DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hedefim Faydalı Olmak

Sesli Dinle

Yazılarımda sizlere kısa,  öz ve faydalı bilgileri sunmaya, küçük de olsa hayatınıza fayda katmaya gayret edeceğim.

Hedefim Faydalı Olmak
17.11.2021
7.146
A+
A-

Sevgili okuyucularım, bugün tanışma yazımla sizlerleyim. Birlikteliğimiz boyunca keyifli ve öğretici bilgilerle dolu içerikler takip edeceğiz.

Bana bilgi paylaşımı imkânı veren MevzuHaber ailesine ve sizlere teşekkür ederim.

Yazılarımda sizlere kısa,  öz ve faydalı bilgileri sunmaya, küçük de olsa hayatınıza fayda katmaya gayret edeceğim.

”Mali mevzuat, Finans, Vergi, Sosyal Güvenlik”  Alanlarında sizlere değer katacak, kazanç sağlayacak ve mevcut kazançlarınızı arttıracak nitelikteki önemli noktalarını seçeceğim.

Mesleki yaşamıma gelecek olursak, aktif çalışma ve uzmanlık alanım mali müşavirlik ve kurumsal SGK danışmanlığı olarak tanımladığımız alanlardır. Mesleki konular kadar insan ilişkileri, kitap okuma, kıymetli dostluklar, kişisel gelişim konularına da ilgiliyim…

Birlikteliğimiz de  iş ve çalışma hayatındaki yenilikler, mali konular ve mevzuattaki önemli noktalar yazılarımızın ana içeriğini oluşturacak.

”Bilgi sepetim değiştiği zaman vardığım sonuçları değiştiririm”  demiştir Keynes. Burada sizlerle makalelerim aracılığı ile bilgiler paylaşırken hem sizin vardığınız sonuçlara katkı sunabilmeyi, hem de kendi gelişimim için adımlar atmış olmayı hedef ve amaç olarak edineceğim.

Yazılarımda sizlere faydalı olacak en net bilgileri yazmak ve sunmak adına  elimden gelenin en iyisini yapacağım sözünü kendime verirken, ister çalışan, ister işveren olun edindiğiniz bilgilerden ilham alıp, kendinize yeni değerler katacağınız, çalışmalarınızdaki faydalılığı arttıracağınız ve bir gün mutlaka kendi işinizi yapacağınız günleri yaşamanızı diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.