DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Haftalık Burç Yorumu

Sesli Dinle

Aslan göz önünde olmayı temsil ettiğinden sosyal girişimlerimiz hep bu içgüdüye hizmet eder. Ayrıca şatafatlı sosyal ortamlarda yeni arkadaşlık ilişkileri kurmak isterken kesenin ağzını biraz fazla açabiliriz çünkü bu kavuşumun boğadaki Ceres’den aldığı kare açı da var.

Haftalık Burç Yorumu
12.07.2021
3.644
A+
A-

12-18 Temmuz 2021

 Merkür Yengeç’te (11 Temmuz)

Merkür 11 Temmuz itibariyle yengeçte; bu dönemde ev alım satımlarına yoğunlaşılabilir. Yine bu konularda bir takım sözleşmeler yapılabilir. Haritalarımızda yengecin bulunduğu yerleşime göre o konularla ilgili daha duygusal ve anaç konuşmalar yapabiliriz. Zihnimizi ev, aile, yuva, ebeveynlik konularına yorabiliriz. Merkürün bu yeni burç yerleşiminde aldığı açılara göre gölge yönü çalışacak olursa da yine bu konularla ilgili manipüle etme-edilme hali yaşayabiliriz.  Merkür yengece geçtikten hemen 1 gün sonra balıktaki jupiterden de üçgen alıyor. Bu da demek oluyor ki biraz önce saydığım konular abartılı ve daha bir duygusal yoğunluklu yaşanabilir hayatlarımızda.

Venüs-Mars kavuşumu  (13 Temmuz)

Venüs ve Mars Aslan burcunda kavuşuyor. Sosyal ortamımızda, aşk ilişkilerimizde kendimizi ifade ederken çok kibirli görünebiliriz, egomuz şişkin görünebilir, lüks harcamalarla bir takım girişimlerde bulunabiliriz. Aslan göz önünde olmayı temsil ettiğinden sosyal girişimlerimiz hep bu içgüdüye hizmet eder. Ayrıca şatafatlı sosyal ortamlarda yeni arkadaşlık ilişkileri kurmak isterken kesenin ağzını biraz fazla açabiliriz çünkü bu kavuşumun boğadaki Ceres’den aldığı kare açı da var. Biraz aslanlık yapacağız diye abartıp bütçemize zarar vermeyelim. Merkür de aslana geçmişken ikili ilişkilerde manipülasyonlar söz konusu olabilir. Burada Mars daha güçlü konumda görünüyor, bu yüzden manipüle eden tarafın eril taraf olma ihtimali yüksek. Neptünden alınan 150’lik de düşünülünce bu dönemde kadın erkek ilişkilerinde sağlam olmayan bir alt yapı varsa olay aldatmaya rahatlıkla gidebilir.

Haftalık Ay döngüsü

Haftaya Ay Aslan’dayken başladık. Duygularımızı daha yaratıcı şekilde ifade edebilir, fark edilmek için içgüdüsel olarak çabaladığımız bir pazartesi günü geçirebiliriz. Lüks alışverişler mümkün. Pazartesi günü saç kesimi için uygun, epilasyon için uygun değil.  Salı-Çarşamba sağlığımıza ve temizliğe önem vereceğimiz, hizmet etme ihtiyacı içinde olacağımız ve daha detaycı olacağımız günler olacak.  Perşembe – Cuma ise alttan alacağımız, karşı tarafın ihtiyaçlarını önemseyeceğimiz, hayır diyemeyeceğimiz günler geçireceğiz. Cumartesi-Pazar ise ayın akrep burcuna geçmesiyle okült konular, sırlar, cinsellik, gizli gerçekleri ortaya çıkarma gibi konular gündemde olacak.

Yükselen burçlara göre haftalık gündem

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklanacaksınız. Hafta başlarında aşk –çocuk konularında bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Hafta ortalarında daha çok sağlık ve iş gündeminizde olacak. Haftanın sonuna doğru ise ailenizden gelen para konularına yoğunlaşabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kalp, omurga, boğaz yolları veya böbrekler ile ilgili bir rahatsızlığınız gündeme gelebilir. Ailevi konularda bir takım çatışmalar ve mücadeleler yaşayabilirsiniz. Toplu-kalabalık işlerle ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu haftayı özel hayat ve aile içine yoğunlaşarak geçirebilirsiniz. Haftanın başlarında yakın çevreniz ile ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru sağlığınıza dikkatli olmanızı öneririm. Aile ilişkilerinden yana şanslısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: haftaya bol haberleşme, iletişim, belgelerle uğraşarak giriyorsunuz. Hafta başlarında gündeminiz para olacak. Para konusunda anlaşmazlıklar ve mücadeleler verebilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizden destek görüyorsunuz. İkili ilişkilerinizde gerilime dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında dış görünüşünüze odaklanabilirsiniz. Bedeninizde bir değişim yapmak isteyebilirsiniz ancak işler sizin isteğiniz doğrultusunda ilerlemeyebilir. Hafta ortasında parasal meselelerde güzel gelişmeler gündeminizde olacak. Haftanın sonlarına doğru yakın çevreniz ve ailenize yöneleceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak: haftanın başlarında biraz daha iç dünyanıza dönük, kalabalıklardan uzak geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili gizli düşmanlıklara veya dolandırıcılık gibi konulara bu hafta dikkat etmelisiniz. Beden sağlığınız ve dış görünüşünüzden yana mutlu olacağınız bir hafta.

Terazi ve Yükselen Terazi: Haftaya sosyal çevrenizdeki bir takım problemlerle mücadele ederek başlayabilirsiniz.  Haftanın ortalarına doğru ise kendinizle baş başa kalıp biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Gerilimi maneviyata yönelerek, yoga gibi meditatif aktivitelerle bulunarak dağıtabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında kariyer meselelerinde canınız sıkılabilir ancak mücadele ederken sağlığınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Haftanın ilerleyen günlerinde arkadaşlarınızdan destek ve yardım alabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru ise daha çok kendinizle ilgileneceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay: uluslararası konular, uzun seyehatler veya farklı kültürden insanlarla olan ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Akademik hayatta mücadeleniz olabilir. Ebeveynlerinizden hafta ortalarında destek görebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaşadığınız olumsuzluklardan sadece çok yakın olduğunuz sınırlı kişiler ile haşır neşir olarak kaçmak isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İkili ilişkilerinizde bağlılığınızın arttığını hissediyorsunuz. Hafta başında paylaşılan kaynaklarla ilgili sosyal ilişkilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz. Hakkınızın yendiğini düşünebilirsiniz. İlerleyen günlerde akademik işleriniz ve kariyerinize yoğunlaşabilirsiniz. Seyehat planlarınız olabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Evlilik ve ikili ilişkilerde hafta başlarında kriz deneyimleyebilirsiniz. Hafta ortalarında maddi konularda çevresel kaynaklar ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlerleyen günlerde ise seyahatlerinizle veya uluslararası ilişkilerle ilgili gündeminiz olabilir.

Balık ve Yükselen Balık: iç dünyanızda geçmişle bağlantı kurduğunuz birkaç gün geçiriyorsunuz. Ev-yuva konuları veya varsa çocuklarınız ile ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Haftanın başlarında bir takım sağlık problemlerinize odaklanabilir, daha sonra ise eş ve eş geliri ile ilgili veya dış para kaynakları ile ilgili gündeminiz olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.