DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hayallerim Gerçekleşirken

Her alanda topluma faydalı olma esasıyla yayın hayatını sürdüren Mevzu Haber ailesinde yer almak, bu sayede bütüne daha fazla faydalı olabilme imkanı bulmak gerçekleşen hayallerimin en özellerinden oldu diyebilirim.

Hayallerim Gerçekleşirken
30.11.2020
34.908
A+
A-

Merhabalar ben Orta Doğu Karadeniz Bölgesi’nde şirin bir ilçenin köyünde doğmuş, büyümüş ve bununla da her dönem gurur duymuş Nurkan Arslan.

İlkokul ve ortaokul eğitimlerini köyde aldım. Köy hayatı şartlarında büyüdüğüm için de hayal dünyam daha geniş oldu. Ben de o dönemden itibaren hep hayallerimin arkasından koşup, hep bir uğraşlarda bulundum. “Çılgın” denebilecek adımları atmaktan, hep heyecanlı kalmamı sağladıkları için, hiç çekinmedim. İdeallerimi gerçekleştirmek uğruna mücadele edecek kadar güçlü birisiyim de diyebilirim. Çocukluğumdan bu yana en büyük hayalim bütüne faydalı olabilmek, insanların hayatlarına güzel dokunuşlar da bulunabilmek oldu.

2002 yılında evlendim, 2003 yılında ilk kızımı kucağıma aldım annelik kadar güzel bir duygu yoktu. Tabi ki onu da bütüne hayrı olan bir insan olarak yetiştirmeyi amaçlıyordum. Bunun içinde kişisel eğitimlere çocuk gelişim eğitimlerine katıldım. Bunun yanı sıra da farklı eğitimler de almış oldum. Tabi bunlar benim için yeterli değildi. Daha farklı bir şey yapmam lazımdı.

2016 yılında şu an bünyesinde bulunduğum şirketimizin satış danışmanı olarak çalışmaya başladım. Alternatif tıbba yönelik, sağlıklı yaşam üzerine faydalı ürünler ve insan sağlığını korurken çevre sağlığını da koruyacak milli sermayemize destek verecek yani kısacası bütüne hayır olan ürünleri tanıtmaya başladım.

Tabi başta bahsettiğim gibi köy ortamında yaşamamın etkisiyle, çocukluğumdan beri alternatif tıbba bir merakım vardı. Bitkilerle iç içe olduğumdan, hiçbir bitkinin bahanesiz yaratılmadığına inanıyordum. Her birinde bin bir şifa gizliydi. Artık günümüzde de yapılan araştırmalar bitkilerin tüm gücünü bizlere sunuyor.

Aldığım eğitimler ışığında bundan sonraki yazılarımda sizlere bitkilerin dilinden bahsedeceğim. Zaman zaman da alternatif tıp üzerine konuşacağım. Normalde bir bitki diyerek geçtiğimiz birçok bitkinin hayatımızda ne kadar büyük etkileri olduğunu hep birlikte yazarak ve okuyarak göreceğimize inanıyorum.

Her alanda topluma faydalı olma esasıyla yayın hayatını sürdüren Mevzu Haber ailesinde yer almak, bu sayede bütüne daha fazla faydalı olabilme imkanı bulmak gerçekleşen hayallerimin en özellerinden oldu diyebilirim.

Bu haftalık, bir sonra ki yazımda buluşana kadar; “Sağlıkla kalın.” Diyorum.

YORUMLAR

  1. Şevket Güzel dedi ki:

    Tebrikler ve başarılar. Ortaokulda öğretmeni olduğum ve 25 yıl geçmesine rağmen vefa timsali olarak sosyal medyadan da olsa beni hâlâ arayıp soran Nurkan Arslan kızımıza başarılar dilerim.

  2. Rukiye dedi ki:

    Nurkan hanım hikayeniz gerçekten çok etkileyici azminize ve başarınıza hayran kaldım. Hayat boyu başarılar dilerim.