınız bu dönemde çok kıymetli olacak, hem size hem karşı tarafa çok iyi gelecek.

Yükselen Aslan: Kariyerinizde yaşayacağınız ani değişimler ortaklıklarınızı etkileyebilir ve beklenmedik bir güven problemine neden olabilir. Evli yükselen aslanlar bu dönemde eşleri ve anneleri arasında yaşanan bir olumsuzluktan etkilenebilirler.

Yükselen Başak: Mesai ortamınızda ani değişiklikler söz konusu olabilir. Uzak yerlerle ilgili bir kriz yaşayabilirsiniz. Bundan hoşlanmasanız da kariyeriniz için çok olumlu olacağını bilip değişime direnmemelisiniz. Boyun ve boğaz bölgesini kapsayan rahatsızlıklarınız olabilir. Bu nedenle eğitim, uluslar arası ilişkiler ve seyahat planlarınız değişebilir.

Yükselen Terazi:  Finansal konularla ilgili yatırımlarınızı ertelemeli, risk almamalısınız. Çevrenizin kaynaklarını yönetirken dikkatli olmalısınız. Boyun ve boğaz bölgesini kapsayan hesapta olmayan bir ameliyat söz konusu olabilir. Uzak yerlerden alacağınız destek sizi rahatlatacak.

Yükselen Akrep: Eşiniz ve ortaklarınızla yaşayabileceğiniz ani ve beklenmedik krizler aile ve yuva hayatınızda kısıtlanmalar, korku kaygı, depresyon yaratabilir ve sıra dışı kurallar getirebilir. Diğer yandan, aileniz, özellikle de babanızdan finansal destek alabilirsiniz. Açığa çıkan bazı gerçekler ise aile ilişkilerinizdeki krizi bir nebze rahatlatabilir.

Yükselen Yay: Kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle gerginlik yaşayabilir veya boyun ve boğaz bölgenizi kapsayan ani bir hastalık nedeniyle ayrı düşmek zorunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.  Eşiniz ve ortaklarınız doğru iletişimle sorunları bir nebze hafifletebilir.

Yükselen Oğlak: Aşk hayatınız ve çocuk konuları ile ilgili maddiyat kaynaklı bir kısıtlanma yaşayabilirsiniz. Öz değerinizde azalma hissedebilirsiniz. Yaptığınız finansal yatırımlara dikkat etmelisiniz. Bu dönem riske girmenizi önermem. İşinizle ilgili maddi geliriniz ise bu dönemde yaralarınıza merhem olabilir.

Yükselen Kova: Aile ile iletişim, ev ve gayrimenkul konularında istemediğiniz ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızdan bu dönemde destek görebilirsiniz. Finansal konularda yaptığınız temkinli yatırımlar sizlere yarayabilir. Nefes yolları ve dolaşım sistemi ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmenizi öneririm.

Yükselen Balık: Bu dönemde kardeş, kuzen ve yakın ilişkilerinize çok güvenmemenizi öneririm. Gizli düşmanlıklar ve gizliden aleyhinize yapılan bazı planlar olabilir. Ancak aileniz, özellikle babanızdan alacağınız destek yaşamanız olası olan problemleri hafifletebilir. Olası kardeş – anne çatışması hayatınızda kısıtlanma ve endişe yaratabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.