DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bir Güzel Haber de Ankara’dan

Önemli dönemde, önemli gelişme …

10.10.2019
8.172
A+
A-

Bir Güzel Haber daha

Barış Pınarı Harekatı başarıyla ilerlemekte, bölgeden sevindirici haberler gelmekte.

Bir güzel haber ise Ankara’dan geldi. Önce devlet, önce millet diyen Cumhur ittifakı mimarı Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı tedavi gördüğü Bilkent Şehir hastanesinden taburcu oldu.

Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle başvurduğu hastanede enfeksiyona bağlı olarak kalp pili değiştirilerek sağlığına kavuştu.

Doktorların bir süre kontrol amaçlı olarak müşahede altında kalmasını istedikleri MHP Genel Başkanı hastaneden taburcu oldu.

Siyasi dengelerin korunması ve Ak Partinin icraatlarında yalnız kalmaması adına önemli bir gelişme olarak kabul edilebilecek bu haber, Barış Pınarı Harekatı kapsamında moral olacağı ve sevinçle karşılanacağı şüphesiz.

Aynı zamanda dayanaktan yoksun olarak yapılan asılsız haberlerin de son bulacağı konuşulan gündemler arasında.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas günlerde ve tarihi operasyon olarak değerlendirilen Barış Pınarı Harekatı süresinde siyasetin önemli ismi, iktidarın mutlak kaynağı sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye ve Milliyetçi Hareket Partisi Camiasına geçmiş olsun diyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.