DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hata Gücü Eritir

Sesli Dinle

Yarınını inşa etmek isteyen kendini yukarılara taşıyacak olan emekçi kardeşlerimizin ayaklarına çelme takmaz. Emekçiler huzur buldukça başarı artar, kazanç artar olay bundan ibaret.

Hata Gücü Eritir
17.12.2021
4.734
A+
A-

Merhaba arkadaşlar, sesimin ulaştığı tenha sokakların sahipleri, merhaba güzel insanlar.

Biliyorum sizlerin neler yaşadığını çok iyi biliyorum anlıyorum sizi hatta en iyi anlayabilenlerden biriyim diye düşünüyor ve inanıyorum. Şükrü öğrendiniz ata yadigârı sözlerin ezgilerinde hatta iliklerimize dokunduğu yerde girdaptan sıyrılan her kelime de kalbinizin üstünü örtüp feryadınızı gizledik.

İnançlıyız elhamdülillah tabi ki şükretmenin de kıymetini biliyoruz hatta şükrün bataklıkta ilerleyen bizi çekip çıkaracak naçizane bir sandal olduğunu da biliyoruz.

Hayatımızı adamadık mı sıralara çoğumuzun parmak ucunda kalem nasırı yok mu?

Onca senenin, göze görünmeyen emeğin ardından çıkmaz sokağa çıkan diplomanızın bazanın altında ölüm uykusuna yattığını da biliyorum…

Bin bir umutla gittiğiniz mülakatta size kendini rakip gören birinin sizin yarınız kadar bile dolu olmadığı halde bir selamın gölgesinde işinin rast gittiğini de biliyorum.

Sizi tanıyorum güzel insanlar marketlerde, kafelerde, çeşitli sektörlerde onca yıl öğrendiklerinizi unutarak günden güne dökülerek yürüdüğünüzü de biliyorum.

Üretin ne yapın edin üretin ne iş yaparsanız yapın bir fırsatını bulun küçücük basit bir şey dahi olsa üretin.

Ne zaman üretmeyi başarırsak o zaman biz gölgelere itilenler, bize layık görülmeyen başarıya, huzura ulaşırız.

Bizler ki bir diploma uğruna yirmi beş seneyi kurban ettik yaşarsak bir o kadarda üretime ağırlık verelim. Ne üretebildiğinizin hiçbir önemi yok yeter ki üretimi başarın.

Bizler bir şeyler üretmeyi başaralım ve bir gün işveren olduğumuzda gerçek başarının paylaşılabilindiğini patronun şefkatte barındırabilen bir insan olabildiğini gösterelim.

O ahtapot gibi personelin boğazına, zihnine, ruhuna, özeline sarılanların arasından sıyrılalım. Onların acı veren yüklerini omuzlarımızda attığımız gibi nice insanında omuzundan indirelim!

Selam artık her yerde geçer oldu özel sektörlerde hep selamın gölgesinde bu yüzden büyüme hızları düşüyor hak edeni değil selamı olanı dikkate alır olduk, üretkenliğin, verimliliğin önünü tıkıyorlar bu selamla yürüyen şirketlerin hepsini zor günler bekliyor.

Personele sebepsiz mobing yapmak için anlamsızca üzerine giden yöneticiler insanları boğuyor strese sokuyor birçoğunun istifasına sebep oluyor ve şirketten maneviyatı siliyor.

İnsanın ikinci yuvası ikinci limanı sığınağıdır ekmek teknesi, öyle de olmalıdır.

Personelinize sahip çıkın ki paspası dahi işini severek yapsın işini benimsesin, hatalı tavırlarımızın bedelini evine ekmek götürmeye çalışan insanlar ödüyor…

Yarınını inşa etmek isteyen kendini yukarılara taşıyacak olan emekçi kardeşlerimizin ayaklarına çelme takmaz. Emekçiler huzur buldukça başarı artar, kazanç artar olay bundan ibaret. Kalın sağlıcakla.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.