DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

8 – 14 Şubat Haftası ve Kova Yeni ayı

Sesli Dinle

Türkiye’de; Yeni ay günü ve takip eden 10 gün boyunca, üniversite protestoları ve gizli örgüt bağlantılı provokasyonlarda artış, hastanelerle ilgili yeni kararlar, uluslararası ilişkilerde kredi konuları ile ilgili gerilimler, yurtdışı bağlantılı terör girişimleri görebiliriz.

8 – 14 Şubat Haftası ve Kova Yeni ayı
08.02.2021
7.948
A+
A-

11 Şubat’ta Kova Yeniayı geliyor. Yeniay genelde yenilenme, yanında büyük bir motivasyon demektir. Bu yeniay 11 Şubat’ta Saat 21.35’te Kova burcunda gerçekleşecek. Güneş ve Ay Kova’da güçlerini birleştirecek. 2021’in en güçlü yeni aylarından biri geliyor. Olaylara tarafsız bakacağımız, daha objektif olmaya davet edildiğimiz bir süreç yaşayacağız.

Güneş ve Ay Merkür ile beraber, ikizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile destekleyici bir üçgen oluşturuyor. Deneyimlerimizle ilgili entelektüel algımız bizleri kişisel gelişimimizde bir üst seviyeye taşıyacak. İletişim kanallarımız açık. Uzun zamandır gecikmede olan ve beklediğimiz haberler, evraklar, belgeler bu hafta gelebilir. Yeni başladığımız satış-pazarlama işlerinden yana şanslıyız.

Yeni ayla aynı gün Jüpiter ve Venüs Kova burcunda kavuşuyor ve boğa burcundaki Lilith ile tam kare yapıyor. Bu, para piyasalarında beklenmedik değişimler ve krizler yaratabilir. Riskli hamlelerimizi ertelememiz yerinde olacaktır. Diğer taraftan bazılarımız için ilişkilerde büyük ihanetler yaşanabilir. İlişkiler, finans, aşk, lüks ile ilgili algılarımızı değiştireceğiz. Yeni sosyal bağlar kurmaya ihtiyaç duyacağız.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken unsur ise boğa burcundaki Mars ile yeni ay arasında gerçekleşen kare açı. Deprem riski gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu açı yine para piyasalarındaki ani oynamaları işaret ediyor olabilir, ani borçlanmalar söz konusu olabilir ve bunun etkisiyle bireysel hayatlarımızda maddi güvensizlik yaşayabiliriz. Bu hafta ve takip eden 10 gün boyunca öfke yönetimiyle ilgili normalden fazla çaba harcamamız gerekiyor. Merkür’ün de geri harekette olduğunu düşünürsek ciddi iletişim problemlerine karşı risk altındayız. Bir anlık öfkeyle gemileri yakabiliriz, çok ani ama hayatımızı sarsacak yenilikler gerçekleştirebiliriz. Ancak Mars enerjisi çok fevri bir enerji olduğu için sonradan pişmanlık duyma ihtimalimiz yüksek.

Türkiye’de; Yeni ay günü ve takip eden 10 gün boyunca, üniversite protestoları ve gizli örgüt bağlantılı provokasyonlarda artış, hastanelerle ilgili yeni kararlar, uluslararası ilişkilerde kredi konuları ile ilgili gerilimler, yurtdışı bağlantılı terör girişimleri görebiliriz. Türkiye ihanete uğrayabilir. Ancak gizli örgütler tarafından yapılan veya yurtdışı bağlantılı olan terör girişimlerinin devlet güçleri tarafından bastırılıp kontrol altına alınacağını astrolojik olarak öngörebiliriz.

Yükselen Koç: Para konularında ve öz değerinizle ilgili arkadaş çevrenizden beklenmeyen kişiler tarafından ihanete uğrayabilir, yine hiç beklemediğiniz arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Yeni ay değişimi sosyal çevrenizde yapacak. Bazılarıyla bağlar koparken yeni yakın dostluklar filizlenecek.

Yükselen Boğa: Kariyerinizden gelen maddi kazanımlarınız veya annenizden gelen maddi-manevi destek bir anda artabilir ancak bu sırada hak yiyebilirsiniz veya hakkınız yenebilir. Ummadığınız tartışmalar yaşayabilirsiniz ve güven duygunuz zedelenebilir. Mülkiyetçi ve sahiplenici tutumunuzu bu hafta bastırmanızı öneririm.

