DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumu

Sesli Dinle

24 Temmuz saat 03:36’da gerçekleşecek Kova burcunun 1 derecesinde Tarazed ve Sham yıldızlarının önderliğindeki dolunay bizleri 2 hafta boyunca hangi konularda etkileyebilir?

Haftalık Burç Yorumu
19.07.2021
3.352
A+
A-

19 – 25 Temmuz

Koç ve Yükselen Koç: Haftaya parasal kaynakların yönetimi ile başlayacaksınız. Hafta boyu kariyerinize ve dış dünyaya odaklanacaksınız, belki kariyerde bir takım sorunlarla baş etmeniz gerekebilir ancak hafta sonu arkadaşlarınızla keyfini çıkarabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında ortaklık ve ikili ilişkilerinize, paylaşılan kaynaklara yoğunlaşabilirsiniz. Bu hafta uzak seyahatler, farklı kültürden insanlarla etkileşimler ve akademik işlerde şanslısınız ancak kariyer hayatınızda hafta sonuna doğru biraz zorlanabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya günlük işlerle meşgul olarak başlayabilirsiniz. Bir takım ufak sağlık problemleriniz olabilir. Haftanın devamında ise daha çok ilişkilerinize ve parasal kaynaklarınıza yönelebilirsiniz. Hafta sonu seyahat planlarınız olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta aşk, spor ve hobi faaliyetlerinden yana şanslısınız. Günlük rutinlerinizle ve ikili ilişkilerinizle meşgul olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Haftasonu ise parasal kaynakları ayarlayıp bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Ev – aile içinde bir takım problemlerle haftaya başlasanız da eğlenceli zamanlar da geçireceksiniz bu hafta. Hafta sonuna doğru iş hayatınıza ve günlük rutinlerinize odaklanabilir, hafta sonu ise yine özel hayatınızla ilgilenebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu haftaya yakın çevrenizle ve ailenizdeki bir takım problemlerle ilgilenebilirsiniz. Daha çok özel hayatınıza vakit ayıracaksınız. Haftanın ikinci yarısı ise biraz eğlenmek isteyebilir, toplu spor ve hobi aktivitelerine katılabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başı maddi konular gündeminizde olacak. Haftanın ortalarında ise daha çok özel hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Odak noktanız yakın çevreniz ve aileniz olacak. Hafta sonu ise flörtünüzle vakit geçirebilir, eğlenceli hobi ve spor aktivitelerinde bulunabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında sağlığınıza ve bedeninize odaklı olabilirsiniz. Maddi durumunuzu gözden geçirecek ve belki yeni planlar yapacaksınız. Yakın çevrenizle sık iletişim halinde olabilir, hafta sonu ise ailevi bir takım problemleri çözmeye yoğunlaşabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Haftanın şanslı burçlarındansınız. Hafta başı biraz melankolik, ruhsal dünyanıza dönük olabilirsiniz. Sağlığınıza ve bedeninizle de ilgileneceksiniz.  Para kazancınız artabilir. Haftayı yakınlarınız ve ailenize dönük olarak kapatacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Haftaya dernek-vakıf ve sosyal ortamlarla girebilirsiniz ancak devamında daha çok iç dünyanıza çekilip sağlığınıza ve bedeninize odaklanabilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek iyi gelecektir. Hafta sonu ise maddi meseleler gündeminizde olabilir.

Kova ve Yükselen Kova Haftanın başında iş yoğunluğunuz olsa da sonrasında biraz daha rahatlayacak sosyal ortamlara girip arkadaşlarınızla bol bol vakit geçireceksiniz. Haftanın ikinci yarısı ise daha çok iç dünyanıza ve kendinize odaklanacaksınız. Gizli düşmanlara dikkat etmenizi öneririm.

