DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Neopalyum

23.10.2020
7.212
A+
A-


İLLÜSTRATÖR: GÜLNAR İŞLER

Denef…

İsminin anlamı “Parlayan İpek” demek. Doğuştan kırmızı olan saçları, ipek gibi olduğu için annesi ona bu ismi vermişti.

Mavi gözleri, kızıl saçlarının altında bir deniz gibi ışıldar. Tabi sadece saçları yüzünden değildir bu ışıldamanın sebebi. Her an aklından geçen düşünceler, enerji dolu hali gözlerine yansımaktadır. Düşüncelerin; hızlıca, aklından aktığı gibi kendisi de hep hareketlidir.

1.67 boyu ve zayıflığı ile oldukça narin gözükür. Tüm bu özelliklerine rağmen Güzel Sanatlar Fakültesini okurken, Heykeltraşlık bölümünü seçmeyi tercih etmiştir. Çünkü tüm narin özelliklerini tamamlayan, çok güçlü bir yapısı vardır. Güçlü olmasında yaşadıklarının ve hareketliliğinin de etkisi büyüktür. Son sınıfa geldiğinde, kendisini tamamlayan doğru alanı seçtiğini fark etmiştir. Sonuçta her şey görüntüden ibaret değildir.

Guşan ile üniversitenin ilk yıllarında, kitap kulübünde tanıştılar. Bir daha da hiç ayrılmadılar. Guşan’ın çocukluk arkadaşı Mafe de, bir zaman sonra, Denef’in en yakın arkadaşı oldu.

Şuan hiç ayrılmayan üç kafadar olarak üniversiteyi bitirmeye doğru zamanlarını geçirmektedirler.

Hayatlarının kesişiminden doğan karmaşayı tahmin etmeleri mümkün değildi tabi…

Onların hayatı, sizin hayatınızın gizemli kapılarını da aralayacaktır kim bilir?

KURGU: NESLİHAN ÖZBEN ATİLA

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.