DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumu

Haftalık Burç Yorumu
26.07.2021
3.900
A+
A-

26 Temmuz – 1 Ağustos 2021

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta başı ruhsal durumunuzla yüzleşebilirsiniz. Hafta başında maneviyata yönelebilir ve hafta ortasında kendi sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu ise bir takım maddi konular gündeminizde olacak. Ani para çıkışlarınız olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Haftaya dernekler ve vakıflarla ilgili, arkadaş çevrenizle ve topluluklarla gerçekleştirilen aktivitelerle başlayabilirsiniz. Hafta ortasında ise biraz daha temponuzu düşürebilir, daha dingin birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise bedeniniz ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya kariyerinize odaklı başlıyorsunuz. Bayram sonrası yoğunluk sizi biraz yorabilir. Hafta ortasında sosyalleşerek kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz. Haftanın sonunda ise iç dünyanızda ve manevi tarafınızda kalmayı tercih edebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akademik işler, yurtdışı konuları veya uluslarası ilişkiler hafta başında gündeminizde olabilir. Hafta ortası ise kariyerinize daha çok odaklanabilir, bir takım problemleri aşmaya çalışabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında parasal kaynaklarınız gözden geçireceksiniz. Hafta ortalarında sosyal medya, akademik işler veya seyahatlerle ilgili birilerine yardımcı olabilir destek görebilirsiniz. Hafta sonu ise kariyer işlerinize odaklanıp ani parasal değişimlerle ilgili çalışabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Haftanın başında eşiniz veya ortağınızla daha yoğun vakit geçirebilirsiniz. Devam eden günlerde eşiniz veya ailenizle aranızda maddi kaynaklarınızla ilgili konuşmalar gerçekleşebilir. Hafta sonu ise bir seyahate çıkmayı planlayabilir ve belki de çıkabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Haftaya günlük rutinleriniz ve hastalıklarınızla ilgili tedavi süreçleri üstünde yoğunlaşarak başlayacaksınız. Sonraki günlerde eşiniz veya ortağınızla yoğun ilişkiler içine girebilir, hafta sonu ise beklediğiniz bir çevresel maddi kaynakla ilgilenebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında eğlence, hobi ve spor faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Hafta ortalarında ise rutin işlerinize odaklanacak kalabalıklar içine gireceksiniz. Hafta sonu ise eşiniz veya ortağınızda vakit geçiebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Haftanın başında ailevi veya evle ilgili problemlerle uğraşabilirsiniz. Hafta ortalarında daha eğlenceli ve sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise işlerinize konsantre olup haftalık rutinlerinizi yapmak isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında yakınlarınızla vakit geçirecek, ailevi konularla ilgileneceksiniz. Aile içinde bir takım gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonunda ise aşk hayatınıza, hobi, eğlence, spor veya sanat faaliyetlerine yer verebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Maddi meseleler hafta başındaki gündeminizi oluşturacak. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi hafta ortasında arttırabilir, bir takım pazarlama ve girişim faaliyetlerinde bulunmayı düşünebilirsiniz. Hafta sonu ise ailenize vakit ayıracaksınız.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta kendinize, bedensel varlığınıza ve öz değerinize yönelebilirsiniz. Maddi meseleler hafta ortası söz konusu olabilir. Hafta sonu ise yakın çevrenizle ilgili geçmişten gelen bir problemle yüzleşebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.