DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merhaba Diyerek…

Merhaba Diyerek…
05.10.2019
8.334
A+
A-

Sözlerime “Merhaba” diyerek başlamak istedim. Hayatına girdiğimiz, hayatımıza giren, ya da bir şekilde kısa süreli de olsa etki ettiğimiz insanlarla tanışmak için kullandığımız bu kelimeden daha etkili bir giriş cümlesi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu güzel kelime basit, sade ve nezaket dolu.

Öğrenim hayatımda tamamen çizgilerle, görsel detaylarla ve renklerle ilgilendiğimiz için, bir eğitim almadığım bu alanda naçizane yazılar yazacağım. Kimi zaman eğlenceli, genel olarak eleştiri dozu yüksek ama yine de konunun komik yönünü öne çıkartmaya çabaladığım, merkezde insanın; insanların garip hallerinin olduğu yazılarımı sizlerle paylaşmak için burada bulunuyorum.

“Komodo Ejderi de bulunduğu ortamın ağası gibi artist artist geziniyor sonuçta.” dediğimde Komodo Ejder’i Sevenler Derneği’nden aşırı bir tepki almamayı umarak; farklı fikir ve düşüncelere saygılı olduğumuz, birbirimizi kırmadan, zaten yeterince stresli olan hayatlarımızda her şeyi çok da ciddiye almadan, eğlenmeye çalıştığım, sizlerin de keyifli vakit geçirmesini dilediğim yazılarımla tekrar merhaba.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.