DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başarının Takdiri

TDH Genel Başkanı Bilal Ulusan ; Sivil Toplum Kuruluşu olmak üretken olmayı, azimli olmayı, çalışkan olmayı, duyarlı olmayı, birlik olmayı gerektirir. Bizde bize inanan, bizim gibi düşünen, önceliği devlet ve millet olan arkadaşlarımızla birlikte tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.

Başarının Takdiri
17.12.2019
3.852
A+
A-

Kısa zamanda Türkiye genelinde ki şube yapılanmalarını sürdüren, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle yurt dışında da birçok ülkede Temsilcilikleri bulunan Türkiye’ nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Toplumsal Diriliş Hareketi Derneği İkinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Kurulduğu an itibariyle Milli ve Manevi değerlere olan bağlılığı, millete olan sevdası ile gerçekleştirdiği organizasyonlarda birçok ilki gerçekleştiren TDH Genel Başkanlığına tüm delegelerin oyunu alan Bilal Ulusan Genel Başkan olarak seçildi.

İhtiyaç sahibi öğrenciler için burs ve yardım programları, iş ihtiyacı olan kimseler için çözüme yönelik organizasyonlar, eğitim ve gelişim programları, kültürel tanıtım çalışmaları gibi birçok hizmeti yürüterek, Sivil Toplum Kuruluşları arasında örnek olarak adından bahsettirmeyi başaran TDH,   Vazife Melülleri ve ailelerine, Şehit yakınlarına, Gazi ve Gazi yakınlarına olan duyarlılığı sebebiyle birçok organizasyon ve çalışmalara öncülük yapmakta.

Yakın tarihlerde TBMM de Şehit yakınları, Gazi ve Gazi yakınlarının misafir edildiği, gurup salonunun tahsisi ile konukların bir araya geldiği, Türk Milleti olarak emanetimiz olan ailelere şükran plaketlerinin takdim edildiği programa da yine TDH öncülük yapmıştı.

Ankara Genel Merkez Binasında gerçekleştirilen Genel Kurula TDH şube başkan ve yöneticileri katıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri ve konuklarında hazır bulunduğu Genel Kurulda Bilal Ulusan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve önümüzde ki günlerde yapılacak programların kısa sunumunu konuklarla ve delegeler ile paylaştı.

Seçimin tamamlanması ve kesinleşen sonucun açıklanması sonrasında katılımcılarla bir araya gelen Bilal Ulusan ve yönetimi teşekkürlerini ifade ederek, çalışmalarını geliştirerek sürdüreceklerini ifade etti.

Program sonrasında görüştüğümüz Bilal Ulusan,  Türkiye devletinin ve Türk Milletinin hizmetinde olduklarını, insanlığa faydalı olmak adına iş insanlarından, akademisyenlerden, bürokratlardan ve siyasi isimlerden oluşan bir ekip ile sürekli proje geliştirme çalışmaları yürüttüklerini ifade etti. Önceliğin bu ülke için canını vermekten kaçınmayan Şehit aileleri, Gazi ve yakınları olduğunu, çalışmalarında aynı düşünce ile hizmet yürüten sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaptıklarını, geleceğin sahibi gençlerin ve kadınların toplum için önemli olduğunu ve onlara destek olmak adına her türlü çalışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Bilal Ulusan ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarılar dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.