DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özlem’ce

Sesli Dinle

Bilinç altı, sizin verdiğiniz bilgilere göre kendini programlar. Siz ona ne söylerseniz, söylediklerinize inanır ve olmayan şeyleri bile olmuş gibi kabul edip, zaten öyleymiş gibi yayar enerjisini. Ve sonunda da o şey gerçekten de olur.

Özlem’ce
30.07.2021
3.138
A+
A-

ŞÜKÜR ENERJİSİ

Yaşadığımız her şeyden öğrenmemiz gereken bir şeyler vardır. Görünenin ötesindekini keşfetmek bir süre sonra çok kolay olacaktır. O süre ne kadar derseniz, kişinin alıp kabul etme kapasitesine ve Yaradan’a olan teslimiyetine bağlıdır. Siz bir kere yargısız alana geçebilmeyi başarırsanız ve olan her şeyin size bir hediyesi olduğunun/olacağının farkındalığına varabilirseniz işte orada keşifler başlayacaktır. Bu süre herkesin kendi tekamülüdür.

Teslimiyet şükür ile başlar. Olan her şeye veya olacak her şeye şükrederseniz hayatınızda şükredeceğiniz o kadar çok olay yaşarsınız ki siz bile inanamazsınız. Şükür enerjisi çok yüksek frekanstadır ve sizin enerjinizi olduğundan çok yukarılara çeker. Çünkü siz kabuldesinizdir. Çünkü siz teslimiyettesinizdir. Çünkü siz gelen her hediyenin farkındasınızdır. Çünkü siz bilirsiniz, “Allah’ın her zaman sizin için, sizin düşündüğünüzden çok daha güzel planları vardır”. Sizin ve bütünün hayrınadır bu gelenler.

Benim hep danışanlarıma tavsiye ettiğim dua etme şekillerinden biri her yaşadığımıza şükretmektir. Ama gerçekten hiç ayırmadan her yaşadığımıza. Sizlere daha önceki yazılarımda seçim yapmaktan bahsetmiştim. Yaptığınız seçimlerin sonuçları yaşadıklarımızdır. O yüzden farkında olun diyorum sizlere. Neyi seçtiğinizi fark edin ki başınıza gelen olaylar için başkalarını suçlamayın. Her yaşadığınız şey sizin önceden yaptığınız seçimlerinizin sonucudur.

Burada da önemli olan seçimlerinizi yargılamamaktır. Olayların sonucu sizin beklediğiniz gibi olmadıysa hemen yeni bir seçim yaparsınız. Bilerek, farkında olarak, Yaradan’a sonsuz teslimiyette kalarak. Seçimlerimizi onurlandırmak ile yapacağınız şey şükür enerjisi ile aynıdır. Bir şey başınıza geldiyse mutlaka bir nedeni vardır ve öyle olması gerekiyordur.

Sorumluluğu biraz üzerinizden atmaya ne dersiniz? Her şeyi siz kontrol edemezsiniz. Etmek zorunda da değilsiniz. Bırakın tüm kontrolü, tüm sorumluluğu üzerinize almayı. Yaşadıklarınızdan keyif almaya bakın siz. Bu arada şunu da söylemeliyim ki sadece olmuş olanlara şükretmekten bahsetmiyorum elbette. Olacak veya olmasını seçtiğiniz şeyler için de şükredin. Siz olmasını arzu ettiğiniz an, gerçekleşmiş ve olmuş gibi.

Bilinç altı, sizin verdiğiniz bilgilere göre kendini programlar. Siz ona ne söylerseniz, söylediklerinize inanır ve olmayan şeyleri bile olmuş gibi kabul edip, zaten öyleymiş gibi yayar enerjisini. Ve sonunda da o şey gerçekten de olur.

Haydi o zaman sizlere nasıl şükredeceğimize dair Özlem’ce örnekler vereyim. Bu örnekleri yerine göre genişleterek, yerine göre de değiştirerek herkes kendi yaşamına uyarlayabilir.

Şükürler olsun ki çok sağlıklıyım.

Şükürler olsun ki bolluk bereket içindeyim.

Şükürler olsun ki harika, beni çok mutlu eden, çalışmaktan keyif aldığım, kolaylık dolu bir işim var.

Şükürler olsun ki mucize ötesi bir ilişkim/evliliğim var.

Şükürler olsun ki her seçimim benim ve bütünün hayrına gerçekleşiyor.

Şükürler olsun ki yaşamım mucizelerle dolu.

Şükürler olsun ki hayallerimin de ötesinde bir eve/arabaya sahibim.

Şükürler olsun ki harika bir ailem var ve yanımdalar.

Şükürler olsun ki çevremdeki insanlar tarafından sayılan, sevilen biriyim.

Şükürler olsun ki fikirlerime önem veren, bana saygı duyan, beni anlayan, birbirimizi onurlandırdığımız, birbirimizin arkasını kolladığımız, birbirimizi büyüttüğümüz, aynı şeylere güldüğümüz, aynı şeyleri yapmaktan keyif aldığımız, birbirimizi anladığımız bir partnerim var.

Tekrar etmekte fayda görüyorum. Yazdıklarımın hepsi “Olan şeyler” demek değil. Olmasını seçtiğiniz her şeyi buraya ekleyip kendinize bir şükür defteri oluşturun ve her gün yeni şükürler yazın. Bir süre sonra gerçekten ne kadar çok şükredecek şeyiniz olduğunu fark edeceksiniz. Şükrettikçe şükredecek olaylar artacaktır hayatınızda.

Ben de kendi şükrümü yazayım son olarak.

Şükürler olsun ki bu yazdıklarımı okuyan, katkı olabildiğim insanların sayısı her gün daha da artıyor. Bunun için neler mümkün?

Her birinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Bir gün bir yerde yüz yüze de görüşebilmemiz için sonsuz olasılıklar nelerdir? Takipte kalın, hoşça kalın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.