DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski Bakan Çelik; “Namussuzlardan Hesap Soracağız”

Gazeteci, Yazar Atilla Sağım, bizzat Faruk Çelik ile yaptığı görüşmeyi “Faruk Çelik Son Dakika” başlığıyla kişisel Blog’unda detaylarıyla anlattı.

Eski Bakan Çelik; “Namussuzlardan Hesap Soracağız”
23.11.2021
11.076
A+
A-

Ak partinin kuruluşundan itibaren içinde yer alan, Bursa’da ki faaliyetleri ile dikkat çeken Faruk Çelik “Namussuzlardan hesap soracağız” sözleriyle gündemde.

Ak Parti hükümetlerinde uzun süre Bakan olarak görev yapan, aktif siyasetten uzaklaşan, yaşadığı ve milletvekili seçildiği Bursa ilinde düzenlenen sosyal etkinliklere duyarlılık gösteren, katılım sağlayan Çelik, esnaflarla bir araya gelinen bir organizasyonda “ Namussuzlardan hesap soracağız” sözleriyle gündem oldu.

Bu beklenmedik sözler ulusal haberlerde hızla yerini aldı.

Sözlerini, Ak Parti içerisinde ki muhalif tarafta olması sebebiyle söylenmiş sözler olarak algılayan taraflar ve hatta bu yönde yapılan haberler sonrası konu hakkında açıklama yapmak zorunda kalan Çelik, MevzuHaber yazarlarından, Bursa ilinin tecrübeli Gazetecilerinden Atilla Sağım ile görüştü.

Gazeteci, Yazar Atilla Sağım, bizzat Faruk Çelik ile yaptığı görüşmeyi “Faruk Çelik Son Dakika” başlığıyla kişisel Blog’unda detaylarıyla anlattı.

Faruk Çelik’ in sözlerinin çarpıtıldığını ifade ederek yaptığı açıklama sonrası akıllarda farklı sorular yer aldı.

Ak Parti etkinliğinde söylenilen sözün gündeme taşınması ve çarpıtılması “Erken Seçim” olasılığını ve bu sebeple iç rekabet gerçekliğini gündeme taşıdı. Siyasetin tecrübeli ismi, Faruk Çelik’in aktif siyasete dönme ihtimali sebebiyle rakipleri tarafından duyulan endişeler miydi acaba bu gündemlerin temeli?.  Bursa dışında ki farklı illerde ve teşkilatlarda da buna benzer birçok yanlış anlamalar, çarpıtılan beyanlar, sözlerine açıklık getirmeye çalışan siyasetçiler olduğu düşünüldüğünde rekabetin seçim habercisi olduğu söylenilebilir mi?.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.