DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

8- 14 Mart  Haftalık Astroloji Gündemi

Sesli Dinle

Bu haftadan itibaren çok genel kalan yükselen burç yorumlarına son verip bunun yerine daha kesin ve net bilgiler vereceğim yeni bir sisteme geçiş yapıyorum. Bu sistemde sizlere buradan kişiye özel öngörü yapabileceğim.

8- 14 Mart  Haftalık Astroloji Gündemi
09.03.2021
4.890
A+
A-

Merhaba Sevgili okurlarım,

Haftaya Ay Oğlak burcundayken başladık. Pazartesi günü tüm gün boyunca oğlak burcunda seyredecek olan ay bizlere ciddiyet, çalışkanlık ve disiplinle iş yaptıracak. Kariyer hayatımıza çok odaklı bir pazartesi geçirsek de 9 Mart itibariyle kova burcuna geçecek olan ay bizleri daha asi, kural bozan ve ani değişimlere gebe bir ruh haline büründürebilir. 11 Mart saat 16:00 itibariyle ise Ay’ın Balık burcuna geçmesiyle genel olarak içsel enerjimize yöneleceğimiz, biraz daha izole olmak, kendimizle baş başa kalmak isteyeceğimiz birkaç güne başlayacağız. Balık burcunun 4 derecesinde Ay’ı bekleyen önemli bir kraliyet yıldızımız olan Fomalhaut var. Her ay Ay-Fomalhaut kavuşumu gerçekleşse de, bu sefer Güneş de Balık burcunda olduğu için ve Neptün ile kavuşum yapacağı için bu ayki Ay-Fomalhaut kavuşumu ve Ay-Neptün kavuşumuna ayrı önem veriyorum. Bunun yanında 11 – 13 Mart arasında Ay spiritüel çalışmalara ve yardım işlerine duygusal olarak daha yoğun bir şekilde yönlenebileceğimiz Balzamik fazda olacağı için bugünler önemli dilek, dua, meditasyon ve ayrıca yardım, bağış günleri olabilir. Özellikle Ay-Fomalhaut kavuşumunun gerçekleşeceği 11 Mart’ta 21:27- 03:04 arasında ve Ay- Neptün kavuşumunun gerçekleşeceği 13 Mart 07:30 – 09:23 saatleri arasını bu anlamda değerlendirebilirsiniz.

Bu haftadan itibaren çok genel kalan yükselen burç yorumlarına son verip bunun yerine daha kesin ve net bilgiler vereceğim yeni bir sisteme geçiş yapıyorum. Bu sistemde sizlere buradan kişiye özel öngörü yapabileceğim. Siz okurlarımız tarafından ilgiyle takip edilen yükselen burç yorumları haftalık olarak neler yaşayabileceğimiz hakkında bizlere bir fikir vermesine rağmen bu tahminler çok genel kaldığı için, sizleri daha doğru yönlendirmek adına bu haftadan itibaren böyle bir değişiklik yapma kararı aldım. Bunun başlıca nedenleri;

  • Yükselen burç yorumları, günümüzde astrologlar tarafından en fazla kullanılan Placidus ev sistemine göre etkisizdir çünkü ev girişlerinin hangi burcun hangi derecesinde olduğu Placidus ev sistemine göre kişiden kişiye değişkenlik göstermektedir. Her ev hayatın farklı bir konusunu gündeme getirdiği için burç yorumları sadece genel bir varsayımdan ibaret kalmaktadır.
  • Haftanın önemli gökyüzü olaylarının gerçekleştiği konumlarla ilgili değerlendirme yapılırken yükselen burç yorumları kişisel doğum haritalarındaki gezegen konumlarını yok saymaktadır. Yani sizlerin o konumda bir gezegeniniz varsa, sizler bu etkiyi bambaşka bir şekilde alabilirsiniz.
  • Yine söz konusu astrolojik olayın yaşandığı konumda kişinin hangi planetinin bu konuma açı yapacağı ve bu şekilde hangi evinin etkileneceği yine belirsiz kalmakta ve bu etki de burç yorumlarında yok sayılmaktadır.

