DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özlem’ce

Sesli Dinle

Hangi tarafta kalmayı seçiyorsunuz? Aydınlık tarafta mı, karanlık tarafta mı?

Özlem’ce
06.08.2021
3.028
A+
A-

BİRLİK BİLİNCİ

Ne yazsam? Nasıl başlasam? Ne söylesem de birlikteliğin gücü ve enerjisi ile tüm insanlığa ve paralelinde de toprak anneye katkı olsam? Hem çok eminim bu yaşananların bir hediyesi olduğuna, hem de bir o kadar enerjisel olarak katkı olmam gerektiğini biliyorum. Burada bu yazıyı okuyan sizlerden de bu anlamda destek talep ediyorum. Birlik olma vaktidir. El ele, kol kola, yürek yüreğe bir olma vaktidir.

Hepimizin içinde iyi, tatlı, neşeli, keyifli, yargısız, bariyersiz olduğumuz yönler olmasına karşın diğer taraftan da kötü, öfkeli, saldırgan, tetiklenen, kıskanç, dedikodu yapmayı seven yönlerimiz de vardır. Tıpkı Ay’ın hem aydınlık hem de karanlık yüzü olduğu gibi. Nasıl ki sevdiğiniz yönlerinizi ortaya çıkarmaktan, insanlarla paylaşmaktan gurur duyuyorsunuz, diğer kötü olduğunu düşündüğünüz taraflarınızı da alıp kabul edin. Sizi siz yapan özelliklerinizi reddetmeyin. Kızmanız gerekiyorsa kızın. Küfür etmek geliyorsa içinizden sessizce edin rencide etmeden. Yeter ki içinizdeki enerjiyi sıkıştırmayın. Bunu yapmamalıyım, şunu etmemeliyim demeyin. İçinize attığınız her duygu, sıkıştırdığınız her enerji yine size olumsuzluk olarak geri dönüyor. Ya kendinizi hasta ediyorsunuz ya da psikolojik travma yaratıyorsunuz bedeninizde. Daha önce bahsettiğim “el alem terör örgütü”nün tuzağına düşmeyin lütfen. Başka kimsenin özgürlük alanına girmediğiniz sürece sizi siz olmaktan alıkoyan her şeyi elinizin tersiyle itin ve kendi özgürlük alanınızı oluşturun çevrenize karşı.

Bu günlerde hissettiğiniz şey yoğun negatif duygular. Biliyorum. Farkındayım. Bizi tetikleyen olaylar yaşıyoruz. Ama bu yaşadıklarımız biraz da toprak annenin sıkıştırılmış duygularının açığa çıkma şeklidir. Yangınlar, depremler, erozyonlar gibi doğa olayları enerjinin boşaltılma şeklidir. Bu zamana kadar sıkışan öfke, intikam duyguları açığa çıkıyor. İzin verelim doğa kendini yenilesin. İzin verelim yaralarını saniye saniye sarsın. Bizim bir olup ona katkı olmamız lazım. Şimdiye kadar toprak anneye yapılanlar enerjiyi çok sıkıştırdı inanın. Hiç özgürlük alanı bırakmadık ki ona. Covid döneminde tüm insanlık olarak evlere kapandığımızda başladı iyileşme zamanları. Şimdi de yeniden iyileştirecektir kendisini izin verirsek tabi ki. Bizim şu an negatif duygularla birbirimize saldırmaktan çok tüm iyileştirici enerjilerimizle dua edip, ona alan olmamız gerekiyor. Her birimizin sağlayacağı pozitif enerjiler onun kendini iyileştirmesini hızlandıracaktır. Neden oldu? Kim yaptı? Nasıl oldu? Kısımlarını geçip, bundan sonra ne yapılmalı kısımlarına odaklanmalıyız. Öfke enerjisi ne bize ne de oradaki canlılara hiçbir katkı sağlamayacaktır.

Doğanın bizden talep ettiği katkının alanı olalım sevgili canlar. Üzerinde barındırdığı tüm canlılar için alan olalım. Yeryüzü ile birliğin onarımı enerjisini çalıştıralım her birimiz kendi içimizde. Sadece söylemeniz bile işe yarar inanın. Haydi hep beraber ona katkı olalım. Yeryüzü ile birliğin onarımı çalış, yeryüzü ile birliğin onarımı çalış, yeryüzü ile birliğin onarımı çalış. Aklınıza geldikçe söyleyin lütfen. Hiçbir şey yapmayıp sadece oturup izlediklerimiz karşısında sinirlenip lanet okuyarak elimize bir şey geçmeyecek. Gidip yardım edemiyorsak en azından enerjisel olarak katkı olalım. Tüm pozitif enerjilere ihtiyacı var doğanın. Hep birlikte gerçekten değişim dönüşüm başlatabiliriz. Bizim elimizde.

Hangi tarafta kalmayı seçiyorsunuz? Aydınlık tarafta mı, karanlık tarafta mı?

Bir gün bir yerde yüz yüze de görüşebilmek umuduyla. Takipte kalın, hoşçakalın.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.