DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özlem’ce ; Para Enerjisi 2

Sesli Dinle

Siz eğer gerçekten para realitenizi değiştirmeyi seçiyorsanız para ile ilgili tüm bilinçaltı kodlarınıza bakmanız gerekiyor.

Özlem’ce ; Para Enerjisi 2
28.05.2021
3.988
A+
A-

Çoğu insan, sadece harcayabilmek için paraya sahip olmak istiyor. Oysaki para farklıdır. Para enerjisi, yaşamınızı büyütebilmek için gelen katkıya izin vermektir. Geçen haftaki yazımda da vurguladığım gibi, para alıp kabul edişin sonucudur.

Siz eğer gerçekten para realitenizi değiştirmeyi seçiyorsanız para ile ilgili tüm bilinçaltı kodlarınıza bakmanız gerekiyor. Bu zamana kadar para ile ilgili neyi bu kadar hayati, önemli ve gerçek kıldınız ki parayı kendinizden önemli ve uzak tutuyorsunuz? Kaç kere paranın kirli olduğunu düşündünüz? Paranın sadece çok çalışarak gelebildiğini düşünen kaç kişi var? Çok para haramsız olmaz mı dediler size? Peki para geldiği gibi gitti mi hayatınız boyunca? Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz mıymış? Para elinin kiri değil mi? İşte bakın bu bakış açılarının en az bir tanesi sizde var değil mi? Peki siz paranın size kolay gelmeyeceğini düşünüyorsanız, kolaylıkla para kazanabilir misiniz? Ve ya “borç yiğidin kamçısıdır” cümlesi ile büyütüldüyseniz borçsuz bir yaşamınız olur mu? Elbette hayır. Tekrar etmekte fayda görüyorum, siz neye inanırsanız onu yaşarsınız, siz neyi alıp kabul ettiyseniz onu hayatınızda çoğaltırsınız.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, tüm bunlar safsata değil. Bizzat deneyimlediğim şeyler. İster inanın ister inanmayın ama Yaradan tezahür ettirir, siz gerçekleştirirsiniz. Tezahür etmek bir şeylerin nasıl ortaya çıktığıdır. Ancak bunu çözmek sizin işiniz değildir. Gerçekleştirmek ise, onu talep etmektir. Evrene tezahür ettirmesi için izin vermek ve her ne ortaya çıkarsa çıksın alıp kabul etmeye gönüllü olmaktır. Talep ettiğiniz zaman ortaya çıkması bazen sizin beklediğiniz şekilde, beklediğiniz kısa zamanda olmayabilir. Sabırlı olup, yargı alanından uzaklaşmak gerekir. Size gelen bir kahve, veya küçük bir hediye bile aslında para olabilir ancak bizim beklediğimiz bu olmadığından farkında olmayıp reddederiz belki de. İşte burada enerji sıkışmaya başlar. Hem talep ediyorsun hem de alıp kabul etmiyorsun. Sonrasında ne olur? Kendimizi yargılamaya başlarız. “Zaten hiçbir şeyi başaramadım ki bunu başarayım.” Ya da “ben zaten biliyordum bunların işe yaramayacağını” dersiniz. Sizin enerjiniz paranın size kolaylıkla gelmesi ile doğru orantılıdır. Eğer paranın size nasıl, ne zaman, kimden, hangi yollarla geleceği ile ilgili sabit bir bakış açınız yoksa para size neden gelmesin? Çok zengin insanları bir düşünün. Herhangi bir  bakış açıları var mıdır? Para her zaman gelir onlara değil mi? Zengin oldukları için mi böyle düşünürler? Yoksa böyle düşündükleri için mi zengin olurlar? Çok önemli bir soru bu. Hiçbir negatif bakış açıları yoktur onların. Paranın gelmesi, gitmesi, nereden, kimden geleceği umurlarında değildir. Çünkü bilirler ki para hep gelir. Hep bu enerjide olduğunuzu bir düşünsenize.

Yaptığınız işte eğleniyorsunuz, işinizi ve kendinizi yargılamıyorsunuz. Paranın gelip gelmeyeceği ile ilgili bakış açılarınız yok çünkü odağınız paranın gelmesi değil. Odağınız eğlenerek işinizi yapmanız ise o para zaten koşarak size gelir. Paranın neşeyi takip ettiğini daha önce söylemiştim. Şimdi buraya küçük bir soru bırakıyorum. Eğer hayatınız bir parti olsaydı, para size gelmek ister miydi? Para için eğlenceli bir davetiye misiniz? Yoksa sıkıcı, negatif, yargı alanında olan bir hayatınız mı var? Para olsanız size gelir miydiniz? Haydi biraz bu sorular üzerine düşünün. Gerekirse yazın bir kağıda ve gözleriniz de görsün neden paranın size gelemediğini.

Bir de küçük bir alıştırma bırakıyorum yapmayı seçenler için. Bir hafta boyunca para ile ilgili tüm tanımlarınızı, tüm bakış açılarınızı, tüm düşüncelerinizi yazın. Liste her gün biraz daha uzayacaktır emin olun. O kadar çok bakış açınızın olduğunu göreceksiniz ki siz bile inanamayacaksınız bunları düşündüğünüze. Sonra her bir bakış açısı için “bu ilginç bakış açısı ve bu bakış açısı bende var” diyeceğiz. Kendimizi bunu nasıl düşündüğümüz ile ilgili yargılamadan sadece tüm bunları ilginç bir bakış açısı olarak değerlendirdiğimiz zaman enerjimizin nasıl hafiflediğini fark edeceğiz.

Haftaya kadar biraz daha hafifleyeceğinizi ve artık paraya davet olmaya hazır olacağınızı umuyorum. Bolluk-bereket, kolaylık, neşe, ihtişam seçiyorum her birimiz için. Alıp kabul ederseniz tabi ki.

Her birinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum. Takipte kalın. Hoşça kalın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.