DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İnsanlığın Sınavı

Çok sıkı tutunmamız gerekiyor birbirimize, sınav sadece bizim değil bütün insanlığın sınavı bundan emin olun eski kadim bilgiye sahip olan büyüklerinize sahip çıkın bilginin aktarılması için elinizden geleni yapın.

İnsanlığın Sınavı
06.04.2023
2.362
A+
A-

Değerli Okuyucularımız, Takipçilerimiz,

Uzun zamandır dilimin döndüğü, gücümün yettiği, aklımın erdiği kadar doğru olduğuna inandığım beşeri ve ahlaki değerlerimizi korumak ve bu düstur ile yaşamanın gerekliliğini anlatmaya çalıştım. Bağınızı bahçenizi suladığınız suyun temizliği ile bahçeden alacağınız meyvenin sebzenin temizliğinin aynı olacağını söyledik. Temiz su ile temiz ürün, kirli su ile kirli ürün, gücünüzün yeteceği ve aslında göreviniz olan işe erinmeyin denildi dinlemediniz sonrasında ağladınız.

İbni sina, ne yerseniz osunuz diyordu, evet bağın bahçenin suyu önemli fakat tohumun hiç mi önemi yok? Tabi ki var ve hatta tohum işin en önemli kısmı haline geldi desem yanlış olmaz galiba. Yıllardır kısır hibrit tohumlar ile besleniyoruz, tedavi görmeden ana baba olan insanlar azalmaya başladı, bir yirmi sene sonra nasıl olur bir düşünün. Komik bir şekilde şunu görüyorum, burun yukarıya bakar şekilde “ petrolü kontrol edersen ulusları kontrol edersin, gıdayı kontrol edersen insanları kontrol edersin” diyen insanlar görüyorum. Petrol zengini herhalde diyorum, değil çünkü arabasının yakıtı fazla geldiği için kendi aracına binmiyor. Gıda üretimi yapıyor herhalde desen o da yok ben biliyorum gram ile yiyip dirhem ile gezmeye gidiyor. Anlamıyor ki söylediği cümlenin başrolünde kendisi bulunuyor. Yok, yok anlatsan da seni düşman ediyor kendine hiç elleme, dünyaları bilmesine gerek yoktu aslında düzelmesi için. Sadece içine kendi özüne dönebilseydi birçok sorunu çözmüş olacaktı ama kendi istedi bu sonu.

Çevrenizde size hiçbir ücret talep etmeden doğruyu söyleyen ve tavsiye eden insanlar var, onların kıymetini her zamankinden daha iyi bilmeniz gereken bir süreçten geçiyoruz.

Çok sıkı tutunmamız gerekiyor birbirimize, sınav sadece bizim değil bütün insanlığın sınavı bundan emin olun eski kadim bilgiye sahip olan büyüklerinize sahip çıkın bilginin aktarılması için elinizden geleni yapın. Bu bütün insanlığa olan borcunuz olacaktır ve belki de bütün insanlığın kurtuluşu sadece bir kişinin eliyle bile olabilir. Sizi kınayanlar olacaktır mutlaka, bilim karşıtlığı ile, bunu geçmişte inançlarınız üzerinden yaptılar ve sonuç aldılar, dikkat etmez iseniz elinizden hürriyetinizi almak isteyecekler açın gözlerinizi !!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.