Tüm bu önemli noktaları göz önünde bulundurarak siz değerli okurlarımı en doğru şekilde yönlendirebilmek için öncelikle doğum haritalarınızı nasıl çıkartacağınızı ve okuyabileceğinizi gelecek haftadan itibaren kısım kısım göstermek istiyorum. Bunun yanında her hafta sizlere genel haftalık önemli astrolojik olayları anlatıp bunların hangi burcun hangi derecesinde etkili olacağını söyleyeceğim. Sizler söz konusu burç ve derecede gezegeniniz olup olmadığını, bu noktanın sizin hangi evinizde olduğunu, dolayısıyla hayatınızın hangi alanında aktif olabileceğini görebileceksiniz ve böylelikle daha kesin ve net bir şekilde haritanızın o andaki konumunu yorumlayabileceksiniz. Burada tabi ki tüm açıları ve konumları bir astrolog gibi anlamlandırmanız mümkün olmayacaktır ancak beraberce genel burç yorumlarına göre daha nokta atışı tahminler yapabilecek duruma geleceğiz. Örneğin bu haftanın biraz önce bahsettiğim önemli gökyüzü olayı olan Ay- Fomalhaut kavuşumunun sizlerin astrolojik haritalarınızda hangi konumunuza düştüğünü görebileceksiniz ve bunu benim yardımlarımla anlamlandırabileceksiniz. Genel burç yorumlarına göre daha net olsa da tabii ki en kesin ve net bilgilere bir astrologdan yardım alıp ulaşabilirsiniz.

Bu haftaki Ay olaylarını yazımın başında özetlemiştim. Diğer önemli ve dikkat edilmesi gereken olaylarımız ise;

Venüs ve Ay düğümleri karesi

Venüs ve ay düğümleri arasında 9 Mart itibariyle gerçekleşecek olan kare açı Venüs 15 derece balık burcunda olduğundan bu konumdaki evinizi ve gezegenlerinizi ilgilendirecek. Bu evlerin ve gezegenlerin konularına bağlı olarak finans, estetik, aşk ve sosyal ilişkilerimizle ilgili sınanacağımız bir döneme gireceğiz. Balık burcundaki Venüs bizleri biraz bu kareyle beraber ağlatabilir. Balık burcu kendini feda etme, yanılma, aldatma, aldatılma ve duygusal bağlılıkla ilgilidir. Bu konularda zorluk yaşamamız bu hafta olası konulardan biri. Bunun yanında kendimizi yalnızlaştırmak, izole olmak isteyebilir, duygularımızı bastırmayı tercih edebiliriz.

Güneş Neptün Kavuşumu

10 Mart’ta Güneş ve Neptün 20 derece balıkta Castra yıldızının üstünde kavuşuyor. Burada manipülasyonlara, gizli düşmanlık besleyen bölücü ve ortalık karıştırıcı insanların etkisiyle ani öfke patlamalarına maruz kalabiliriz. Gizli kapaklı işler, tehlikeli, mafyatik olayların içinde kalmamaya dikkat etmeliyiz. Öz benliğimizle ve otoriteyle ilgili yanılsamalar yaşayabiliriz, öfkemizi içimize atıp pasif agresif bir tutum sergileyebiliriz. Burada bir başkasının etkisi altında kaldığımızı düşünüyorsak, ani tepkilerde bulunmayıp beklemeyi ve sakinleşmeyi tercih etmeliyiz.

Venüs Neptün kavuşumu

13 Mart itibariyle, 20 derece balık burcunda bu sefer de Venüs – Neptün Kavuşumu gerçekleşiyor. Yine bu konum hangi evimize denk düşüyorsa bu evin konusuna ve bu konumda eğer bir gezegenimiz varsa bu gezegenlerin konularına bağlı olarak finans, estetik, aşk ve sosyal ilişkilerimizle ilgili yanılsamalar yaşayıp kötü niyetli birilerinin etkisiyle çok öfkelenip kendimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Çok yıkıcı kararlar almamaya bu hafta özen göstermeliyiz. Bu hafta ortalık karıştıran insanlar iş başında olacak.

Bu hafta Türkiye Gündemi

Bu haftanın olayları Türkiye’nin 10. Evinde gerçekleşecek. Bu ev ülke haritalarında Devlet yönetimini, hükümeti ve devlet başkanını işaret eder. Burada bu konularla ilgili aşırı öfkelenmeler neticesinde bir takım bölücü, provoke edici ve manipülatif olaylar yaşanabileceği, bu şekilde bir yanılsama, kandırılmaya maruz kalınabileceği olasılığı söz konusu. Bu olay devlet yöneticileri arasında veya bölücü sokak eylemleri şeklinde yaşanabileceği gibi, Venüs ay düğümlerine yaptığı kareyi 9. Evin sonunda gerçekleştireceği için konu üniversiteler, kanun ve mahkemeler, azınlıklar, hâkimler veya din adamları ile ilgili olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.