DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumu

Haftalık Burç Yorumu
16.08.2021
4.220
A+
A-

16-22 Ağustos   

Koç ve Yükselen Koç: Haftaya akademik işler, uzun seyahatler, felsefe, din ve siyaset temaları ile başlayabilirsiniz. Hafta ortalarına doğru disiplinli ve organize bir havada kariyerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonunda ise sosyal çevrenize odaklanacaksınız. Topluluklar, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız veya aşk hayatınız, çocuklar, hobi ve eğlence hayatınızla ilgili bu dolunayla beraber ani kopuşlar ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftanın başında aklınızı uzaklarda veya geçmişte kalmış bir eş veya ortakla ilgili maddi konulara yorabilirsiniz. Hafta ortasında ise gündeminizde akademik, uluslararası veya sosyal medya ile ilgili işler, organizasyonlar olabilir. Hafta sonunda gerçekleşecek olan dolunayla beraber kariyerinizde ani değişimler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle ani gerilimleriniz olabilir. Bu kariyerinizle ilgili yepyeni bir dönemin başlamasına sebep olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftanın başında gündeminizde ticaret, sosyal medya veya akademik işlerle ilgili ortaklıklar olabilir. Hafta ortalarına doğru çevresel maddi kaynakların yönetimiyle ilgili mesai harcayabilir, hukuki boyuta elde edebileceğiniz tazminatları gözden geçirebilirsiniz. Haftanın sonunda dolunay akademik, uluslararası ve ticari işlerle ilgili bir konuya ışık tutacak ve burada birtakım bitiş ve yeni başlangıçların yaşanmasına neden olacak. Tansiyon biraz yükselebilir, dikkat.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında günlük  ve rutin işleri kovalayarak başlayacaksınız. Eski bir iş ortağınızla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında ortaklıklarınız ve danışmanlıklarınızla ilgilenecek bu konuda birtakım organizasyonlar, karar ve kurallar hazırlayabilirsiniz. Hafta sonunda gerçekleşecek olan dolunayla beraber paylaşılan kaynaklar, miras, eş geliri tazminat gibi kazançlarınızda krizli bir değişim dönüşüm süreci içine girebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında gündeminizde spor, hobi, aşk ve çocuk konuları olabilir. eski bir flörtünüzle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında günlük işlerinize odaklanabilir, mesai arkadaşlarınızla bir takım planlamalar yapabilirsiniz. Hafta sonunda gerçekleşecek olan dolunay ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğinizi etkileyebilir. Krizli kopuşlar yaşamamak için daha aklıselim olmaya, sakin kalamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında özel hayatınıza ve yuvanıza odaklanacaksınız. Evi paylaştığınız kişilerle geçmişe dair birtakım konuları masaya yatırabilirsiniz veya uzaklardan birilerini ağırlayabilirsiniz. Hafta ortasında gündeminizde aşk, hobiler, spor veya çocuk konuları olabilir. Hafta sonu ise yaşanacak olan dolunay rutinde içinde bulunduğunuz kalabalıklar, mesai çevreniz veya evcil hayvanlarınızla ilgili krizli bitişler yaşatabilir, yeni bir dönemin zor da olsa başlamasına sebep olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında yakın çevreniz, kardeşleriniz veya kuzenlerinizle ilgilenebilir,  uzakta olan yakınlarınızla temasa geçebilirsiniz. Hafta ortalarında evle ilgili birtakım düzenlemeler yapabilir, ailenizden birinin işlerine yardım edebilirsiniz. Hafta sonu ise gerçekleşecek olan dolunayla beraber aşk hayatınız, spor ve hobi faaliyetleriniz veya çocuklarla ilgili hayatınızda yeni bakış açıları oluşturabilirsiniz. Bu konularda bir dönem bitip yeni bir dönem başlayabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında maddi konulara odaklanabilir, eski bir ortağınız veya geçmişe dair bir alacak veya borçla ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Hafta ortasında yakın çevrenizle vakit geçirebilir, bir takım planlamalar ve organizasyonlar yapabilirsiniz. Araçlar ve alım satım işleri ile ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek olan dolunay yuva alanınızda, ailenizle ve evinizle ilgili bir değişim dönüşüm sürecine ışık tutuyor. Bu konularda bir bitiş ve yeni bir başlangıç yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:  Hafta başında sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Eğitimleriniz ve akademik konular gündeminizde olabilir. Hafta ortasında maddi konulara ve kariyerinize odaklanabilirsiniz. Çalışkan bir hafta geçireceksiniz. Hafta sonunda ise dolunay yakın çevrenizle ilgili olaylara ışık tutacak. Aynı zamanda teknoloji, araçlar, alım-satım, pazarlama konularında bitişler ve yeni başlangıçlar deneyimlemenize neden olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında inzivaya çekilebilir, çok fazla ortalıkta görünmek istemeyebilirsiniz. Maneviyata yönelebilir veya başkalarıyla paylaşmadığınız bir takım işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında ise sağlık konuları ve dış görünüşünüzle ilgili hayatınızda yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Hafta sonu dolunay maddi kazancınızla ilgili bir değişime ışık tutabilir. Krizli olaylar sonrası parasal konularda kopuşlar yaşayabilir, yeni bir dönem başlatabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında sosyal çevrenizle ilgilenebilir, geçmişten bir arkadaşınızla iletişim kurabilirsiniz. Hafta ortasında kendi özelinizde, kimseyle çok paylaşmadığınız organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak isteyeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Kova dolunayı beden ve sağlık evinizde sağlığınızla ilgili bir kriz yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden sağlığınıza bu hafta sonu çok dikkat etmenizi öneririm.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında kariyer ve iş konuları gündeme gelecek. Geçmişte yaptığınız bir ortaklık tekrar gündeme gelebilir veya eski bir iş arkadaşınızla görüşebilirsiniz. Hafta ortasında sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla iş konularında iletişim halinde olabilirsiniz. Hafta sonunda ise gerçekleşecek olan dolunayla beraber manevi bakış açınızı veya bilinçaltınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz. Diğer yandan gizli düşmanlarınızla ilgili arkanızdan çevrilen dolaplar ortaya çıkabilir ve bu hayatınızdan bazı kişileri çıkarmanıza neden olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.