28 Ekim 2026, 19:45:54
Dolar 49,8375
Euro 55,4361
Altın 6.479,42
BİST 11.165,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Zonguldak'ta Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları başladı

Zonguldak'ta Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları başladı
28 Ekim 2026 12:36
162
A+
A-

ZONGULDAK – BHA 

Törende, Zonguldak Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Zonguldak Belediye Başkanlığının çelenkleri, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Garnizon Komutanı Deniz Albay Mustafa Güzel ve Belediye Başkanı Tahsin Erdem tarafından Atatürk Anıtı’na sunuldu.

İl protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Cumhuriyet Bayramı kapsamında öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserlerin yer aldığı serginin açılışına katıldı.

Sergiyi gezerek eserleri inceleyen Hacıbektaşoğlu çifti, öğrencilerden ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.