DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Devlet Bahçeli Şehir Hastahanesinde

Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin, enfeksiyona bağlı olarak yapılan kalp piline müdahale başarı ile sonuçlandı, bilinci açık şekilde durumunun iyi olduğu, kontrol amaçlı olarak sağlık durumunun takip edildiği öğrenildi.

08.10.2019
8.556
A+
A-

MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin, sağlık sorunları sebebiyle Başkent Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne üst solunum enfeksiyonu sebebiyle başvurduğu kapsamlı kontrollerinin yapıldığını açıklanmıştı.

Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin enfeksiyona bağlı olarak gelişen sorunlar sebebiyle, Ankara Şehir Hastanesi, Kardiyoloji servisinde kalp piline müdahale edildiği, bu nedenle geçirdiği küçük operasyon sonrasında bilinci açık, sağlık genel durumu iyi şekilde doktor kontrolünde bulunduğu, yakında taburcu olmasında şuan bir sorun görülmediği öğrenildi. Kalp pilinin değiştirilmesi gerekmesi halinde bu yönde hazırlıklı olunduğu da alınan bilgiler arasında.

Geçmişte Güven hastanesinde anjiyo olduğu ve ardından Atatürk Araştırma hastanesinde farklı bir isimle yatış yaparak by – pass ameliyatı olduğu ve en son Kocaeli’ nde kalp kapakçığına müdahale edildiği bilinen Türk siyasetinin önemli ismi Sayın Devlet Bahçeli beye acil şifalar dileriz.

D.Bahçeli Makamda ziyaret

D.Bahçeli Makamda ziyaret

Türkiye’nin içinde bulunduğu bu hassas günlerde hem iktidarın hem siyasi dengelerin konumunu koruması açısından Sayın Bahçeli’ nin sağlık durumu özel önem taşımaktadır. Kendisine geçmişte olduğu gibi en kısa zamanda geçmiş olsun ziyaretinde bulunmayı temenni ediyoruz.

1948 doğumlu Sayın Dr. Devlet Bahçeli, Sayın Merhum Alparslan Türkeş beyin daveti ile akademik hayatına son vermiş, 1987 yılında MÇP ile başlayan siyasi hayatına, 1997 yılında Başbuğ Alparslan Türkeş’ in vefatı sonrası MHP Genel Başkanı seçilerek devam etmiştir. DSP – ANAP – MHP Koalisyonunda oluşturulan 57. Hükümette Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olarak yer almıştır.

A.Türkeş - D.Bahçeli - K.Çeçen

A.Türkeş – D.Bahçeli – K.Çeçen

MHP’ nin baraj altı kalarak mecliste yer alamaması sonucu, Genel Başkanlıktan istifa etmek isteyen Dr. Devlet Bahçeli’ye teşkilatlar baskı kurarak istifasına engel olmuş, 2003 yılında aday olduğu kongrede tekrar Genel Başkan olarak seçilmiştir.

Sonrasında oy artışı ile mecliste temsil edilmeye devam eden MHP, Cumhur İttifakı ile AK Partiyle ittifak yapmış, birçok Belediye Başkanlığını kazanarak MHP’ nin oy ve belediye başkanlığı sayısını arttırmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.