Yükselen İkizler: Kişisel gelişim ve eğitimlerden yana bu hafta şanslısınız, sosyal medyada kendinizi gösterebilirsiniz ve seyahate çıkabilirsiniz. Ancak bu süreçte kapalı alanda ve yalnız kalmaktan çok bunalabilirsiniz. Gizli düşmanlardan gelecek hamleler olsa da siz bunlardan ders çıkarıp hayat felsefenizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Yükselen Yengeç: Sosyal çevrenizden gelecek ihanetler ve yaşayacağınız tartışmalar sizi derinden etkileyecek ancak bununla beraber iç dünyanızda değişim-dönüşümü yaşayacaksınız. Olaylara tepki enerjinizi iç dünyanıza aktaracaksınız. Manevi yönünüz çok kuvvetlenecek ve algılarınız açılacak. Bu hafta bilinçdışı farkındalığınız artıyor.

Yükselen Aslan: Kariyer konularında beklenmedik ani haberler ve arkadan çevrilen işler duyabilirsiniz. Annenizle ilişkinizde kalp kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde arkadaşlarınızdan ve eşinizden göreceğiniz destek size çok iyi gelecek. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir ortaklık işi veya ilişki başlangıcı yaşayabilirsiniz.

Yükselen Başak: Yeni ay işinizle ilgili sizin bile hayal edemediğiniz kadar güzel gelişmelerle geliyor. Bu süreçte evli başaklar eşin ailesiyle gerginlik riski taşıyor. Sosyal medya, internet, haberleşme kanallarında da pot kırma riskiniz var. Özellikle mesai arkadaşlarınızla ve astlarınızla aranızda problem olabilir. Bu on günü çok sosyalleşmeden biraz daha kendi kabuğunuzda geçirmenizi öneririm.

Yükselen Terazi: Bu yeni ayla beraber aşk ihanetleri yaşayabilir ve kendinizi derslere, sosyal medyaya ve seyahate verebilirsiniz. Çocuklu yükselen teraziler önümüzdeki yeni aydan itibaren 10 günlük süreçte çocukların sağlık durumları ile ilgili ani kazalar ve ameliyatlar yaşanmaması adına biraz daha dikkatli olmalılar.

Yükselen Akrep: Bu yeni ay sizlere miras kalan para, gayrimenkul ve taşınmazlar getirebilir. Zor durumdaysanız aileniz adınıza kredi çekebilir. Ciddi ilişkiler ve evliliklerde ihanetler ve ardından gelen tartışmalar söz konusu olabilir. Mahkemeler ve davalarda hakkınızı çok dikkatli gözetmenizi öneririm.

Yükselen Yay: Satış-pazarlama, araç alım satım konularında, yakın çevrenizle ortaklıklardan yana şanslısınız. Bazı arkadaşlıklarınız yakın dostluklara veya aşka dönüşebilir. Özellikle eller-kollar, akciğerler, boğaz enfeksiyonları, tiroit ve ses kısılması gibi konuşmanızı etkileyecek bazı hastalıklara karşı risk altında olduğunuzdan bu hafta sağlığınıza odaklanmanızı tavsiye ederim. Mesai arkadaşlarınız ve astlarınıza karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Yükselen Oğlak: Önümüzdeki on gün borsa ve finansal yatırım konularında iki kere düşünmelisiniz. Şans oyunları, kumar alışkanlıklarınız varsa bu hafta size yüklü miktar kayba neden olabilir. Sağlık sektörü ile ilgili planladığınız işleriniz varsa bu yeni ayla birlikte çok şanslı başlangıçlar yapabilirsiniz, değerlendirmenizi öneririm. Sıra dışı bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Kariyer kazancınız, mesai arkadaşlarınızla ilişkiniz olumlu yönde seyredecek.

Yükselen Kova: Yeni hobiler edinebilirsiniz. Bu yeni ayla beraber başladığınız spor faaliyetlerini uzun süre devam ettirme potansiyeliniz var. Bir spor salonuna yazılarak değerlendirebilirsiniz. Baba, baba tarafından akrabalar, aile ilişkilerinizde bu hafta beklenmedik bazı olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tartışmak yerine kendinizi hobilerinize vererek sakinleşmeyi beklemenizde fayda var. Çocuklu kovalar çocuklarıyla ummadıkları kadar sıkı bağlar kurabilirler.

Yükselen Balık: Para konusunda bu dönem kimseye güvenmeyin lütfen. Beklenmedik bir gizli düşmanın neden olacağı beklenmedik bir kayıp yaşama ihtimaliniz yüksek. Umutsuzluğa kapılıp yalnızlaşmak isteyeceğiniz, öz değerinizi sorgulayacağınız bir dönem geçirebilirsiniz ancak yakın çevrenizden ummadığınız kadar çok destek göreceksiniz. Çıkacağınız kısa seyahatler toparlanmanız için fırsat olabilir. Bu zamanlarda bilinçaltı farkındalığınız artacak.

Yeni aydan en iyi etkilenecek 5 burç:

  1. Aslan
  2. Başak
  3. Terazi
  4. Akrep
  5. Yay
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.