Balık ve Yükselen Balık: Haftaya akademik işler veya yurtdışı-yabancılarla ilgili yoğun bir gündemle başlayabilirsiniz. Çalışkan bir hafta geçireceğinizi ön görmek mümkün. Arkadaşlıklarınızla ilgili bazı konular sizi bu hafta yorabilir ve hafta sonunu daha sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

 

 Venüs başakta, Venüs Jupiter karşıtlığı (22 Temmuz)

Venüs 22 Temmuz’da zararda olduğu yerleşim olan Başak burcuna geçiyor, aynı gün Jüpiter’le karşıt açı yapıyor ve 16 Ağustos’a kadar bu burçta seyrini devam ettirecek. 21 Temmuz’da ise Venüs Aslan 29 derecede, Marsla kavuşumdan çıkmış ve kimlik savaşını veriyor. Kendimizi kanıtlamak için krizli hamleler gerçekleştirebiliriz. Bu da demek oluyor ki 21 Temmuz’da insan ilişkilerinde çok dikkatli olmalı, kimseyle ego savaşına girmemeliyiz. Arkasından Venüs’ün Başak’ta zararlı konuma geçişi bu olaydan bizlerin yıpranacağını anlatıyor çünkü. Venüs’ün geri harekette olan Jüpiter karşıtlığının verdiği etkiyle sosyal ilişkilerde eleştirinin dozu kaçabilir. Jupiter’in temsil ettiği dini, siyasi ve felsefi konularda tartışmalar büyüyebilir. Sağlık yatırımlarından yana yanılgıya uğrayabiliriz. Diğer yandan parasal konularında riskli hamlelerden uzak duralım. Altın fiyatlarında hafif bir düşüş de yaşanabilir. Bu günlerde estetik ve güzellikle ilgili radikal kararlar almayalım.

 

24 TEMMUZ KOVA DOLUNAYı ve Merkür Neptün Trinesi

24 Temmuz saat 03:36’da gerçekleşecek Kova burcunun 1 derecesinde Tarazed ve Sham yıldızlarının önderliğindeki dolunay bizleri 2 hafta boyunca hangi konularda etkileyebilir?

Kripto paralar

Bilim

Teknoloji

Kolektif işler

Elektrik-elektronik

Bilgisayar ve bilişim sistemleri

Konularında bazı yeniliklerin duyulması, bir dönemin kapanıp yeni dönemin başlaması mümkün.

Anın haritasında Dolunay 7. evde Satürn varlığında gerçekleşiyor. Devletlerarası veya devlet-terör örgütü arasında gerçekleşebilecek ani çatışmalar veya gerilimler olabilir.

Bazı devletlerin daha kripto paralarla ilgili kararlar aldığını görebiliriz. Dolunay anında boğa burcundaki Ceres ile ayın arasındaki trine kripto paralarda canlanma görülebileceğini gösterse de çok güvenmemek gerek çünkü hala Uranüs boğa – Satürn kova karesi devam ediyor. Kripto para karşılığı gayrimenkul satışı haberleri duyabiliriz.

İlişkilerde ve evliliklerde ani değişimler verebilir. Bunlar ani evlilikler veya tam tersi ani kopuşlar olabilir. Sham yıldızı burada sinirlilik kıskançlık düşmanlık verir. KAD – Lilith kavuşumu  da henüz gökyüzünde. Yani bu kıskanç tutumlar hiç de boşuna olmayabilir. Kişiler bu dönemde arkadaşlarının gazıyla ilişkilerinden kopabilir. Sosyal çevreden gelecek lilithyen karakterler aldatma aldatılmaya sebebiyet verebilir. GAD – Juno,  KAD Lilith kavuşumu özellikle 7. Evine denk gelenler (kuvvetle muhtemel yükselen ikizler ve yükselen yaylar) bu dönemde kadınlara dikkat etsinler.

Astroloji danışmanlıklarında yeni bir dönem başlayabilir, belki konulacak yeni kural söylemleriyle karşılaşılabilir.

Aynı zamanda havayolları, uzay, bilim-teknoloji konularında da yeni kurallar gelebilir. Örneğin aşılarla ilgili devletlerin alacağı yeni kurallar olabilir.

Ayla kavuşumda olan Tarazed yıldızı güçlü bir zihin ve hayal gücü ile ilgilidir. Sham yıldızı ise soyut düşünce yeteneği verir. Dolunayla aynı gün gerçekleşecek olan Merkür- Neptün trinesi ise bu yıldızları destekliyor ve zihinlerin daha soyut kavramlara, yaratıcılık ve hayal gücüne çalışabileceği bir dönemi işaret ediyor. Bu dönemde bir sanat dalı ile veya yaratıcılığımızdan yararlanacağımız yazı işleri ile ilgilenmeye başlayabiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.