DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Öğretmenler İçin Erasmus Projeleri

Öğretmenler İçin Erasmus Projeleri
12.01.2023
8.998
A+
A-

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından kamu öğretmenlerini kapsayan Avrupa Birliği Erasmus+ projeleri ve eğitimi kapsamlı seminer düzenlendi.

Eğitim Bir- Sen Eğitimci Birlikleri Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Nevzat ÖYLEK tarafından bizzat takip edilen seminer de yüksek oranda katılımın sağlandığı ve son derece verimli çalışmalar ile tamamlandığı görüldü.

Öğretmen ve öğrencilerin niteliklerini arttırması ve faydalanabilmeleri için proje yapabilecekleri konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Proje aşmaları hakkında bilgiler verildi. Eğitim müfredat içeriği, derslerin işleniş şekilleri, öğrenci koçluğu konularında bilgilendirmeler, seminer kapsamında katılımcılarla paylaşıldı. Eğitim ve öğretim alanında yapılabilecek projeler ve dikkat edilecek hususlar katılımcılara aktarıldı. Proje başvuru formu hakkında genel bilgi verildi.

Eğitim Bir-Sen Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından koordine edilen seminere Ulusal Ajans Koordinatörü Sayın Alim SARIASLAN ve Neopalyum Bilişim Teknolojileri, Dijital Medya, Eğitim ve Akademi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Eğitimci, Eğitim danışmanı ve kişisel gelişim uzmanı Sayın Neslihan ÖZBEN ATİLA katılımları ve sunumlarıyla eşlik etti.

Ulusal Ajans Koordinatörü Sayın Alim Sarıarslan Avrupa Erasmus+ Projelerinin detayları hakkında bilgilendirme yaptı. Proje yazımında gerekli olan önemli detayları vurguladı. Proje Yazım formunda yazılacak alanlar hakkında genel bilgiler verdi. Alim SARIASLAN yönetiminde, seminerin ikinci aşamasında eğitimcilerin gruplar oluşturulması sağlandı. Oluşturdukları gruplarda örnek projeler geliştiren eğitimcilere, geri dönütler verilerek proje yazımının uygulamalı olarak öğrenilmesi sağlandı.

Neopalyum Eğitim ve Akademi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Eğitim danışmanı ve kişisel gelişim uzmanı Neslihan ÖZBEN ATİLA akran zorbalığı ve öğrenmesi hakkında katılımcılara sunum yaparak, bilgiler verdi. Eğitimcilerin kişisel gelişimlerinde önem vermeleri gereken hususlar hakkında da detaylı bilgilendirmeler yaptı.

Eğitim Bir- Sen Eğitimci Birlikleri Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Nevzat ÖYLEK, Sendika ve Şube olarak organize ettikleri, koordinasyonunu sağladıkları seminer kapsamında geçirilen verimli süre de öğrenilen proje tekniklerinden dolayı katkılarından dolayı tüm konuklara ve kendilerinin sağladığı bu çalışmaya tüm özverileri ile katılan değerli katılımcılara/eğitimcilere teşekkür etti.

Erasmus+ proje hakkında, proje yazma teknikleri hakkında bilgilendirme, akran sorunları, çözümleri ve proje ile onları eğlenerek gizil öğrenme ile gelişimsel açıdan desteklemek, proje yazmayı öğrenen eğitimcilerin kendi okullarında öğrencileri teşvik ederek geliştirdikleri projelerle gelişimsel desteklenmelerini sağlamak seminerin temel hedefleri arasında yer aldı.

Çok sayıda eğitimci ve öğretmenin katılım sağladığı seminer, uzmanların sunumları, gün boyu devam etmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.