DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumu

Sesli Dinle

Bu haftanın büyük olayı yılda bir kez gerçekleşen Güneş ile Güneşten sonra gökyüzünün en parlak yıldızı olan -1.5 Mag. kadrindeki Sirius çift yıldızının (Kur’an-ı Kerim’de Şi’ra yıldızı olarak geçmektedir.) kavuşumu 6 temmuz Salı günü gerçekleşiyor.

Haftalık Burç Yorumu
05.07.2021
3.389
A+
A-

(5 -12 Temmuz)

Merhabalar, bu hafta pazartesi ay boğa burcunda başlayıp hemen ikizlere geçiyor. Her burçta iki buçuk gün kalan ay haftanın ortasına doğru ikizler ve yengeç burçlarında seyrini devam ettirerek hafta sonunu aslan burcunda kapatacak. Bol yemeli bir 3-4 Temmuzdan sonra 5 Temmuzda da genişlemiş olan mideler kendini durduramayacağa benziyor. Bu yüzden hafta başına iştahtan yana açık, macera duygusundan yana kapalı bir modda başlıyoruz. Bu sırada boğaz bölgemizle ilgili hassas olacağız. Ayrıca para-pul mal mülk, lüks, konfor konuları gündemimizde olacak. Hemen arkasından mantığımız bu yaptığımıza bir dur diyecek. Zenginin mali züğürdün çenesini yorar misali ayın Salı günü ikizlere geçmesiyle başlayacağız anlatmaya, konuşmaya, bilgi alıp bilgiyi yayma gibi masum bir içgüdüyle kim nerde ne yapmış kime ne demiş onları anlatmaya. Belgeler, yazışmalar, pazarlık ve alım satımlar, ulaşım, araçlar salı ve çarşambanın gündemi. Beynimiz iyi çalışacağı için bol zihinsel fonksiyon gerektiren işlerimizi bu günlere toplayabiliriz. Beden hassasiyeti akciğerler, eller ve kollara geçecek. Derken mide ve kadınlarda göğüs problemleri 8 temmuz gibi ayın yengeç’e geçmesiyle kendini göstermeye başlayabilir. “Home sweet home” temalı bir perşembe-Cuma olacak. Ailemiz de ailemiz, yuvamız da yuvamız, çocuklarımız diyeceğimiz, evle ilgilenmek isteyeceğimiz, çocuklarla ilgili konuların gündeme geleceği günler olacak. Hafta sonu ise yeter artık kapanma da bitti, ev ev nereye kadar düşüncesiyle sosyal ortamlara çıkabilir, kendimizi sahne önünde bulabiliriz. Yaratıcılık ve kendini ifade etme isteği ayın aslan burcuna geçmesiyle tezahür edecek. Hafta sonu kalp sağlığımıza, omurga problemlerine, ateşli hastalıklara dikkat etmeliyiz.

Bu haftanın büyük olayı yılda bir kez gerçekleşen Güneş ile Güneşten sonra gökyüzünün en parlak yıldızı olan -1.5 Mag. kadrindeki Sirius çift yıldızının (Kur’an-ı Kerim’de Şi’ra yıldızı olarak geçmektedir.) kavuşumu 6 temmuz Salı günü gerçekleşiyor. Sirius bir çok inanışta tanrı kültü, tohum merkezi olarak yer alırken Kur’an-ı Kerim Necm Suresi’nde de “Battığı zaman yıldıza and olsun ki; Üstün akıl sahibi olan o melek asıl şekliyle doğruldu. En yüksek ufukta idi. Sonra Resulullah’a yaklaştı ve yere doğru sarktı. Nitekim iki yay kadar veya daha yakınlaştı. Doğrusu, Şİ’ra’nın Rabbi O’dur.” denmiştir. Paralel evren, çoklu evrenler, sicim teorileri ile ilişkilidir. Gelecek bir yılınızın kaderinin Güneş-Sirius kavuşumunda belirleneceği söylenir. Dünya’daki enerjinin ise en yoğun olduğu gün olarak betimlenmiştir. Bu gün dua edip dilek dileyebiliriz. Zihninizi olumlu tutmanızı tavsiye ederim ve mümkünse bir hayır işlemenizi öneririm.

Burçlar bu hafta neler yaşayacak?

