DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özlem’ce; Para Enerjisi 4

Sesli Dinle

Tüm bakış açılarınız sayesinde para realitenizi yaratıyorsunuz. Yapamam, kazanamam, başaramam dediğiniz müddetçe olması mümkün değil. Söylediklerimi yapmak, farklı bir açıdan düşünmek zor mu? İmkansız mı? Hayır değil…

Özlem’ce; Para Enerjisi 4
11.06.2021
3.161
A+
A-

Son yıllardaki enerji değişimi sayesinde her şeyi çok hızlı yaşıyoruz. Her şey çok çabuk tükeniyor gibi geliyor bizlere. Zaman çok çabuk geçiyor. İlişkiler çok çabuk boyut değiştiriyor. Önceden olması mümkün gibi gözükmeyen her şeyi şu an yaşıyor durumdayız. Farkında olmadan bizler de bu hızlı geçiş sürecinin bir parçası olduk ve çok da güzel uyumlandık.

Spirütüel konular iyice gündeme geldi. Bir farkındalıktır gidiyor. Sosyal medyaya baktığınızda herkes yaşam koçu olmuş. Herkes enerji terapisti. Herkes bir takım konularda ahkam kesiyor. Çeşitli bilinç altı çalışmaları adı altında insanlara fazlasıyla negatif kodlatılıyor. Kısacası doğru bilgi yerine bilgi kirliliği hakim olmuş. Burada seçici olmanızı ve gerçekten enerjiyi takip etmenizi öneriyorum sizlere. Herkesin her söylediğini almayın üstünüze. “Ya gerçekten böyle miymiş?” dediğiniz çoğu şey aslında öyle değil. Siz de farkında olmadan o bilgiyi alıp kendi gerçeğiniz yaptığınız sürece tüm detayları ile yaşıyorsunuz.

Gelelim para ile ilgili bakış açılarına. Sosyal medyada gezindiğiniz birkaç dakika veya birkaç saat içerisinde okuduğunuz, gördüğünüz, izlediğiniz tüm bilgileri gözünüzün önünden geçirin. Muhteşem faydalı, çok kıymetli bilgilerin yanında son derece gereksiz ve aynı zamandan size kıtlık bilinci aşılayan çok fazla yazı ve görsel mevcut. Başka insanların yaşamı, başka insanların sahip oldukları çarşaf çarşaf ortalıkta duruyor. Sizin algınız ne durumda? “Vay be adama bak nerede yaşıyor. Ben kırk yıl çalışsam bu evi almam imkansız.” Veya “off kadının tatil yaptığı yere bak. Hayatta ben buraları göremem.” Bu örnekleri fazlalaştırabiliriz. Haydi bir düşünelim şimdi. Kaçınız bu sosyal medya yazılarını her gün takip edip de kendinizi olduğunuz durumda sıkıştırdınız? Kaçınız asla sahip olamayacaklarınızı düşünerek enerjinizi düşürdünüz? Şimdi olduğunuz duruma şükredip elde edeceklerinizi çoğaltmak yerine kaçınız sahip olamadıkları için hayıflandı? Lütfen fark edin. Herkes kendi tekamülünü yaşıyor. Gördüğünüz, duyduğunuz, okuduğunuz şeyler sebebiyle yaşamınızı, kendinizi ve sahip olduklarınızı yargılamayın. Ne demiştim? Yargının olduğu yerde alıp kabul etme enerjisi yoktur. Yargının olduğu yerde neşe enerjisi yoktur. Olan her şeye şükredersek olacak olan mucizelerin kapısını da açmış oluruz. Buraya kadar ne aldık yazdıklarımdan? Gördüğünüz, okuduğunuz, izlediğiniz her şey sadece ilginç bakış açısı. Yazılan negatif enerjili yazılar, çaktırmadan size kodlanan “ben yapamam, ben başaramam, ben bunlara sahip olamam.” enerjilerinden kurtuluyoruz. Kendi gerçekliğimiz yapmıyoruz. Her durumda şükrederek, kendi versiyonumuzun en iyisi olmayı seçiyoruz.

Para gerçekten bir enerjidir. Sahip olamayacağınıza olan inancınız parayı sizden uzaklaştırır. Bana bu kadarı yeter dediğiniz hiçbir şeyin fazlasına sahip olamazsınız. “Dedemde de yoktu, babamda da yok, bende de olmayacak. Bu böyle gelmiş böyle gider.” Düşüncesi sizi ileriye götürüp de hayallerinizin de ötesinde para kazandırır mı? Haydi siz cevap verin buna. Benim bu yazılarla yapmayı seçtiğim şey, birilerinin hayatına dokunmak, farkındalık oluşturmaktır. Yürüdüğünüz yolda sizi rahatsız eden şeylerin olduğunu düşünüyorsanız lütfen başka yolların da olup olmadığına bakın. Tek yol sizinki olmayabilir. Daha ferah, daha keyifli, daha güzel ağaçların olduğu, daha çok çiçek kokusuna sahip, daha virajsız yollar var sevgili Can’lar. Fark edin ve seçim yapın. Nasıl her birimiz birer enerjisel varlık isek, para da bir enerji olarak bizden farklı değildir. Tüm bakış açılarınız sayesinde para realitenizi yaratıyorsunuz. Yapamam, kazanamam, başaramam dediğiniz müddetçe olması mümkün değil. Söylediklerimi yapmak, farklı bir açıdan düşünmek zor mu? İmkansız mı? Hayır değil, inanın değil. Üstelik ne kaybedersiniz? Bunun için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz. Bunu yaptığınızı bir başkasının bilmesine bile gerek yok. Sadece siz bu bakış açılarına sahipsiniz ve bunu değiştirecek olan da sizsiniz. Bu gerçekten mümkün. Olduğunuz gücü, olduğunuz kudreti, olduğunuz yaratım kapasitesini sadece fark edin ve yapın. Bu kadar. Zorlaştırmayın. Fark edin ve sorular ile seçim yapın.

Bir gün bir yerde yüz yüze de görüşmek ümidiyle sevgi ve saygı ile kucaklıyorum sizleri. Takipte kalın. Hoşçakalın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.