DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

5-10 Nisan Astroloji Yorumu

Sesli Dinle

İş, kariyer ve maddi konularda yeni fikirler doğabilir, inovasyonlar yapılabilir, bir süredir düşünülmüş olan sıra dışı işlere başlanabilir. Beklenmedik ani yükselişler görebiliriz.

5-10 Nisan Astroloji Yorumu
05.04.2021
4.776
A+
A-

Ay Kova’da (5 Nisan)

Entelektüel uğraşlara vakit ayırabiliriz.

Otoriteye, kurallara ve geleneğe karşı daha isyankâr olabilir, konuşma dilimiz daha sivri ve asi olabilir. Bu tavırlarımıza biraz dikkat etmeli, kendimizi biraz törpülemeliyiz çünkü gökyüzündeki diğer sert açıları da düşündüğümüzde ilişkilerimizde ciddi yaralar alabiliriz. Yanlış anlaşılmalarla beraber işler iyice çığırından çıkabilir.

Ay kovadayken hayatlarımızda bazı konularda büyük değişimler yaratmak isteyebiliriz. Burada da fevri adımlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Bu yüzden bu günlerde daha aklıselim davranmalıyız.

Para piyasalarında ani kayıplar yaşamamak için riskli yatırımlardan kaçınmalıyız.

Kova burcu kolektif bilinci temsil eder. Kolektife hizmet edecek adımlar atmak isteyebiliriz.

Bu dönemde nefes yolları ve varis gibi kan dolaşımı ile ilgili bazı sağlık problemleri yaşayabiliriz.

 

Ay Balık’ta (7 Nisan)

Yardım ve bağış işlerine yönelmek isteyeceğimiz daha duygusal birkaç gün geçirebiliriz.

Üzgün ve depresif bir yapımız olabilir bugünlerde.

İç huzurumuzu ararken izole olmak isteyebilir, aynı zamanda ibadet ederek veya meditasyon yaparak maneviyata yönelmek, spiritüel çalışmalar veya Reiki gibi enerji çalışmalarına yönelmek isteyebiliriz. Yoga iyi gelebilir.

Bu dönemde Neptün de Balık burcunda Mars’a kare açıya doğru giderken dalgınlıklarımızda artış olabilir ve bu bazı kazalara neden olabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olmaya özen göstermeliyiz. Mars ve Merkür arasındaki karşılıklı ağırlama burada koruyucu olabilir; bu yüzden kazaları hafif atlatabilir veya kıyısından dönebiliriz.

Zihnimiz yanılsamalara açık olup bulanıklaşabilir ve kolay kandırılabiliriz. İftiralara ve dolandırıcılıklara dikkat edelim.

Diğer taraftan bağımlılıklara daha yatkın olabiliriz.

Unutkanlık ve uyku hali yaşayabiliriz.

Sağlığımızla ilgili ayaklarımızda bazı problemler yaşayabiliriz. İştahımız karbonhidratlar yönünden biraz daha açık olabilir.

 

Merkür – Şiron kavuşumu (9 Nisan) 9 derece koç

Ay da balık burcundayken içimizde yaşayıp büyüttüğümüz bazı negatif duyguları karşı tarafa bir anda dökebilir, öfke patlaması yaşayabiliriz. Ancak burada fevri çıkışlarımız daha sonra pişmanlıklara neden olabilir. Bu saldırgan çıkışlar bizlere yara verebilir.

İletişimdeki gerginlikler büyüyüp bir takım kopuşlara neden olabilir. Bu yüzden bu sert açılar varken öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için sakinleşmeden hareket etmemeliyiz. Sakinleşmek için de yine ayın balık burcunda olmasından yararlanarak ibadet veya meditasyon yaparak bu birkaç günü geçirebiliriz.

Merkürün olumsuz konumda olduğu bir dönem olduğundan ulaşımda kaza riski gündemde. Aşırı hız zarar verebilir. Ancak Merkür koçta, mars ikizlerde karşılıklı ağırlama olması bu riski minimumda yaşayacağımızı ifade diyor.

Sinirsel rahatsızlıklarda artış olabilir.

Algenib sabit yıldızının etkisiyle etik ve yasadışı işlerde problemler yaşanırken yasal işlerde başarı söz konusu olacak.

 

Mars – Neptün Karesi (9 Nisan)

Bu zorlu bir açıdır. Bir takım yanılsamalar ve yanlış anlamalar neticesinde tartışmalar yaşanabilir. Ancak olaylar bugünlerdeki Merkür – Jupiter etkileşimi sayesinde büyüyüp beklenmedik yerlere gidebilir. Bazı kopuşlar, bitişler yaşanabilir.

Yine dalgınlıkla yapılabilecek kazalara işaret edebilir.

Burada Marsın kavuşumda olduğu Bellatrix ve Capella yıldızları dikkat çekiyor. Bellatrix kazaları ve dedikoduları, boş boğazlığı tetikleyebilir. Bazı yanılgılardan kaynaklı itibar kaybı yaşanabilir.

İkizler burcunun 21 derecesi 1, 4, 7. Evlerine denk gelenlerde evlilikleri dolayısıyla başka şehirlere taşınma yaşanabilir.

 

Satürn – Kuzey Ay Düğümü Üçgeni (10 Nisan)

Burada yapılacak yatırımlardan çok iyi geri dönüşler alınabilir. Özellikle hava yolları, elektrik-elektronik, teknoloji, bilgisayar, radyasyon gibi kova burcu konularını içeren işlerle ilgili geçmişte düşünülmüş olan bazı fikirler hayata geçirilirse çok iyi bir maddi kazanç yaşanabileceğine işaret ediyor.

İş, kariyer ve maddi konularda yeni fikirler doğabilir, inovasyonlar yapılabilir, bir süredir düşünülmüş olan sıra dışı işlere başlanabilir. Beklenmedik ani yükselişler görebiliriz.

 

Ay Koç’ta (10 Nisan)

Ay Balık burcundayken enerji depolayıp Ay’ın koç burcuna geçmesiyle beraber hareketlenebiliriz. Enerjimiz yüksek olacak. Bir takım girişimlerde bulunabiliriz.

Bu birkaç gün birşeylere önderlik edip lider ve önde olmak isteyeceğimiz günler olacak.

Öfke patlamaları ve fevri çıkışlara dikkat edersek ve yeni girişimlerimize odaklanırsak çok büyük başarılar elde edebiliriz.

Sağlıkla ilgili kafa bölgesinde sorunlar yaşanabilir. Migren rahatsızlığı olanların bu birkaç günde rahatsızlıkları tetiklenebilir. Sık sık acıkabiliriz. Bu dönemde sağlıklı atıştırmalıkları tercih edelim.

 

Merkür – Ay düğümleri Etkileşimi (10 Nisan)

Geçmişten gelen birilerinden bir haber alabilir veya iletişim kurabiliriz.

Eğitim, ulaşım, araç alım satım, pazarlama gibi konularda yapacağımız yeni girişimlerden yana çok şanslı olabiliriz. Burada bu konuların içine mutlaka sıra dışı bir eklenti veya teknolojik bir detay ekleyelim. Satürn kovada ve çok güzel açılar alıyorken bu tip detaylar başarılarımızı büyütecektir.

Aniden başlayan yeni dostluklar ve ilişkiler kurabiliriz ve Satürnün olumlu etkisiyle ilişkilerimiz süreğen bir hal alabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.