Yükselen Koç: Aile, ev, yuva konularına kendinizi adadığınız bir hafta olacak. Aile fertleriyle bir takım hesaplaşmalar ve defter kapanışları olabilir. Özel hayatınızda hafta sonu çocuk, aşk konularında sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğa: Yakın çevreniz, yazım-yayım işleriniz, araç alım-satım, pazarlama konularında bir süreci sonlandırabilirsiniz. Hafta başlarında kendiniz, bedeniniz ve öz değerinizle ilgili bir takım sorgulamalarda bulunabilirsiniz. Güneş-sirius kavuşumu ise sizi parasal konulara odaklatabilir.

Yükselen İkizler: Zaten öz benliğiniz, dış görünüşünüz, sağlık sıhhatinizle ilgili zirve yaptığınız bir senelik bir dönemin içindesiniz. Bu hafta öz değerinizi keşfetmeye kendinizi adayacaksınız. Kendinize yatırım yapıp para harcayabilirsiniz veya eğitimlerle, yurtdışı ile ilgili bir kazanç kapısı yakalayabilirsiniz.

Yükselen Yengeç: Bu haftaya sosyal çevrenizle ilgili hayal kırıklıkları veya fedakarlıklar sonucu hissedeceğiniz kurban psikolojisiyle başlayacaksınız. İlişkiler ve sağlığınız, dış görünüşünüz bedeninizle ilgili bir adanmışlık ve açılım yaşayacaksınız.

Yükselen Aslan: Odak noktanız hafta başı iş ve sosyal çevre olurken hafta sonuna doğru insanlardan sıkılıp iç dünyanıza dönebilir, kendinize odaklanabilirsiniz. İlişkileriniz ve iç dünyanız, spiritüel konular ve maneviyata adanacağınız, yeni sayfaların açılacağı bir senelik bir döneme giriyorsunuz.

Yükselen Başak: Yepyeni sosyal ortamlara girebilir, umutlarınızı, hayallerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Hayatınızda önemli yer değişikliği yaşamakla ilgili bu bir sene içinde bir gündeminiz olabilir ancak tohumlar bu hafta atılacak olabilir. Tamamen dış ortama odaklı bir hafta geçireceksiniz.

Yükselen Terazi: Son günlerinizi biraz daha sezgisel geçirmiş olabilirsiniz. Yeni planlar yapıp bu hafta dışa dönük bu planları uygulayacaksınız. Kariyerinizde bir bitiş veya yepyeni bir dönemin tohumları atılıyor bu hafta. Kadın teraziler annesiyle erkek teraziler babasıyla ilgili bir gündem yaşayabilir.

Yükselen Akrep: Evlilik ve ilişkilerle ilgili güven temaları, ev yerleştirme gibi gündemlerle haftaya başlıyorsunuz. Bir yandan çevresel para kaynaklarına odaklanıp diğer yandan akademik hayat veya yurtdışı ile ilgili, eşin ailesiyle ilgili ciddi değişimler yaşamaya bu hafta itibariyle başlayabilirsiniz.

Yükselen Yay: Bedensel sağlığınız, kimlik bilincinizle ilgili zorlu bir dönemden geçerken Güneş-Sirius kavuşumu da sizin hastalıklar evinize denk geliyor. Eller-kollar, akciğerler, nefes yollarıyla ilgili uyanık olmanızı öneririm. Kalabalıklar içinde olacağınız bir senenin tohumları atılıyor.

Yükselen Oğlak: Bu sene evlilik veya ciddi bir ilişki, ortaklık planlıyorsanız bazı ciddi başlangıçlar için çok doğru bir hafta. Hafta başında iş, mesai çevresi ve belki de akciğer, nefes yolları, eller-kollar, mide, göğüs gibi hastalıklarınızla uğraşabilir ama haftanın geri kalanını ilişki odaklı yaşayabilirsiniz.

Yükselen Kova: haftanın başında eşiniz veya ortağınızla ilgili konular odağınızda olacak, hafta ortalarında ise Sirius size miras, tazminat, nafaka, eş geliri ile ilgili bir değişim dönüşüm döneminin başlangıcını yaşatacak. Ölüm-doğum-hamilelik haberleri alabilirsiniz.

Yükselen Balık: Hafta başında kısa seyahatler, yakın çevre, alım-satım, araçlarla daha çok ilgileneceksiniz. Ailevi konular, ev, yurt, çocuk bakımı hafta ortasında gündeminizde ve bu haftayla beraber bu konularda bazı defterler kapanıp yeni dönemin başlaması için bir takım adımlar atılabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.