DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

K.K.T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ankara’ da …

Bakan Dr. Faiz Sucuoğlu, iktidarları seçen, belirleyen vatandaşları, halkı ve gönül bağı ile oluşturulmuş STK’ ları ziyaretin önemini belirtti.

K.K.T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ankara’ da …
11.07.2020
175.161
A+
A-

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Ankara’ ya gelen K.K.T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Faiz Sucuoğlu, Toplumsal Diriliş Hareketi’ ni ziyaret etti. Genel merkez binasında gerçekleşen ziyarette, TDH Genel Başkanı Bilal Ulusan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Konuk Bakan Dr. Faiz Sucuoğlu, KKTC Ankara Büyükelçisi Sayın Kemal Köprülü ve eşlik eden heyet üyeleri gündeme dair görüş alış verişinde bulundu.

Toplumsal Diriliş Hareketi Genel Başkanı Sayın Bilal Ulusan, vatansever, güven duygusu ile bir araya gelen dernek yönetim kurulu ve üyelerinin yurt içinde 25.000 üzerinde gönüldaşlarıyla, yurt içinde ve dışında birçok şube ve temsilcilik ile çalışmalarını her geçen gün arttırarak sürdürdüklerini ifade etti.

Birlikten doğan güç ortaklığı ile oluşturulan TDH, istikrarlı ,cesur ve inançlı kahramanlarımızla dimdik ayakta olan demokratik Türkiye’miz adına her platformda hizmet etmeye gayret ettiklerini belirtti. TDH ‘Güven, sevgi ve milli değerler temelinde din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin el ele verilen bir beraberliktir, güçtür’ dedi.

Toplumun her kesiminden, üreten, yöneten ve ortak hedefler etrafında birleşen insanları bir araya getirerek Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve siyasal yaşamına katkı yapacak bir platform oluşturmaya gayret ettiklerini, her türlü ayrımcılığı redderek, insanlığın yarattığı evrensel değerlere sahip çıkarak, demokratik bir kültürün oluşması sürecine kendi örf, adet ve geleneklerimizle katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten Genel Başkan Bilal Ulusan, ulusal güvenlik, demokrasi, barış ve hoşgörü içerisinde yaşama arzusuyla, milli iradeyle devletimize, şehit aileleri ve gazi ve ailelerine destek olmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Bu değerler ile KKTC ‘ nin ve Kıbrıs Türklerinin kardeşlik bağı ve hisleri ile gönüllerde başköşede olduğunu belirterek, KKTC’ nin huzuru, güvenliği ve gelişimi için mümkün olan her hizmeti yürüttüklerini, yürütmeye hazır olduklarını belirtti.

Türkiye’ nin yaptığı uluslararası hamleler ile bölgede gerçek hak ve söz sahibi olan KKTC’ nin ve Türkiye’ nin haklarının korunduğunu, bu istikrarın devamı için her iki tarafa büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Bilal Ulusan, konuk Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Faiz Sucuoğlu’ na, KKTC Büyükelçisi Sayın Kemal Köprülü ve heyetine teşekkür ederek, günün hatırası adına hediye takdim etti.

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Faiz Sucuoğlu ise resmi temas ve ziyaretler için geldiği Ankara’ da Toplumsal Diriliş Hareketi Derneği Genel Merkezini ziyaret etmekten mutlu olduklarını, kabul için teşekkür ettiklerini belirtti. Konuk Bakan iradenin belirleyicisi olan vatandaşlar ile halk ile bir araya gelmenin son derece önemli olduğunu, yönetimsel başarının ancak seçici, belirleyici olan halk ile yakın temasın korunarak, talep, düşünce ve isteklerin alınmasıyla mümkün olacağını ifade etti. Bu manada KKTC’ de olduğu gibi yapılan dış ziyaret ve gezilerde de vatandaşlarla görüşmeye özen gösterdiğini, STK’ ların ise vatandaşların oluşturduğu gönüllülük esaslı kurumlar olması sebebiyle son derece önemli olduğunu belirtti.

TDH ye yapılan ziyarette gündemi ve gelecek adına son derece önemli konuları istihare ettiklerini, karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını, KKTC ve Türkiye kazanımları için gerekli olan hususları değerlendirdiklerini ifade eden Bakan Sucuoğlu, faydalı bir ziyaret yapmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.